Hold me, tell me that everything´s ok

Magen har gett upp..

Får vila i soffan ikväll!

Godmorgon världen

Nej jag har inte nyss vaknat. Kunde inte somna om efter att ha vaknat 07.34 och solen lyste mig i ögonen, detta trots att jag går eftermiddag idag och faktiskt hade möjlighet att sova ut. Men är kroppen och själen utvilad så får jag väl acceptera det. Igår runt halv fem så dog min mage. Den krampade och smärtade och levde sitt eget liv. Så efter fem tuggor middag och magkatarrtablett somnade jag halvt i tårar i famnen på min finaste.

Idag mår magen bättre och om ett tag ska jag iväg till praktiken för att få göra det jag gillar allra mest, hjälpa människor


Lyckorus

Gårkvällen bjöd på singstar som vi tjejer vann mot killarna trots att dom fuskade och valde hårdrockslåtar med jämt. Den bjöd även på ostkrokar, lite godis och massor med skratt. Känner mig alldeles tillfreds där jag ligger i sängen och löser melodikrysset. Jerker pratade om frukost på sängen, men det verkar han glömt bort..

Nu ska jag fortsätta och mysa och njuta av denna helg

Fredag och jag är kry

Idag var jag på praktiken. Lite sliten var jag och jag kände mig lite trött i kroppen. Men nu är det äntligen fredag. Ikväll ska vi till ett kompispar och njuta av att helgen har börjat. Känner mig så mycket gladare idag, så mycket gladare i tankarna.

Underbara helg!

Sjukdom försvinn!

Tänk om man kunde ta och bi frisk på beställning. Ligger fortfarande hemma och har nu missat tre dagar på min praktik, som jag ska försöka ta igen, men när?! Annars då, jag har sovit 36 timmar av 72 de senaste dygnen. På min hosta så kan man tro att jag rökt ett paket cigaretter varje dag i 50 år, jag känner mig hängig. Men om jag har tur, det vill säga riktigt riktigt tur, så kanske jag orkar mig på praktiken imorgon. När jag vaknade i morse så kändes det bättre, men det fick jag ta tillbaka.

Nu ska jag fortsätta kurera mig. För imorgon måste jag vara frisk. Det kan väl inte vara så mycket begärt

Stronger

Ibland blir jag bara så less. Ibland känns det som att mitt liv det senaste halvåret har bestått av huvudvärk, migrän, magsmärtor från magkatarr och andra sjukdomar. Ibland blir jag bara så less

Ofta önskar jag att jag kunde vara en bättre vän, flickvän, sambo, medmänniska, dotter, syster, barnbarn

Förlåt för negativiteten, men ibland är det bara så jag känner..

här brast mitt hjärta




Så mycket kärlek

My life in a nutshell

Igår åkte Jerker och umgicks med hans kompisar och då tänkte jag ha en myskväll. Jag fick kramper i magen och huvudet dunkade. Så jag somnade i soffan innan 9, så när jag vaknade av en puss på pannan så tvättade jag bort sminket och gick och la mig i hans trygga famn. Efter att ha sovit i 12 timmar så trodde jag att jag skulle må bättre. Så blev det inte. Idag skulle jag gått 14-21.30 på praktiken, det blir inte av. Jag är yr när jag ställer mig upp, känner mig febrig och mår inte så bra.

Så min dag spenderas i soffan, och jag har ångest över att missa första riktiga dagen på praktiken. En dag i mitt liv helt enkelt..

Bota söndagsångesten med sysslor

Idag kommer älsklingen äntligen hem. Det betyder att jag kan sova i sängen för första gången i helgen. Idag är det fullt upp, ska städa, sätta upp tavlor, rösta, laga middag till bror och Emma som kommer på besök, sy upp dom nya gardinerna till vardagsrummet och sovrummet. Och  hinner vi så blir det nog veckohandling också

Bäst att sätta igång så att jag hinner allt!

En bra lördag

Kom för en stund sedan hem från klassfesten. Dom andra skulle ut på krogen så då tog jag bilen och körde hem. Riktigt lyckad kväll. Saknar dock min andra halva.

Sover i soffan för att slippa känna att sängen är stor och tom. Det börjar en film på 4.an som jag ska ge en chans, somnar jag så somnar jag.

Godnatt

Melodikrysset v 37

Som alla andra tjugoåringar så sitter jag spänt och väntar på denna helgs melodikryss som börjar om en halvtimma. Det är en symbol för helg för mig, det är så härligt. Man väcker hjärnan, får lyssna på musik och äter frukost samtidigt.

Så tänker jag börja min lördag. Sen har jag planer på massor med saker, hoppas att sugen håller i sig så att det blir lite gjort. Ska i alla fall göra i ordning frukosten så jag har den klar med melodikrysset börjar


All alone

Jag är hemma själv, vilket är en av de värsta sakerna jag vet. Speciellt när jag vet att jag måste vara ensam tills på söndag, och inte en kotte har tid att umgås. Så idag köpte jag hem rostbiff och potatissallad så jag skulle få i mig någon middag (Hade tänkt koka nudlar, men Jerker säger att man inte kan äta det till middag en fredagskväll?!) Ni kan ju gissa hur besviken jag blev när rostbiffen smakade dåligt och var seg och senig.

Har precis tagit en härlig dusch, tände ljus inne på toan, bara för att lyxa till det och få fredagskänsla. Nu börjar strax idol, jag sitter bänkad. Tyvärr hann jag inte blanda min dipp och hacka mina grönsaker, får göra det i första pausen.


I wanna lay you down on a bed of roses



När man har legat hemma en kväll själv i soffan med feber, har ont i huvudet och en hosta som ger mig andningssvårigheter, då kommer finaste hem med denna, och så spelar ingenting annat någon roll.

Nu ska jag pussa på honom

en perfekt onsdagkväll

Har precis varit ute och gjort elljuspåret igen, kanske att vi börjar få in en bra rutin? Är sjöblöt för himlen har öppnat sig idag, det öser ner. Men det var härligt att vara ute. Känns så bra i kroppen efteråt när man har fått röra på sig.

Nu sitter jag och ser Idol, snart ska jag hacka upp lite morötter och bland en dipp. Perfekt avslut på en regnig onsdag!

Melonbaby


Som ett brev på posten

Mitt i mitt bottenskrap så kom denna på posten. Där jag själv skrivit ner några kloka ord på första sidan i almanackan, för att påminna mig själv varje dag när jag öppnar den.





Jag är kanske klokare än jag tror..

botten

Så var det konstaterat, tredje försöket på helvetestentan gick lika dåligt som dom första två. 4,5 poäng från godkänt på en tenta som är på 101 poäng. Så nära men ändå så långt bort..

I wanna have your babies

Mina händer luktar bebis! Funderar på att göra som alla galna artistfans, aldrig mer tvätta händerna..

Nu ska jag gå och lägga mig, och drömma om vackra små mirakel.


rosenknopp

Har haft en 4 veckor gammal bebis i min famn hela kvällen, inga ord behövs..

Jag är i ett lyckorus!


This is where I lay my head down

Har precis varit ute och gått runt här i bergsbyn. Jag blir lika fascinerad varje gång, vilka hus det finns! Här vill jag bo föralltid. Jag vill uppfosta mina barn här och jag vill åldras med Jerker här. Om jag känner oss rätt så kommer vi att bo här för alltid.

Nu ska jag se idol, skulle just skriva att det programmet börjar bli lite enformigt när Malin dök upp på tv, vilken stjärna!

Somewhere on the way I changed

I sommras var den en tjej som sa till mig att hon längtade tills skolan började om igen, och det gjorde att varje liten cell i mig skrek i ren panik. Jag kunde för mitt liv inte förstå hur hon kunde längta till måsten, tentor och stress och press.

Ingen har nog missat att det är söndag idag, och det brukar vara värsta dagen på hela veckan. Men idag, längtar jag till skolan. Jag längtar efter en vecka med föreläsningar och ny information och kunskap. Och jag kan inte låta bli att undra vad som hände..

Sommaren kanske har förändrat mig, eller så är det bara tillfälligt. Jag njuter då ialla fall av känslan

Varning för irritation!

Jävla surkärring man har till granne. Var nyss förbi tre unga söta tjejer som ville sälja jultidningar och underkläder. Och medans en av dom står och pratar med mig går de andra två fram till min 70åriga granne som kommer gående. Och hennes kommentar blev "vet ni flickor, klockan är snart 19 och då sitter dom flesta och ser på tv, och då stör ni när ni plingar på dörren!!"

Såhär i efterhand så ångrar jag att jag inte sa till henne. De stackars små tjejerna höll på att börja gråta. Får hoppas att dom blev nöjda med att få sälja till mig i alla fall. De sura gammla kärringarna kan ju hålla sig inne och låta bli att öppna dörren, om tvprogrammen klockan 19 är så jävla viktiga.

(fortfarande lycklig trots tillfällig irritation!)

kinderägg

När vi åkte till stugan i helgen hade jag köpt med mig kinderägg till mina busfrön. Och när dom satt där och smaskade på chokladen och lekte med leksakerna som följde med så kunde jag inte låta bli att bli lite avundsjuk. Varför är vi vuxna inte lite mer som barn, lever i nuet mer och inte oroa oss för allt?

Från och med nu ska jag börja vara lite mer som ett barn igen, eller i alla fall tänka som ett barn


Lycklig

jag älskar att vi rymmer iväg ibland. Åker till pappa i stugan och villkorslöst bara njuter. Denna helg har vi gjort precis det, jag har sovit när jag känt för det. Ätit när jag känt för det och njutit hela tiden.

Vet ni vad det bästa av allt var? Att jag faktiskt längtade hem. För jag visste att det var rent, städat och fint här hemma.Jag visste att jag skulle få komma hem, till ett hem där jag trivs och det känns som att jag kommit rätt. Och kanske allra mest för att jag vet att jag får dela allt jag känner och upplever med min finaste.

Idag känner jag mig lycklig. Så lycklig att jag tillochmed längtar till skolan imorgon.

Bara det som faller mig in

Idag är jag ledig, och jag tänker njuta av det och bara göra det som faller mig in.

Och jag tänker börja med att äta keso och kaviar på hårdmackor, det faller mig in nu.

Känner hopp igen

Jag är så glad att jag har en läkare som bryr sig, som vågar ta tag i saker och är villig att prova nya alternativ. Så från och med imorgon äter jag dubbelt så stor dos av mina betablockerare, som ska förebygga migränen. Så med 4 migränanfall på 5 dygn så känner jag hopp igen. Nu ska min migrän bli bra, eller det ska hålla sig borta.


RSS 2.0