Inget nytt

Suttit på föreläsning om Nervsystemet hela dagen, hjärnan känns som mos och jag tror alla mina eventuella hjärnceller försvunnit. Dugga på tisdag nästa vecka vilket ger mig lite ont i magen. Men jag kan inte göra mer än mitt bästa.

Gud vad jag tjatar om studier på denna blogg, förstår om ni blir less och uttråkade. Men tyvärr så är inte livet mer intressant än så för tillfället. Jag hoppas ni hänger kvar ändå.



Kan bjuda på en bild när jag var hem till Pappa förra veckan och provade mina skoterkläder. Blev dock inte så lyckat med den nya skoterjackan, så den fick åka tillbaka. Ska försöka hinna fara och titta på en på granngården i veckan.

Nu ska jag klä på mig och ta mig ut i rusket för en promenad med Lina.



svårt att hålla ögonen öppna

Umeå var mysigt och trevligt. Natten spenderades tillsammans med världens bästa på tre soffkuddar, ca 80cm bred. Så tre timmar kanske jag sovit inatt, halverst liggandes på golvet. Så denna dag blir nog inte särskillt lång. Ska nog krypa ned i soffan och se en film med J. Duschen är iallafall första prioritet. Jag menar 7 personer i en liten lägenhet, ni kan ju gissa om det luktade hallontårta eller inte.

Återkommer kanske ikväll, annars har jag nog slocknat i soffan.
Kul att ni kommenterar!

Umeeeeå!

Sitter i soffan och egentligen bara väntar på att klockan ska bli tolv. Längtar efter bror och det ska bli så härliga att åka ned till han och Emma. Det blir julklappshandling på dagen sedan middag och inflyttningsfest. Vi har hittat en inflyttningspresent som jag tror borde uppskattas av Emma som läser till lärare. Annars blir jag förvånad.

Nu tror jag att jag ska hoppa i duschen eller göra något vettigt. För tiden går låååånsamt när man sitter och väntar på att den ska gå.

Kvällens outfit har jag lite problem med, vet inte om jag ska göra på en svart tajt spetsklänning eller en lila underbar top och något svart nedtill. Får se, packar nog med båda så får jag bestämma mig sen.

Sover i Umeå inatt, 7 personer på 43 kvadrat, det är bara charmigt. Så vi hörs kanske imorgonkväll när vi kommer hem. Ha en underbar helg!

Saknar fortfarande kommentarerna, skriv vad som helst. Ett hej, en uppmuntrande lite rad, något ni vill veta. Jag vet ju att ni läser, så lämna en rad eller två så blir jag nöjd.

with the strenght to carry on

Önskar att jag hade något spännande att delge er med, men dagen har sett likadan ut som de andra i veckan. Plugg plugg och plugg. Det är intressant. Men idag har jag känt mig lite frustrerad. Upplevde att inget fastnade i hjärnan. In genom ena örat och ut genom det andra. Får ta nya tag på måndag. För i helgen ska jag ta det lungt och unna mig ledighet. Ikväll blir det fest, nyktert för mig del. Och som jag sagt tidigare så åker vi ju ned till min bror imorgon och julklappshandlar och har inflyttningsfest.

Istället för att komma med något vettigt att säga så kan jag ju önska er en trevlig helg. Och sen tänkte jag be er om en sak. Kan inte ni skriva en kommentar här på bloggen och hur vi träffade, jag och du. Skulle vara kul att höra. Sköt om er!
Kram

Enformig vardag och blogg för tillfället

Bloggen är död, lika så min hjärna. Dagarna består just nu av att försöka smälta nätternas ständiga mardrömmar, försöka hänga med i anatomin och alla de tusentals latiska ord som det innebär och mitt i det någonstans försöka äta, röra på fläsken och få lite kärlek. Så mer spännande än så är tyvärr inte mitt liv, och det kommer nog inte att vara det den närmaste tiden heller. Hoppas att ni har överseende med det. Jag lovar att komma med mer underhållande inlägg när ork och tid finns.

Men i helgen så kommer det att finnas ljuspunkter, precis som vissa personer i min närhet är i min lite stressade vardag. Ska nämligen åka till Broder i Umeå på inflyttningsfest. Ska bli super mysigt. Saknar att umgås med honom och Emma. Tyvärr blir det inga bilder för enligt min bror så ska han inte "vara med på nån jävla blogg". Men jag tänker njuta av helgen, eller iallafall Lördagen och se till att inte tänka på sådant som gör mig stressad, förvirrad och allmänt i obalans. Har varit lite för mycket sånt på sista tiden. Behöver lite avkoppling om jag ska orka hålla ihop.

Vi ses när vi ses. Lämna gärna en kommentar, de gör mig alltid glad
Kram

The question

Frågan är, vad gör man med en stor, gräsligt ful tvålkopp?
Svar:


Man sätter dit två söta tomtar med dinglande ben.

memories

När vi tog fram julsakerna förra helgen så hittade jag en liten söt tomte. En tomte som jag fick i julklapp av mamma året innan hon gick bort. Den är så fint. Nu står den på mitt säng bord och kikar på mig när jag sover.

Alternativ julgransstjärna

dagen har spenderats i anatomi boken. Jag är förvånad över hur kul det kan vara att lära sig. Jag har nog alltid tyckt det, men inte så här kul. Jag älskar det. Visst hjärnan blir som ett russin och det känns som jag gjort mitt för dagen. Har lärt mig termer som jag knappt kan uttala, lärt mig saker om cellen som jag inte visste existerade. Så efter en lyckad plugg dag ser jag fram emot Mormors mat som vi inbjudna till klockan halv sex. Hemmagjorda köttbiffar och potatismos. Underbart smarrigt!

Ska sätta mig och skriva en önskelista nu.

Måste ju bara visa vad "någon" sabbotör gjort med våran julgran

Hjärngympa

Oj, det bara sprutar medicinska termer ur min mun. Får hoppas några fastnar i hjärnan. Det här med ord och glosor har alltid varit lätt, så anatomiglosor borde väl också kunna fastna. Får hoppas på det, annars är det bara att ta fram hammaren och banka in dom. För fastna ska dom, vare sig det är lätt eller inte.

Kolla så hemskt Skellefteå ser ut idag, cyklade över bron på väg hem från skolan och insåg att man inte såg särskillt mycket. Inte konstigt att man är trött när det ser ut såhär.



ursäkta oskärpan, tog bilden medans jag cyklade..

Vill ha


549;- Brandos.se

Dessa skor får hemskt gärna en egen plats i min skosamling. Måste rådfråga sambon..

25 November och tjock dimma

Godmorgon kära ni.
Har hunnit både till skolan och hem från skolan redan. Trodde vi hade föreläsning 08.15, men tydligen hade jag fel schema. Men nu har jag fixat rätt schema och det innebär egna studier hela dagen. Känns skönt. Så man kan hinna förstå det som tagits upp på föreläsningarna hitills. Jag tycker att denna kurs är så frukstansvärt intressant, det är kul att lära sig och jag känner att jag kommer att ha nytta av detta, till skillnad från de två första kurserna på utbildningen. Så nu ska jag ta tag i pluggandet. Cellerna ska jag djupdyka ner i idag, och lite annat så klart.


Förlovning



Är det inte underbart gulligt?

Jag gillar inte dom här migränanfallen!

Då har jag tvingats till 13 timmars sömn/smärta. Vaknade klockan 06 imorse av att tårarna rann för att huvudet gjorde så ont. Migrän igen, det var bara att be underbara sambon hämta migräntabletterna och spikmattan. Så nyss uppstigen, frustrerad över att jag förmodligen missat MYCKET i skolan idag så ska jag nu få lite mat i magen. Sen försöka läsa lite anatomi med ont huvud, låter omöjligt. Men jag har inte så många val. Hoppas eran dag börjat bättre än min..


You can´t play on broken strings

Hela inlägget som jag just skrivit ihop försvann. Vilket kanske var lika bra. För det var varken positivt eller intressant att läsa. Så nu ska jag lägga mig onda kropp i soffan, försöka tränga bort lite tankar och andas lite. Hoppas på en natt utan jobbiga drömmar. Av någon anledning så kommer de jobbiga och hemska drömmarna allt oftare nu, det är skit jobbigt. Känner mig ledsen när jag vaknar och inte alls utvilad.

Imorgon är en ny dag, är lite arg på mig själv att jag inte ens kan må bra den dag jag får godkänt på en tenta som jag aldrig trodde skulle kunna bli godkänd!

Godnatt


You can´t play on broken strings

Hela inlägget som jag just skrivit ihop försvann. Vilket kanske var lika bra. För det var varken positivt eller intressant att läsa. Så nu ska jag lägga mig onda kropp i soffan, försöka tränga bort lite tankar och andas lite. Hoppas på en natt utan jobbiga drömmar. Av någon anledning så kommer de jobbiga och hemska drömmarna allt oftare nu, det är skit jobbigt. Känner mig ledsen när jag vaknar och inte alls utvilad.

Imorgon är en ny dag, är lite arg på mig själv att jag inte ens kan må bra den dag jag får godkänt på en tenta som jag aldrig trodde skulle kunna bli godkänd!

Godnatt


23 november

Godkväll kära ni!
Har just bakat kolakakor, som jag spetsade med lite daim. De ligger och ska svalna nu, ska nog smaka en innan de åker in i frysen. Tycker att det är härligt att ha fika i frysen ifall någon skulle få för sig att titta förbi.

Jag måste ju bara berätta varför det inte blev någon bloggning i helgen. Jag har helt enkelt prioriterat bort bloggen. Har haft en av de mysigaste helgerna på mycket länge. Jag och älsklingen lagade mat, såg mysiga filmer, låg i soffan och höll om varandra, sjöng Lips så halsen blev alldeles öm,var och stor handlade, köpte födelsedagspresenter, inflyttningspresenter och julklappar. Jag kan helt enkelt säga att jag har haft en energi påfyllar helg. Kändes behövligt och det var bara så rätt. Stolt över mig själv att jag insåg att det var det jag behövde. Söndagsmiddagen hos Jerkers svärföräldrar var mysig och maten var gudomlig. Tyvärr tål ju jag inte djur och deras två hundar triggar igång min allergi, så efter två timmar så nös jag som en galning, näsan var tät och luftrören trånga. Så då åkte vi hem i det hemska mörket som är ute just nu. Det är inte alls trevlig, kolsvart! Inte konstigt att man knappt får sig upp på morgonen. Nu önskar jag mig snö.

Ska nog ta och titta igenom det vi gick igenom på föreläsningarna idag. Detta är komplicerat kära vänner, Anatomi och fysiologi. Tro mig jag vet någon som kommer att få slita inför tentan där i januari. Fast jag ska inte klaga, detta är ju intressant och kul att lära sig, tillskillnad från vetenskaplig metod och teori som vi tentade av i fredags.

Nu ska jag sluta skriva så ni inte somnar

Jag kan inte förstå det...

Sitter här, hemkommen från skolan och är fortfarande i chock. Ni vet min första tenta, som jag omöjligt kunde ha klarat, det fanns ingen möjlighet. Men jag vet inte hur eller varför, men jag fick G. Visseligen exakt på gränsen, men den var godkänt. Vilket betyder en STOR lättnad. Jag kan inte beskriva det. Jag började gråta när jag såg det, ni kanske förstår att jag inte direkt var förberedd på det. Jag har flertalet gånger nypt mig i armen bara för att kolla att jag inte sover. Jag kan inte förstå det. Det vill säga, ingen omtenta på lucia. Kanske att huvudvärk, och allmänt risigt humör och energi kan släppa nu. Jag kan ju faktiskt.

Sitter och tittar på Mammas foto i fönstret, på "hennes" mysiga hörna. Och tror någonstans att hon hjälpte mig med detta. Jag vet inte hur, och jag vet att jag inte borde skriva detta här. För ni kommer tro att jag är knäpp. Och jag ska försöka förklara mina tankar för er. Jag tror att även om hon inte längre kan påverka mitt liv, att hon inte kan styra över vad som sker. Så har hon gjort så mycket för mig att jag fortfarande bär med mig det. Att allt hon lärt mig, allt hon visat mig och all kärlek hon gett mig har format mig till den människa jag är idag. Mamma jobbade ju inom vården, så allt detta har alltid funnits i mitt liv. Och kanske är det därför jag valt att själv utbilda mig så jag kan jobba där.

Oj, nu blev det många tankar. Men jag hoppas ni förstår lite grann iallafall.

Advent en vecka i förväg

Godmorgon!
Idag är verkligen en godmorgon, solen skiner och det är inte grått ute som det varit de senaste veckorna, vilket gör att hurmöret går rakt uppåt. Har sluppit hemska drömmar inatt vilket också gör mycket för humöret. Idag blir det storhandling, städningen och sist men inte minst så ska julsakerna fram. Jag vet, första advent är nästa helg, men eftersom vi är borta då så får våra tomtar och julgran komma fram redan idag. Vilket jag älskar, varför inte njuta av julen en extra vecka. Så detta blir en mysig dag, tänkte visa er lite bilder på lägenheten sen, när det är julpyntat och fint.



Förra årets julgran i stugan, kort och tjock. Som vi gillar det!
Åh fick världens sug efter att åka till stugan, tur att dagarna tills dess inte är så många.
Snart jul!


En promenad i novembermörkret

Måste bara visa er en bild på hur stan såg ut när vi gick hem inatt. Det regnade, var mörkt, och väldigt mysigt


För er kanske det inte ser så mysigt ut, men hand i hand med min älskling blir det verkligen det.

En kväll i musikens tecken

Precis så ska min kväll spenderas, ska inhandla lite gott och sedan blir det idol och singstar hemma hos stjärnorna P & A. Par mys på en fredagkväll, underbart! Frågan är bara vem som sjunger sämst, jag tror nog att jag kan toppa den listan.

Har just haft min Pappa här på middag, lika kul som vanlig. Alltid har han något kul att berätta, trots att vi pratar varje dag. Det är inte särskillt ovnaligt att han måste berätta att han skämt ut sig. Men jag älskar det! Han är allt bra min kära far ( även om man trodde att han var 28 år i det tidigare inlägget.

Nej nu måste jag hoppa i skorna och gå ut. P & A kommer och hämtar upp oss nu för lite handling. Jag hoppas ni får en skön kväll.



You are my number one!

JAG KLARADE DET!!!

Åh, känner som att en STOR sten just lyftes från mitt bröst. Jag klarade tentan.
Har inte mycket mer än så att tillägga, ska åka och handla nu. Åh så jävla skönt (ursäkta språket men jag var tvungen!)

Nu är det helg fullt ut.


Nu vill jag inte vänta längre!!!

Okej nu börjar jag vara allvarligt less på denna väntan. Nu är det inte ens kul längre. Lyckas inte ens njuta av förlossningskliniken som är en av mina absolut favoritprogram på tvn. Så nu vill jag att klockan blir 15, att resultatet visar att jag klarat tentan så jag kan njuta av denna helg. Jag behöver detta.

Tiden går alltid så sakta när man vill att klockan ska vara ett visst klockslag

Det har tydligen blivit något missförstånd och krångel mellan kursansvariga, tekniken och oss. Så resultatet på tentan kommer inte föränn klockan 15. Så just nu försöker jag fördriva tid. Sitter och ser tv, funderar på att baka, duscha, beställa julklappar, julklappar till mig själv.. Ja ni förstår, jag vill helst vrida fram klockan och få resultatet.

Nu ska jag fortsätta fördriva tid, ge mig tips på fler sätt att fördriva den, trots allt två timmar kvar..


Önskelista



Ja tack, tomten du får gärna komma med dom här på julafton!

Inskickat..

Tentan är nu gjord. Måste sitta på nålar fram till 11 dock, för då kommer resultatet. Jag hoppas verkligen att ni gjort som ni lovat med tummar och tår. För det kan jag behöva. Ska inte uttala mig mer om tentan innan resultatet kommit. Och som ni kanske förstår så är det bara det som snurrar i huvudet. Så jag ska nog vara tyst i en timma.

Hörs när resultatet kommit

Vetenskaplig teori och metod, idag tentar vi av den kursen..

Jag hade lyckats hålla mig ganska lugn inför tentan hela gårdagen, inatt och nu kommer ångesten vill jag lova. Men jag försöker intala mig själv att jag gjort det jag kan och sen får vi se hur det går. Tentan läggs ut så man kan börja med den exakt klockan 09 och finns tillgänglig till klockan 11. Så nu gäller det bara för huvudvärken att släppa, mig att äta lite frukost och hoppas på det bästa.

Jag återkommer när tentan är gjord. Jag känner att humöret denna helg hänger på tentan, man får ju veta svaret direkt. Så antingen kommer det vara en GLAD Evelina som sitter här klockan 11, eller så inte..

Som sagt, vi hörs klockan 11.
Håll alla tummar och tår och ge mig lite styrka tack! :)

Gingerbread and a lot of love

Klev just in i lägenheten efter ett besök hem till föräldrarna åt Pussgurkan som var här och bakade med oss. Och när jag öppnar ytterdörren möts jag av en doft av superduper god pepparkaka ( för att citera en väldigt julkär vän) Har haft en mysigkväll, bakade som sagt pepparkakor i alla dess former och storlekar, målade dom med glasyr och skrattade när Lilla E ville göra bajskorvspepparkakor. Men jag vägrade säga nej, det har väl aldrig dödat något. De ser inte alls aptitliga ut, men jag lovar att vi hade kul!

Fick även äran att söva lillebror till E, så jag och han låg och läste dinosaurie böcker och myste i sängen, han försökte dock trycka in huvudet mellan mina bröst och sova så, tydligen inte så lyckat.. Jag skulle nog kunna spendera mitt liv till dessa små underverk. Dom är så fina, så unika och underbara.

När vi jag skulle hjälpa E ur barnstolen idag så tittade hon på mig och sa - Jag tyckte verkligen om när din mamma levde.
Värmde i mitt hjärta. Blev först lite chockad för vi hade inte pratat om henne, men det är så skönt med barn. Dom är inte rädda för att såra en på samma sätt som vuxna är, och därför säger dom precis vad dom tänker. Jag älskar det! Tycke att vi vuxna borde ta efter lite av det, våga säga vad vi tycker.

Oj har så mycket att skriva, så mycket i min lilla hjärna. Men jag ska nog vila den, tenta imorgon klockan 09 (håll alla tummar ni har tack!) så därför bjuder jag på lite bilder istället.







Såhär ser en 6 årings pepparkaksbajskorvar ut


Gingerbread and a lot of love

Klev just in i lägenheten efter ett besök hem till föräldrarna åt Pussgurkan som var här och bakade med oss. Och när jag öppnar ytterdörren möts jag av en doft av superduper god pepparkaka ( för att citera en väldigt julkär vän) Har haft en mysigkväll, bakade som sagt pepparkakor i alla dess former och storlekar, målade dom med glasyr och skrattade när Lilla E ville göra bajskorvspepparkakor. Men jag vägrade säga nej, det har väl aldrig dödat något. De ser inte alls aptitliga ut, men jag lovar att vi hade kul!

Fick även äran att söva lillebror till E, så jag och han låg och läste dinosaurie böcker och myste i sängen, han försökte dock trycka in huvudet mellan mina bröst och sova så, tydligen inte så lyckat.. Jag skulle nog kunna spendera mitt liv till dessa små underverk. Dom är så fina, så unika och underbara.

När vi jag skulle hjälpa E ur barnstolen idag så tittade hon på mig och sa - Jag tyckte verkligen om när din mamma levde.
Värmde i mitt hjärta. Blev först lite chockad för vi hade inte pratat om henne, men det är så skönt med barn. Dom är inte rädda för att såra en på samma sätt som vuxna är, och därför säger dom precis vad dom tänker. Jag älskar det! Tycke att vi vuxna borde ta efter lite av det, våga säga vad vi tycker.

Oj har så mycket att skriva, så mycket i min lilla hjärna. Men jag ska nog vila den, tenta imorgon klockan 09 (håll alla tummar ni har tack!) så därför bjuder jag på lite bilder istället.







Såhär ser en 6 årings pepparkaksbajskorvar ut


Julstämning och pepparkaksbak

Älsklingen har kommit hem, har just lagat och ätit kycklingwook tillsammans och väntar nu på att Emma 6 år ska komma och baka pepparkakor med oss. Mysigt! Hon blev så glad när jag ringde och sa -får jag komma själv hem till er? Söta lilla hjärtat. Får se om det blir att slänga ihop kolakakor efter det, får se helt enkelt.

Återkommer med bilder sen, måste bara komma ihåg att fota :)
Ciao

Mystiskt brevbärare..

Jag brukar bli rädd när brevbärarn lämnar post i vårat inkast men idag slog nog alla rekord. Blev rädd som vanligt men sen exakt när han eller hon släpper posten så stönar personen högt. Gissa om jag lyfte från golvet. Det är nog tur att vi har högt i tak, annars hade jag fått en bula..

A night full of nightmares

Hade just skrivit ett LÅNGT inlägg och tittade bort i två sekunder och nu är det borta. Men jag är på bra humör därför tänker jag skriva ett nytt, bra va? :)

Har haft en natt fylld av mardrömmar, hemska jätte jobbiga drömmar. Vaknade upp av att jag grät pga att drömmarna var så hemska, somnade om, började drömma något annat minst lika hemskt, vaknade upp. Ja ni förstår, så fortsatte det hela natten. Och när jag vaknade imorse så visste jag knappt vad som hänt och vad som bara var mardrömmar. Men nu har jag vaknat till och insett att allt bara i min egen hjärna, vilket känns skönt. Känns bra att jag slipper sova själv inatt.

Nu ska jag ta tag i pluggandet. Tentan är ju imorgon. Tyvärr känner jag mig lite förvirrad. Hur pluggar man till en tenta där man får ha allt material tillgängligt, man får sitta hemma vid sen egen dator eller tillsammans med klassen i ett klassrum utan vakt, dvs man kan prata med varandra. Tentan är uppbyggt på svarsalternativ, man ska alltså inte formulera egna svar utan kryssa i ett eller flera svarsalternativ. Jag ska iallafall försöka förstå mig på detta nu, känner mig inte alltför lost så det är en fördel. Får se hur jag lägger upp pluggandet. Måste på något sätt strukturera anteckningarna också. Så jag vet vars jag har allting nedskrivet ifall jag behöver det under tentan. Wish me luck!


A laughter is always good




Krokodiltårar!

Har gråtit som ett litet barn som tappat bort sina föräldrar i matvaruaffärn. Som de flesta av er förstår har jag sett Grey´s anatomy, fast jag ska inte gå in på de jobbiga delarna för då börjar tårarna spruta igen. Det känns i hjärtat efter detta avsnitt och ni som sett det kan nog hålla med.

Har fortfarande inte ätit varken godis eller ostkrokar, jag har varit sugen HELA dagen men har inte kunnat ta tummen ur. Magen kurrar och jag antar att jag borde stoppa något i den. Gruvar mig lite för att måsta sova själv inatt, älskling sover hemma hos föräldrarna i Burträsk. Men han kommer ju hem imorgon och en natt borde jag ju ska klara av själv. Blir nog lite mer tvtittande innan jag lägger mig, kan inte lägga mig innan jag är trött när jag är själv, för då grubblar jag sönder mig själv. Så nu blir det So you think you can dance.


Tummen upp!



Med tanke på mitt uttalade godissug så behöver jag nog inte beskriva lyckan när jag hittade denna i min jackficka :)

Dagens



Såhär har jag sett ut idag när jag har pluggat, och när jag har tittat på bloggar, när jag har suttit och trånat efter godis, när jag suttit och försökt bestämma vad jag ska se klockan 21, när jag kollat på julklappar. Ja ni förstår, så här har jag helt enkelt sett ut hela dagen.

Ditt liv, dina val

Har just tryckt i mig fyra varmkorvar med senap på, det var inte så gott faktiskt. Men det fungerar när man är ensam hemma till middagen. Är fortfarande sugen på den där godispåsen, så vi får se om det blir en promenad med slut på godisaffären eller om jag klarar av att hålla mig. Jag skulle gissa att det blir ett litet besök..

Sitter och läser Vetenskaplig metod och teori, och jag kan faktiskt inte påstå att det är särskillt intressant. Eller vad säger ni, låter det spännande? Tentar av kursen på fredag och jag hoppas på ett godkänt.

Jag har faktiskt inte så mycket att säga just nu, men jag återkommer garanterat under kvällen.

Föresten, det är illa. Paradise Hotel och Grey´s är ju samtidigt ikväll?! Hur ska man kunna välja.. Grey´s är mysigare men Paradise Hotel är spårat och därför väldigt underhållande. Har ju några timmar på mig att bestämma mig.

luften kommer tillbaka

Just hemkommen från skolan och jag är blöt i baken, någon som min sadel fått för sig trots att jag torkar av den ordentligt. Känner mig faktiskt väldigt lugn efter resurstiden idag. Hon igenom de saker vi bett om och det känns ändå som att man förstår allt ganska så bra. Så just nu finns det ingen panik hos mig, får se om det ens hinner komma. Jag tackar och dockar så länge den håller sig borta.

Ligger och ser Ghost Whisperer på 4an och tar det lite lungt. Ska plugga lite till ikväll sen har jag hela dagen imorgon avsatt till plugg. Känns lagomt. Det går ändå inte att rå plugga så mycket till denna tenta, eller jag känner då att jag inte kan det. Att vi får veta resultatet direkt när man skickat in tentan känns både spännande och lättande.



Söta broder och jag för många år sedan..

Charmtroll på toaletten

Tjena snyggingar.

Jag är faktiskt på bra humör idag (kors i taket tänker ni) jag vet att jag har en hel kväll med plugg framför mig. Men jag känner mig ändå positiv. Jag tycker att det känns helt okej. Känns som att jag inte är helt lost. Sen kan detta ändras inom några timmar, det vet man aldrig. Ska snart iväg till skolan på resurstid, dvs vi ska gå igenom det sista inför tentan på fredag. Imorgon är det egna studier som gäller.

Måste ju dela med mig vad lillkillen, 3 år, sa i måndags när han var och hälsade på. Han skulle på toaletten och när han var klar så skulle jag torka honom. Och när jag håller på tittar han upp på mig och säger - Det där är min, den får du inte ta...
Kanske inte riktigt var min plan men det var fruktansvärt charmigt! Pussunge!

vi hörs senare under dagen :)


I miss you already

Jag förstår inte vad det är med mig, varje morgon i veckan har jag vaknat med huvudvärk. Imorse ställde jag om klockan och sov en timma till (dvs en timma till plugg ikväll istället) och när jag då vaknade kändes huvudet lite bättre. Sitter nu och pluggar Vetenskaplig teori och metod, tråkigt och ointressant. Men det måste ju göras det också. Tenta på fredag som sagt. Så dessa två dagar kommer att bestå av enbart plugg. Dessutom är Baby inte hemma ikväll, så då skulle jag gissa att det blir plugg och kanske en promenad.

Idag är det återigen trist väder, grått och disigt och allmänt blött. Idag har jag cykel så vi får väl se om jag tar mig till skolan eller om något av däcken på cykeln också känner för punktering... Däcket är iallafall utbytt och vi är 1000;- fattigare. Kunde inte kommit mer lägligt. Vadå julklappar?..

Nej nu måste jag bege mig till skolböckerna igen.
Ciao

You keep me smiling

Har sovit i soffan i en timma eftersom jag hade huvudvärk som absolut inte ville ge med sig, och jag vet att huvudvärken beror på mig själv. Är jag stressad så kommer huvudvärken. Så jag bestämde mig för att inte plugga ikväll, jag räknade ut att det inte skulle löna sig helt enkelt. Så resten av veckan kommer jag att sitta med huvudet i skolböckerna, och efter ett samtal från min kära Far så tror jag faktiskt att jag kan klara den här tentan. Och om jag nu inte skulle göra det så kommer det fler möjligheter, världen kommer inte att gå under. Och innerst inne vet jag ju det, men ibland gör det bara så ont inom mig när jag misslyckas och det får mig att tvivla på mig själv. Men samtidigt som det finns en tvivlare inom mig så vet jag att jag klarat mig igenom saker i mitt liv som jag aldrig trodde var möjligt.

Jag minns att sista månaderna innan mamma dog så skrev jag mycket om att livet skulle sluta/försvinna om hon dog. Jag trodde aldrig att jag skulle klara ett liv utan henne. Tre år efteråt så vet jag att jag kan, jag kan leva. Självklart kommer fortfarande dåliga dagar och tunga tankar, men vad gör det egentligen. Jag vet att jag kan och jag har människor runt mig som håller upp mig när mina ben är svaga.

En av de personerna är min älskade kärleksfulla sambo. Han är så fin, han ställer alltid upp, kommer springades med migränmedicin när det behövs, ger mig kärlek när det är det enda viktiga, ser till att jag har allt jag behöver och gärna lite till. Jag hoppas att alla ni där ute har en person som betyder lika mycket för er som Jerker betyder för mig. Han gör livet lite bättre helt enkelt. Jag älskar dig!



Det här är min kärlek, min trygghet mitt allt!


#¤/(#"%/(¤"%jä*la *** däck!

Bara för att klargöra att detta är en mindre bra dag så visade bilen (jag orkade inte gå till skolan när jag lånat ut cykeln till J = bevis på hur jag känner mig idag..) klart och tydligt att inte han heller gillade mig. Punktering på vänterframdäck. Så nu har vi bytt däck mitt inne i stan, eller rättare sagt den bra hälften av jag och min älskling. Jag stod och försökte göra oss sedda så vi inte blir överkörda också.

Denna dag får inte ett enda plus. Jo föresten, jag överlevde seminariumet.

Nu tänker jag försöka att inte slå sönder något, bör nog binda fast mina händer och låsa in mig i ett rum och stanna där, så att jag inte kan förstöra mer saker idag!

I don´t like this feeling

Då var det bara att bege sig till skolan då och hoppas att man överlever ett seminarium till med den enda människan i världens som får mig att känna mig liten som en dammtuss. Hoppas ingen hostar eller nyser, för då blåser jag iväg..

Slutar 15.15, så vi hörs sen (om jag inte blåst bort såklart..)


Ett samtal som fick mig att tänka..

Fick just ett samtal av mormor, som tyckte att jag sett ledsen ut igår på Pappas kalas. Det fick min hjärna att börja gå på högvarv, kan det vara så? Jag kände mig inte ledsen. Jag vet att jag är stressad och att det är mycket just nu, men ledsen det är jag väl inte? Jag känner att min kropp ger mig signaler om att inte stressa så mycket. Men känslan av att alltid ha något som borde göras lyckas jag inte ta bort. Jag känner att jag hela tiden måste vara på topp, måste klara av skolan. Och även om jag accepterat mitt misslyckande på första tentan så skapar det en stor ångest inför tentan på fredag. Jag känner att om jag inte klarar denna tenta heller så kanske detta inte är vad jag ska göra. Tänk om jag inte klarar utbildningen.

Att jag skriver om mina tankar och känslor på bloggen tycker säkert de flesta av er är jätte fel och knäppt. Men bloggen är ett ställe för mig där jag kan ventilera mina tankar, jag skriver ned mina tankar och får därför se dom konkret själv. Jag kan läsa mina egna tankar, jag kan gå tillbaka en månad tillbaka i tiden och läsa vad jag kände då. Det är ett sätt för mig att utvecklas och ett sätt för mig att klara av vardagen. Tack till er som stöttar iallafall. Stor kram till er!

De vetenskapliga artiklarna förföljer mig

Sitter och läser två till vetenskapliga artiklar och nu börjar jag bli less. Har artikelseminariumet idag, och efter det är det bara att ta tag i tentan som är på fredag. Jag förstår inte, jag känner mig förvirrad och hoppet har lämnat mig lite. Klarar jag inte den här tentan vet jag inte vad jag gör..

Fast nej, nu ska jag tänka positivt. Jag kan!!!


En hälsning till dig Huvudvärk

Huvudvärk, du är inte välkommen idag. Det är min pappas dag idag, hur ska jag kunna fira honom om du är ett pain-in-the-ass och håller på att spränger mitt huvud. Nu väntar jag på att pillerna ska ta bort Dig och att jag ska få njuta av denna kväll men pappa och släkten. Och smörgårdstårta, tårta och pappas chokladrutor. Så detta är till dig Huvudvärken "FÖRSVINN!"

Nu ska jag pussa älskligen som står och lagar middag. Han är en stjärna!

Jag lovar att försöka fota lite bilder ikväll, så ni behöver inte vara avundsjuka ni som inte kan vara med ;)

Vad är det för en dag, är det en vanlig dag?

Nej det är ingen vanlig dag, för det är min älskade pappas födelsedag. HURRA HURRA HURRA

Min pappa har alltid sagt att han är 27 år, undrar om han anser sig fylla 28 idag eller om han fortfarande bara är 27. Mig spelar det iallafall ingen roll. Min pappa är, och kommer förmodligen alltid att vara, den häftigaste Pappan. Han är rolig, skämtar om allt och ingenting, är lätt att umgås med och en av mina närmaste vänner. Men framförallt så är han en underbar Pappa, en Pappa som gör allt för sina barn. En som alltid ställt upp, stöttat och funnits där för oss. Han har hjälpt oss när vi behövt hjälp och trott på oss när vi inte själv gjort det. Han är den grund som alla barn behöver och jag är så tacksam för allt han gjort för mig. Min pappa skämtar som sagt väldigt mycket och många andra skulle förmodligen skämmas över honom om det var deras pappa, för det är tydligen det man ska göra. Men jag skäms inte över min Pappa, jag är stolt över honom. Jag är stolt att ha en Pappa som är lika populär bland mina kompisar som hos hans egna. Det jag egentligen vill säga är att jag älskar dig Pappa, och Grattis på födelsedagen!



Pappa förra julen påväg upp till Mormor och Morfar



Där han trivs som allra bäst, i snön, brevid muurikkan och skotern parkerad en bit bort




Vadå integritet?

Som den äkta dagdrömmaren jag är, så ligger jag nu i soffan och ser Paradise Hotel. Man kan tydligen ligga med varandra även i svensk tv år 2009. Tur att alla i denna värld inte är likadana..

Tror jag ska dra in årorna för ikväll, och hoppas på en betydligt bättre dag imorgon.
Tack för uppmuntrande kommentarer och samtal!
Godnatt

Klockan 20 på femman

Sitter och ser Vem kan slå Filip och Fredrik
Bra söndagsunderhållning enligt mig. Har en pepparkaksdeg i kylen som lockar. Orkade inte med pepparkaksbak idag, blir nog imorgon. Men risken är att jag måste köpa ny deg...


you ruined everything

Jag tycker inte att det känns rättvist. Jag har alltid ställt upp för dig, alltid funnits där och alltid velat ditt bäst. Och det här är tacken?

Detta blev jävligt komplicerat. Och det drabbade människor som inte borde få skit (förlåt!). Jag försöker ransaka mig själv för att förstå vad jag gjort för fel. Men jag förstår inte.

Inte konstigt att jag har svårt att öppna mig för människor, inte konstigt att jag anses vara den blyga när detta är vad som händer när man väl tycker att man skaffat sig en riktigt bra vän. Jag trodde så mycket mer om dig. Jag trodde vi var vänner, och om du inte visste det så ljuger inte vänner för varandra, vänner gör inte så här.

Som ni förstår kära läsare så är detta en mindre bra dag, en dag som jag heller hade varit utan. En dag som jag önskar aldrig existerat. Ibland önskar jag att jag inte fick veta att du ljög mig rakt i ansiktet, för då hade jag lite legat här nu, arg förbannad ledsen och riktigt riktigt besviken.

Jag återkommer nog under kvällen.
En kram får ni gärna skicka, lovar att den tas emot med öppna armar..

här kommer alla känslorna på en och samma gång..

jag tänker hålla detta utanför bloggen, jag vet att jag ofta hänger ut båda mina tankar och känslor, men denna gång får det vara nog. Jag skulle kunna skriva en bibel om hur vänner ska vara, om hur man ska göra och inte göra. Hur man ska bete sig. Men det tänker jag inte göra. Jag tänker inte hjälpa dig i detta. Nu släpper jag det jag hållit fast vid. Varför hjälper jag till om jag får lögner tillbaka. Jag förtjänar bättre än så. Du kommer att måste förtjäna mitt förtroende igen.

 Ni ser, trots att jag skrev att jag inte skulle skriva om detta på bloggen så hamnade det ändå här. Om det är pga jag är knäpp eller för att jag bara måste få ut det vet jag inte. Jag skakar av ilska och jag är förbannad.

Varför dessa saker får mig att tvivla på mig själv vet jag inte, jag har ju inte gjort något fel. Jag har blivit ljugen för, jag har blåögt trott på det som sagts. Jag blir nog mest arg på mig själv faktiskt, för att jag litar på folk som man tydligen inte kan lita på.

Jag ska sluta tro helt enkelt!


I just don´t understand

Jag hade ju lovat mig själv att sluta förvånad över folk, men ändå sitter jag här arg, förbannad och förvånad. Vi lämnar det så, för mitt och erat bästa.

Vi hörs när jag lugnat ned mig...

Disney pixar presents Up



Det kanske blir att se denna ikväll, det och pepparkaksbak. Det ni! ;)

It´s sunday everybody!

Godmorgon solstrålar!

Jag kom på att jag glömde säga att jag var bra nära på att bli nedslagen av en kille igår, som jag råkade krocka med när jag gick mitt inne i stan..

Kunde inte sova igår kväll så John Blund besökte nog inte mig förrän efter 04.30, men vad gör det. Har sovit till strax efter 11 då pappa ringde. Till och med han hade tagit sovmorgon. Vilket inte händer varje dag. Idag finns det inte särskillt mycket planer, känner att jag gärna skulle göra någon, känner mig lite rastlös, får se om jag lyckas dra med älskligen på bio eller något sådant. Hade tänkt frosta ur frysen, men då hade vädergudarna bestämmt annat. Går ju inte ställa ut alla frysvaror när det är plusgrader ut.

Insåg just att min mage kurrade så högt att jag trodde någon släppt in en spinnande katt, bäst jag tar och fixar lite frukost/lunch åt stackarn.


En lite annorlunda lördag

Denna kväll blev lite udda. Jag tänker nog inte skriva så mycket om varför med respekt för vissa människor. Men detta har jag hunnit med ikväll.

Mys med Emelie
Förfest hos Erik, nyktert för min del
Köra lite bil
Träffa far och hans vänner och umgås lite med dom, fick mig två cider
Sett en krock, pang pang kan vi lugnt säga, inga personskador dock, och polis 100 meter bort.
Blivit stött på av TRE äckliga gamla gubbar, What´s the problem?!
Ätit ostkrokar, Mmmmmm

Summan av kardemumma, en bra kväll efter allt.

vi hörs imorgon kära ni.

Dagens plus går till världens bästa Pappa!

tillfixad och klar

Har gjort mig klar inför kvällen. Ska till Jerkers kompis på fest. Men eftersom jag inte mådde bra inatt och inte haft en allt för bra dag så tänker jag vara nykter ikväll. Men jag har inget emot att fara nykter, jag kan gå ut nykter om jag nu skulle känna för att hänga med dom så länge. Vi får se helt enkelt. Min pappa och hans kompisar ska på pubrunda ikväll så kanske att jag ser till att träffa dom. Och nej, jag skäms inte över min pappa. Och har aldrig gjort det. Han är underbar och en av mina absolut bästa vänner. Han och jag pratar om allt och jag har inget som helst problem med att fara och festa med han.

Tänkte ni skulle få se hur jag ser ut ikväll, blev väldigt nöjd med sminkningen, så den får ni se i närbild.



Såg nu att ena ögonbrynet måste fixas, snyggt jack.. hehe



Kör på mörkastrumpbyxor, en lila topp som är en favorit. Öppen i ryggen och underbar färg. Sedan som kjol så har jag en underklänning i spets. Ganska neutralt men läckert, enligt mig iallafall.

Jag återkommer säkert innan jag går och lägger mig ikväll. Party eller lugnt ikväll?


WROOOAARRRR

tekniska saker och internet och sånt kan göra så att jag blir tokig. Just nu försöker jag förstå varför det går att gå in på vissa internet sidor på Jerkers stationära dator men inte på min laptop. Har varit inne på dom förut. Snart åker nog datorn i golvet eller något liknande........

Anna Grace

På något sätt får talangfulla människor mig att tro på mig själv. Kolla in den här tjej, bara 9 år. Hon har skrivit låten själv.


Pjuh vilken natt

Igår när jag bortat tänderna klart och höll på att ta bort sminket började jag hosta men tänkte inte mer på det. Gick till sängen och där kände jag hur luftvägarna började krampa, fick ingen luft och hostade. Jerker fick springa och hämta vatten och astmamedicinen. Höll på att få panik men lyckades samla mig, för jag vet att panik vid astmaattaker inte är att rekomendera. Det gör bara saken bättre. Visste att Jerker fanns nära och han är lugn så det var bara att försöka ta efter hans lugn. Och efter ett antal puffar av astmamedicinen släppte det. Dock så kom skakningarna i händer och hjärtklappning, och det var kanske inte helt oväntat. Men det är alltid obehagligt. Så jag låg vaken ett tag innan jag kunde somna. Somnade dock tillslut. Men efter några timmar så vaknade jag igen, med världens huvudvärk, migrän. Så det var bara att bege sig upp med händerna för ögonen och skakiga ben till toaletten och huvudvärks- och migräntabletter. Låg vaken ett långt tag med extrem smärta, men jag somnade tillslut. Vaknade efter 12 idag och känner mig lite nere. Varför ska allt hända mig.. Pappa ringde nyss och han gjorde att allt känns bättre. Han är en riktigt stjärna min far, guld värd! Så nu känns det hyffsat. Lite huvudvärk men humör är bättre nu.

Nu ska jag försöka få mig något i magen, kan behövas lite energi efter denna natt.


Helig tid!

Idol kvällen är magiskt, mitt humör är på topp och jag bara känner för att gå runt och le. Så det är precis det jag ska göra, tills det blir röstningen. För då kommer jag och sitter och biter på mina naglar. Jag har det lite jobbigt just nu. Jag har fyra favoriter och jag har lite svårt för att bestämma mig om vem som är bäst. Idag växte Tove i mina ögon, och öron, med hennes magiska framträdande. Men samtidigt så var ju Mariette breathtaking som vanligt.. och Erik.. och Calle... Ja, ni förstår. Jag har det tufft. Eddie åker hem ikväll, så är det bara.

Så mina vänner, vem är eran favorit?

Magiskt Tove!

Magiskt Tove!
Magiskt magiskt magiskt...

Nästan så att hon ovänder mig. Inte sexuellt eftersom det har ju redan Mariette lyckats med. Men Tove växer, ska hon komma sig förbi Mariette eller ska hon fortsätta vara liten och söt?


It´s on baby!

Lyckan är total, IDOL har börjat. Just serverat efterrätt till grabbarna som passade på att spela NHL när jag förberedde den. Jag gjorde extra mycket, och allt är slut.. Jag tolkar det som ett bra betyg, att dom med glass och efterrätt i munnen försöker förklara hur gott det var måste ju också vara ett gott tecken.

Jag tror att Reza och Eddie hänger löst. Tyvärr tycker jag inte att Reza förtjänar det, hon har en röst likt ingen annan. Men det är ändå min magkänsla. Jag hoppas iallafall att Mariette inte behöver sitta på en av de två stolarna ikväll.


Inte ens mutor kan få mig att missa IDOL ikväll

Har kämpat på med min vetenskapliga artikel, nu är den mer eller mindre klar inför måndagens möte med mina gruppkompisar. Har just ätit kyckligtacos och magen anser att det blev några tuggor för mycket. Har hunnit vara en sväng på solbacken och handla. Vi har köpt flera julklappar till julklappsspelet, och jag känner mig sjukt nöjd med sakerna. Tyvärr kan jag inte visa er eftersom jag råkar veta att min kära far brukar kika in här titt som tätt.

Nu laddar vi upp inför IDOL, har sett alla klipp som aftonbladet lagt upp och jag känner mig som ett litet barn på julaftonsmorgonen. Brukar inte vara riktigt så här galen, kanske beror på att jag till min STORA besvikelse missade IDOL förra fredagen när vi var borta på middag. Men ikväll då jä*lar!

Här är mina stora favoriter inför kvällen, tyckte det var en skön video som gjorde mig glad. Så ni som missat den måste ju också få chansen.


Fredagsfräckis

Hade ju lovat roliga inlägg idag, därför bjuder jag på en fredagsfräckis.

En gammal man var på pensionärsdans. Hans problem var att han inte haft sex på väldigt länge. Han hade dansat med alla gamla damer men han hade inte fått napp. Frustrerad gick han fram till en dam och sa:
- Skulle du vilja rulla runt i sänghalmen med mig? Du får 200 kronor.
- Okej, svarade damen. Jag är inte den som säger nej till 200 kronor. Med färdtjänst begav de sig hem till mannen. Efter ett kort förspel drog de sig in i sängkammaren. Mannen njöt verkligen av sexet, men förundrades av hur trång damen var trots sin ålder. Efter akten sa han:
- Om jag vetat att du varit oskuld skulle du fått 500 kronor.
- Om jag vetat att du verkligen kunde få stånd hade jag tagit av mej trosorna.


Kvällens höjdpunkt

Jag har ju en förkärlek till Mariette i idol, men det jag ser mest framemot inför denna kväll är detta heta framträdande. Läckert va?




"... men fredag är ändå den dagen som känns bäst.."

Så var det fredag igen, denna vecka har sprungit i väg, och jag har knappt hunnit med själv. Det är på gott och ont så klart, för det känns ju bra att det är helg. Men med helgen innebär det artikelseminarium på tisdag och tenta på fredag, vilket inte känns allt för lockande. Men nu tänker jag plugga idag sen blir det att njuta av helgen. Helgen ska man inte slösa bort på att oroa sig.

Ska försöka komma med några mer underhållande inlägg idag.
vi hörs

klockren liten unge

Ingen vinst för AIK idag heller, men dom plockade hem 1 poäng iallafall. Och med tanke på hur matchen såg ut så ska vi nog vara tacksamma för det. Det var mysigt i stugan iallafall, alltid lite rofyllt. Och då ska ni ändå veta att vi var 20 personer som såg hockeymatch och skrek, trots det så är det lugnande. Går inte att beskriva.


Jag måste ju berätta vad kära lilla Felix 3 år sa igår när jag följde med dom hem efter besöket på dagis.
När vi kommer in i hallen så tittar han bestämt på mig och säger - Evelina, ta av dig glasögonen!. Jag försökte då förklara att jag ville ha dom på mig men då tittade han bara på mig och sa - Ta av dom! Då tänkte jag vara finurlig och sa därför - Jag lovar att jag ska ta av mig dom om du säger varför. Det söta lilla kloka ungen svara då - Varför. Och han gjorde ju rätt, det var ju egentligen det jag sa till honom. Söta lilla underbara unge!


Ett gott skratt förlänger livet

Det blir hockey ikväll igen kära vänner. Jag hade planerat att vi skulle äta middag och åka och handla julklappar (har man inte en stor inkomst så måste man planera). Men efter att ha ringt pappa och försökt bjuda honom på middag så lockade han med oss till stugan, så det blir en kväll i Byastugan med gubbarna där. Känns
helt överkomligt, julklapparna kan inhandlas på lördag istället.

Nu ska jag kika på internet om lite julklappar, har mina funderingar faktiskt.

Jag har nu äntligen lyckats ta mig igenom hela vetenskapliga artikeln, men att läsa om bajskorvar som sittar fast, undersökningar som inte går att utföra pga detta och sådant så är mitt humor väldigt låg och jag skulle nog skratta åt vad som helst just nu. Så kom med ett roligt skämt vettja. Jag kan faktiskt dela med mig av ett.

Hela stan snackade och skakade på huvudet, när den 80-årige mannen gifte sig - med en 20-åring! Men ett år senare åkte hans då 21-åriga fru in på BB för att föda.
Sköterskan gratulerade paret till den nyfödde. Hon sa till mannen:
- Helt otroligt! Hur klarade du det vid din ålder?
Mannen svarade:
- Hehe… Det gäller att hålla maskineriet igång!

Efter ännu ett år upprepades samma procedur, och sköterskan sa åter igen:
- Jag är djupt imponerad över att du klarar av detta vid din ålder!
Och mannen svarade:
- Ja, som sagt: Det gäller bara att hålla maskineriet igång!

Ett år senare upprepades detta för tredje gången och sköterskan utbrast:
- Nu blir jag verkligen förvånad!
Och mannen svarade, som vanligt:
- Jodå, maskineriet är fortfarande igång! Man blir aldrig för gammal!
Sköterskan fortsatte:
- Men nu är det nog i alla fall dags att byta olja! Den här blev nämligen alldeles svart…


Risk för dålig humor!

Aldrig trodde jag att det skulle ta såhär lång tid att läsa en vetenskaplig artikel. Jag som trodde jag kunde engelska, men här kommer det ord som jag aldrig hört förut, meningar som jag inte har en aning om vad dom betyder. Men jag antar att det måste få ta sin tid, det är bara att bita ihop och se bra ut.

Det är ju mitt i allt elände ganska underhållande meningar i en vetenskaplig artikel om förstoppning. (Speciellt när man är trött, har dåligt humor och skrattar åt allt som går att skratta åt, och ni som känner mig vet att jag kan skratta åt allt..)

Jag hade skrivit ut några meningar här som jag tänkte ni skulle få läsa och skratta åt, men sen insåg jag att ni förmodligen inte tycker att det är lika kul som jag och majoriteten av er skulle bara tycka att det var vidrigt. Därför så var jag så snäll och besparade er detta. Men om någon är sugen så kan jag med nöje skicka hela vetenskapliga artikeln till er så ni får läsa i lugn och ro.

Back to the work. Later!

To the middle of my frustrated fears

Det är nu fjärde dagen i rad som jag vaknar med huvudvärk. Känner mig lite grinig över detta. Fördelen är att det släpper med en alvedon och en ipren, men samtidigt så vill jag ju inte gå och knapra det hur länge som helst. Det är lite konstigt, för denna gång verkar inte huvudvärken komma från ryggen eller nacken, jag har ätit bra hela veckan, druckit bra och sovit bra. Men tydligen så räcker inte detta. Får se om jag kommer fram till någon bra lösning. Annars får jag fortsätta gå på värktabletter ett tag till. Kanske är det stress? Det vore ju inte omöjligt..


Ett berg av ren tvätt

Just hämtat upp all tvätt som jag tvättade igår. Förstår inte hur jag rymde all denna tvätt i två maskiner. Tror jag väntar lite med att vika ihop det. Det kändes inte speciellt lockande. Fast det är klart, den vetenskapliga artikeln som jag ska granska på engelska är inte heller särskillt lockande, jag antar att jag måste göra det ändå. Ska började lite och sen blir det frukost.


kroppsideal

Vill ni läsa något intressant och klokt om vikt och modeller. Mitt tips till er är att läsa det, sjukt bra skrivet. Och observera bilderna. Tycker att det är skrämmande
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.12885832

Lindex är ju i hetluften just nu för deras nya kollektion, som de valt att göra i små storlekar, dvs S och M. Jag tycker detta är diskriminerande och kränkande, men samtidigt försöker jag övertala mig själv att det är Lindex som förlorar på det och inte vi. Vi får helt enkelt gå någon annanstans och köpa våra kläder. Även om jag kan ha dessa kläder eftersom jag har M, skulle jag ändå inte vilja köpa dem, just pga detta.  Kolla in detta klipp från Aftonbladet

Barn ger mig energi

Dagis, blev bjuda på middag hemma hos Felix föräldrar sen så nu är vi hemma igen. Har just hängt tvätt, passade på att köra två maskiner idag så vi inte har alla maskiner kvar till på fredag.

Idag ska vi inte göra så mycket, ska ligga i soffan och klockan nio så måste vi såklart se Grey´s, troligtvis skippar vi promenaden idag. Både två känner oss lite hängiga. Så jag antar att det är lika bra att ta det lungt ikväll.

Får se om jag kommer tillbaka med något mer ikväll, mest troligt om jag känner mig själv rätt, annars så hörs vi imorgon.

Klädlös dag!

såhär har jag gått klädd här hemma, en handduk i håret och en runt kroppen, antar att jag borde klä på mig. Jag har ju iallafall sminkat mig. Så nu blir det kläder och fortsätta läsa den engelska vetenskapliga artikeln som vi ska granska och på tisdag ska det redovisas på seminariumet. Ska dock hinna läsa de andra två gruppernas seminarium först. Nej nu måste jag på med kläderna!


jag blir bara mer och mer skeptiskt till vaccinationen..

Upptänkte ännu fler utslag på kroppen igår innan jag skulle krypa isäng. Hade i förrgår sett några och tänket att dom försvinner väl, men igårkväll när jag tog av mig kläderna upptäcker jag att dom minst är dubbelt så många. Halsen, ryggen och magen samt fram på bröstet är mest utsatt. Jag tror att det beror på Vaccinationen, eller jag är rätt så övertygad, för jag har inte utsatt mig för något annat som kan ge utslag.

Biverkningar:
feber: Check
sjukdomskänsla: check
ont i armen: check
Klåda vid stickstället: check
svullnad vid stickstället: check
blåmärke vid stickstället: check
utslag: check

Nu tycker jag att det räcker, det skulle ju vara bra att ta denna spruta..

Vaknade dessutom i natt och hade det tungt med andningen, vad detta beror på vet jag inte. Tog lite medicin och då släppte det, men det är obehagligt att känna att man inte får luft mitt i natten.

Kvällar är helig tid

En timmas promenad, förlust för AIK men nu vankas det lite kvälls fika till två hungriga magar. Sedan ska vi krypa isäng. De flesta av er har förmodligen bättre kvälls rutiner än oss och sover kanske vid det här laget. Jag och baby har haft en tendens att numera aldrig somna innan 12, vilket inte alltid är så genialiskt. Men vi lever, så det kanske inte är så farligt ändå. Jag sover ju trots allt fler antar timmar nu än jag gjorde när jag gick gymnasiet, då snittade jag nog 5-6 h. Så en klapp på axel ger jag mig själv. Vet att jag mår bättre när jag sover mer, så nu snittar jag nog 7-8, vilket känns helt ok.

Godnatt på er som inte redan fått besök av John Blund.
Puss

AIK

Ska dra av mig dagens klänning och på med mjukis kläderna. Ska gå hem till Josef och sen se hockeyn där. Visst ikväll då AIK? Jag tror iallafall på vinst med 4-2, någon annan som vågar tippa?

hörs när vi kommer hem. Puss

You make my day

Så var denna skoldag slut. Vi läser förmodligen den tråkaste kursen som finns just nu, vetenskaplig metod och teori. Men jag måste bara få säga att min klass är helt underbar. Jag tror att jag kommer ha magrutor efter tre år i denna klass. Jag skrattar mig igenom dagarna, och det är klart att allt inte är kul. Men klassen gör allt så mycket lättare. Jag ville egentligen bara säga att jag tycker om er :)

Nu tänker jag lägga mig raklång i soffan ett tag, smälta databassökning och kvalitativa forskningsmetoder och bara ta det lungt. Sen ska jag laga plättar till min älskling som går skola till 17 idag, har förtjänar middag på bordet. Måste också tillägga att min huvudvärk sprang iväg, tror att den blev rädd pga allt skrattande. Sen att mitt lås på cykeln hade frysit ihop så trots slag och små sparkar mot det så vägrade det ge med sig, så jag fick snällt springa in och hämta bilnyckeln och köra till skolan istället.

Bla bla bla tänker ni säker nu, jag känne också att jag bara svamlar på. Hörs sen ;)

It´s a new day

Tisdag och jag är påväg till skolan. Sitter och sminkar mig och har just läst det jag skulle inför dagens föreläsningar. Idag är huvudvärken påtaglig igen och jag känner mig lite irriterad över det. Jag hoppas att iprenen och alvedonen börjar verka snart. Vaknade halv sju i morse med HUVUDVÄRK, men sen somnade jag om och när väckarn ringde så kändes det aningen bättre. Så uppe är jag iallafall, sen får vi se hur länge migränen håller sig borta. Känns som att den knackar på och vill inte, men jag har låst, med dubbellås och täcker inte öppna.

Hoppas ni får en trevlig dag så hörs vi efter skolan



har dock uppsatt hår nu.
Ciao!

Kan ni så kan jag

Förlåt för denna långa lista. Men det var roliga frågor och jag hade extremt lite att göra. Så om ni inte orkar läsa den skulle jag rekommendera att ni kommer tillbaka imorgon.


Piercingar: antar att öronen inte anses som piercing, men har i allafall tre hål
Tatueringar: Yes, står mamma på handleden och ett litet hjärta
Längd: 173
Skostorlek: 39
Hårfärg: min riktiga hårfärg vet jag tyvärr inte längre, men någon nyans av bru
Fräknar: beror på om jag spenderat tid i solen eller inte
Motto: ett misslyckande är ett bevis på att man försökt

Kär? Upp över öronen
Önskar du att du bodde någon annanstans? Nej, jag trivs bra
Tycker du att du är attraktiv? Varierar från dag till dag och tillstånd. Men oftast inte
Dricker du? Inte så ofta och helst inte så mycket
Röker du? Aldrig rört en cigarett i mitt liv
Vilket schampo använder du: Head and Shoulders
Vilken parfym använder du: Vanlij, jordgubb och mandarin från Body shop
Vad är du rädd för: att förlora dem jag älskar
Gillar du att tvätta: räknas det om jag gillar att sniffa på sköljmedel?
Gillar du berg- och dalbanor? Livrädd men det är ändå en viss tjusning. Vissa tycker att det låter som att jag föder barn när jag åker Balder på Gröna lund

Senaste...

Filmen du hyrde? Bra fråga faktiskt, en skit dålig skräckfilm tror jag
Filmen du köpte? Har nog aldrig köpt en film
Låten du hörde: Melissa horn- Jag vet vem jag är när jag är hos dig
Låten du laddade ner? Använder mig bara av spotify
Personen du ringde? min kära fader
Personen som ringde dig? samma där, Pappa
TV-program du såg? Ligger och ser RAW comedy club
Person du tänkte på? lilla Assar som jag myste med idag 

Favorit...

Låt: just nu, Black Eyed Peas- I gotta feeling
Sak att göra: mysa
Sport: innebandy att spela och hockey att titta på
Dryck: juice
Kläder: pyjamas
Film: A walk to remember ( om du inte sett den, DO IT!)
Bil: Tror jag skippar denna, vill gärna kunna ta våran bil när jag ska veckohandla nästa vecka också
Serie: ensam mamma söker

Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? oja, löjligt såhär i efterhand när man insett vad kärlek är
Gråtit över en flicka? ja
Ljugit för någon? försöker undvika lögner, men ibland slinker det nog in en och annan vitlögn
Varit i slagsmål? Slagsmål och slagsmål, men jo
Blivit arresterad? nej
Träffat någon från internet IRL? Jodå, big misstake!

Antal...

Gånger du varit kär? klurig fråga, med facit i hand så skulle jag nog svara 1
Gånger ditt hjärta brustit? 2
Hjärtan brustet på grund av dig? det vet jag faktiskt inte, så få som möjligt hoppas jag
Tjejer du kysst? Oj, mer än killar iallafall
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? pratar med några stycken
Gånger ditt namn varit med i tidningen? det vet jag faktiskt inte, ett flertal

Senaste...

Boken du läste? någon av våra kursböcker, kanske "inledning till etiken"
Personen du fick e-mail av? Emelie
Personen du fick brev av? Skulle nog gissa att det var Sandra min kära vän från Norr
Personen du fick sms av? Ronny
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Igår, kärlek!
Saken du köpte? Underkläder idag, behövde lite att sysselsätta mig med efter bebismyset..

Vad har du gjort idag? Vaknat, ätit lunch med Anna och lilleman, lagat middag, städat, veckohandlat, brännt lite fläsk och njutit av dagen
Var det kul? Jag har haft en mycket bra dag
Brukar du svära mycket? Tre gånger i hela mitt liv, kan väl knappast anses som mycket
När stiger du upp på morgonen? Beror på, men oftast runt 07 nu när jag pluggar
Vad har du på dig? Mjukiskläder, har ju som sagt varit ute och promenerat
Vad ska du göra ikväll? inte särskillt mycket, äta lite kanske och mysa
Vad är du allergisk mot? Katter, hundar, kaniner.. Eh alla pälsdjur. Damm, olika grässorter och förstås otrevliga människor
Var har du ont? ingenstans just nu, tror jag, måste känna efter. Jo gud, armen! Svullnaden efter vaccineringen har gått ned, nu är jag bara lite blå
Använder du hårspray? Inte så ofta, men de gånger jag orkar ha utsläppt hår
Kan du stå på händer? Om jag böjer mig ned och sätter dem under fötterna, men annars inte
Håkan Hellström eller The Ark? Pest eller kolera..
Salt eller socker? socker
Gillar du ketchup? inte överdrivet, men det kan vara gott till korv ibland
Är du glad nu? glad och lycklig.
Var du glad igår? Oja, speciellt när vi såg Ice age 3
Vad dansar du till? det mesta, fast oftast när ingen ser
Stockholm är... ? en plats i Sverige där alla dryga människor samlats ( förlåt Lisa)
Göteborg är... ? En charmig storstad som jag skulle tänka mig att bo i
Kan du sjunga? alla kan sjunga, men olika bra. Jag är bättre än min far iallafall
Spaghetti eller makaroner? Helst inget, men makaroner om jag får äta mormors stuvade
Land du vill besöka? Australien


Klapp klapp

Jag ger mig själv en klapp på axeln idag, har lagat middag, städat hela lägenheten, veckohandlat, varit ute och promenerat en långpromenad i rask takt och varit glad.

Nu ska jag lägga mig i soffan och se lite CSI, måste läsa igenom en sak till skolan också innan jag kryper i säng.

Det är lite ide torka här just nu känner jag


Rå köttfärs

luktar inte alls gott. Tur att det går att ordna till med lite chilikrydda, vitabönor, krossadetomater, köttbuljong och lite vitlök. Vipps så har man trollat bort den dåliga lukten och skapat lite chili con carne istället.

Ska åka och veckohandla nu, fylla upp kylskåpet, det kan behövas, ekar lite därinne måste jag erkänna. Jerker var ju borta förra veckan och då passade jag på att äta ur det som fanns i frysen. Vi har alltså inte handlat på två veckor. Så ni förstår kanske att det ekar.

Jag har tänkt på en sak, varje gång jag skriver om något som upprör mig, som jag tycker är jobbigt eller något sådant så stiger läsarantalet rakt upp, varför är det så? Gillar ni att läsa om när jag har en dålig dag, när jag är arg eller skriver jag helt enkelt bättre då?

Hörs snart igen :) Kram

Lilla miraklet



Lånade bilder från Anna (Hoppas det är ok)

Detta lilla underverk, och hans fina mamma förstås, har jag fått mysa med idag. Känner mig alldeles lycklig. Lilla Assar var så snäll och jag lovar att jag njöt av att ha honom i min famn. Vilket litet mirakel!

Tack för en skön pratstund Anna, har saknat det och dig! Du är en fantastisk männsika

Tur att min kära sambo inte riktigt vill skaffa en liten just nu, för annars skulle skolan få vänta, så enkelt är det. Jag hade inte tvekat en sekund.

Tur vi snart får pengar igen


Bh 129:-
Trosor 59,50;-


Oops, råkade visst shoppa detta när jag passerade stan idag efter lunchen med Anna. ( Och lite till underkläder..)


High five?

Måste ju bara visa denna bild, min Pappa skulle ge en high five till Mormor efter ett kortspel i fredags, detta blev resultatet. Att vi alla höll på att dö av skratt behöver jag väl knappast tillägga


Underbara Anna och en liten bebis, tummen upp!

Sitter i soffan nyduschad och tittar på efter 10. Jag känner att den senaste tiden har jag sett detta program allt mer, och jag som alltid hatat tv4 morgonprogram. Undrar om man håller på att bli gammal? Det skrämmer mig faktiskt inte, jag antar att det är en naturlig följd. Jag blir ju trots allt 20 i februari, pension nästa..

Är ledig idag, eller jag har egna studier men vi har inget att göra för det börjar imorgon. Så idag njuter jag av att vara ledig, ska träffa Anna och hennes 1 månader gamla Assar. Har en liten present till honom, tokläckra byxor. Jag gör som jag brukar göra, köpa lite större storlek så han kan ha dom om några månader. Jag tror att man som förälder har köpt kläder så dom klarar sig första månaderna.

Ska bli kul att träffa Anna, har inte sett henne på många månader och vi pratade om det i helgen. Förut sågs vi tre gånger i veckan via innebandyträningarna, och det var både på gott och ont. Vi hade många diskussioner, hon fick stå ut med alla mina sidor. Och jag är glad att jag träffat henne, för jag tror inte jag vore samma person idag annars. Hon har gett mig väldigt mycket, allt från stöd i dagliga kamper, till självförtroende och glädje. Under innebandytiden så hade vi våra duster, hon var tränare och jag lagkapten och när våra tankar inte gick ihop så är det klart att vi fick kämpa för våran sak. Men idag är våran relation stärk just på grund av detta. Så jag vill tacka dig Anna, för att du gjort mig till en starkare människa. För allt du gjort för mig, det går inte att tacka dig tillräckligt!



Sitter och sminkar mig nu, och jag måste ju bara tillägga att det är en av mina favorit saker under dagen, att få sminka mig och göra mig fin. Jag har inte lyckts bestämma vilka kläder jag ska ha på mig idag, få se vad garderoben har att erbjuda.

Försvann hjärnceller i olyckan?

Var ute och promenerade med Jerker nyss. Vi pratade om allt möjligt då han skulle berätta för mig om saker han lärt sig. " I Sverige finns det ungefär 23 miljoner hektar skog, mestadelen av den finns i Norge.."

Om han menade Norrland eller om det beror på hans lilla olycka förra veckan då han sprang rakt in i väggen (så han nu har ett fint blåöga) lämnar vi otalt. Han är bäst ändå!


Hallå var är ni?!

Vad har hänt med alla kommentarer? Ni har ju besvisligen inte slutat läsa. Har ni blivit så lata att ni inte orkar lämna ett litet meddelande till mig. Illa mina vänner, kom igen nu. Det är svårt att skriva något utan respons, då blir inläggen mycket tråkigare.

Har just kommit hem från Pappa, är fortfarande mätt trots att vi åt middag klockan tre. Ja, det var underbart gott och jag åt för mycket igen. Jag tror jag ätit hela helgen, middag hos Mormor och Morfar i fredags, lördag hos Farfar och Margit och Pappa idag. Jag känner mig energi påfylld och magen är mer än belåten. Kvällen blir lugn, ska njuta av min underbara sambo. Han kom ju hem i söndags men vi har inte riktigt fått så mycket tid för oss själva. Så ikväll kryper vi ned i soffan och ser Ice Age 3.

Trots att jag omgivits av släkt och familj i helgen så har min hjärna arbetat en hel del. Jag har funderat på människor omkring mig. De som inte längre finns kvar också, de människor som klev åt sidan när mitt liv blev för tungt. Och människor som påstår att dom finns kvar men som man aldrig hör av. Jag har lärt mig att det är skillnad på vänner och vänner.. Jag påstår inte att jag är perfekt, långt ifrån. Men vänner verkar vara rädd för att komma nära mig, som om jag skrämmer er.. Jag förstår faktiskt inte. Någon som känner för att förklara?


Lycka på farsdag

Är hemma hos pappa och har tydligen njutit av att sova inatt. Enligt Jerker så har jag legat och skrattat hela natten, så han inte kunnat sova. Tyvärr minns jag inte vad jag drömt om, men det var tydligen underhållande. Och som natten kunde ge en försmak på så känner jag mig oerhört glad idag. Jag känner att kroppen har energi och att jag är redo för det som komma skall.

Idag firar vi Pappa, faktiskt både på farsdag och hans födelsedag. Broder är ju hemma i skellefteå i helgen så vi firar även Pappas födelsedag trots att han inte fyller år förän nästa vecka. Men har man köpt paket tillsammans så måste man ju nästan passa på när han också är närvarande. Men kanske att man lyckas skoja till det lite när han fyller år också.. Vem vet.

Nu blir det fika, Pappas chokladrutor, kan det bli så mycket bättre?

Vad ska era Pappor få idag?


Middag nummero dos

Idag är det middag hos Farfar och Margit som gäller. kvällen vet jag inte hur den sluta.

Puss



Spetsklänning från H&M, strumpbyxor och ett par knähöga sockar.
Mina läckra stövlar på det.

Som baby sa när jag fixat mig " Shit Majbritt". Om jag ser ut som en persionär eller om jag är fräsch är en tolkningsfråga.


du är allt jag nånsin önskat



Denna låt ska jag sjunga på vårat bröllop. Vare sig det är 5 eller 50 år tills dess, så blir det denna låt.
Den är vacker och säger så mycket om vad kärlek är.
Jag älskar dig Baby!

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår


Nick Pitera



Stod och sjöng denna låt i duschen nyss och kom på att jag sett detta klipp på youtube. Tänkte dela med mig, för det är sanslöst läckert. Han har fler låtar på youtube, sök bara på hans namn.




Drömmarnas land

Godmorgon, ja tog verkligen sovmorgon i morse. Jag lovar att det var både behövligt och fruktansvärt skönt. Drömde undebara drömmar inatt, ville inte vakna. Så när jag vaknade första gången vid halv tio bestämde jag mig för att återvända till drömmarna och det gick faktiskt. Vaknade med ett leende på läpparna idag, och det tänker jag låta vara kvar där.

Nu ska jag låta magen bli lite belåten, frukost på schemat alltså.
Köpte nytt te igår och det måste ju självklart testas. Och hårdmackor till det, mums!


Plus&minus

Det blir inga intressanta inlägg idag, förlåt för det, men jag hoppas inspirationen är tillbaka imorgon. Tänker dock ge er en plus och minus lista

+ min baby är tillbaka, jag slipper sova med ett ihoprullat täcke
+ min far är världens bästa, kan aldrig säga det tillräckligt
+ Mariette fick stanna kvar i idol, dvs mer dreggel nästa vecka för min del
+ jag har sovmorgon i morgon
+ killar i allmänhet
+ helg
+ ska sova hos pappa imorgon, eller så kommer han och sover här
+ konstaterat att jag kan fan ta mig igenom det jag bestämmer mig för.


- har världens barnsug, och det går inte att skaffa barn och plugga samtidigt
- det snöblandaderegnet som fallet utanför
- människor som man inte kan lita på
- tjejer
- magont
- vänner som inte stannar kvar i motgångar

Nej nu ska jag njuta av min baby, lämnar detta för dagen. Återkommer nog imorgon.
Jag längtar till farsdag, första gången sedan mamma gick bort, det borde ju vara ett bra täcken..
Natti vänner

Åh åh vad det är skönt att va naken..

Idag blir det värdelös uppdatering, ska snart iväg till Mormor och äta middag med familjen. Och nu sitter jag här med bror som kommit från Umeå och hans tjej och spelar lite Guitar Hero.

Dagen har spenderats på skolan och jag är faktiskt förvånad över lärarens insats, mycket bra. Dagens person får nog bli hon. Hon lyckades göra ointressanta saker intressant. Det är få som kan det. Sen får man sig ju alltid ett gott skratt när man umgås med killarna. Jag sa det till dom idag, vill man banta så ska man äta med dom. För man skrattar så mycket att man knappt får i sig någon mat.

Snöblandat regn ut, inte alltför mysigt!

Osammanhängande inlägg, vi hörs ikväll.

My secret..

Efter en hurtig promenad i ständig uppförsbacke, kikade jag lite på pappas träning. Vågade mig dock inte på att slå någon sten, sparar det till framtiden.. Min far har dock blivit rätt mycket bättre, vann ju faktiskt guldsopen i år..

Jag känner mig fortfarande hängig, inte sjuk men hängig. Ska bli skönt att få hem min baby imorgon, pussas lite och känna värme. Jag hade inte tackat nej till att krypa ned brevid någon i sängen ikväll. Men en natt kvar, det klarar jag ju. Jag måste ju berätta min hemlighet för er.. När baby är borta och jag måste sova själv så brukar jag rulla ihop hans täcke, så det känns lite som att någon ligger där. Ligger alltså och håller om hans täcke när han är borta. Jag är inte riktigt så knäpp som jag låter..

Helg snart, känns fruktansvärt skönt!


Curlingmästaren

Pastasallad i magen och jag känner mig nöjd. Huvudvärken har miskat och nu tänker jag ta mig en promenad. Ska gå och kika på när pappa tränar, culing, och enlig honom själv så är det ingen gubbsport. Vad säger ni? Jag vet då vad jag tycker. Jag har dock aldrig prövat själv, så jag tänkte försöka få göra det ikväll. Kommer förmodligen att rammla och bryta ett ben eller något annat kul. Återkommer om detta.

Nu måste jag dra på mig lite mer kläder, det var faktiskt lite kyligt ute kände jag när jag cyklade hem från middagen. Hörs senare ikväll. Ciao!

Jag har en dejt ikväll

Föreläsningen idag var seg och inte alls särskillt innehålls rik. Så det känns bra att jag vet att jag har en middagsdejt inbokad med Cicci klockan 17.30. Känns lämpligt för jag är hungrig och jag känner att lite tjejsnack och mys inte är helt fel.

Armen gör fortfarande ont för er som undrar, och jag känner mig lite hängig. Huvudet håller på att sprängas. Men detta handlar inte bara om de negativa sakerna i mitt liv. Imorgon kommer min efterlängtade baby hem, och hela helgen ska spenderas med dom jag älskar. Fredag, lördag söndag är vi bortbjudna på middag. Lördagnatt ska spenderas hemma i Skelleftehamn hos Pappa, han är en stjärna min far.

Hälsade föresten på pappa på jobbet idag efter skolan. Får en varm känsla i magen när jag är på hans jobb. Var där när jag var liten, på hans kontor. Och jag älskar att se hur duktig han är, bli imponerad och stolt. Om ni bara visste vilken pappa jag har, det finns ingen som honom. Han är en av de mest värdefulla personerna i mitt liv. En av mina byggstenar.

Nu ska jag vila mitt onda huvud lite innan jag ska springa in till stan och luncha med min älskade Cicci.

Biverkningar av vaccinationen?

Jag känner mig jätte hängig, huvudet gör ont, kroppen värker och jag känner mig energilös. Kan det vara vaccinationen som spökar? Jag skulle faktiskt gissa det. Tog mig inte upp till Litteratursökningen som jag skulle haft imorse. Då gjorde huvudet för ont. Så jag sov några timmar till med en ipren och en alvedon i kroppen. Och nu känns det bättre. Så klockan 13 ska jag iväg på en föreläsning. Har lite ångest över att jag missade lektionen imorse, men samtidigt så vet jag att hade jag stigit upp 07 imorse när huvudvärken var som värst hade jag inte orkar med hela dagen. Då hade den fått spenderats i sängen med migrän. Så jag försöker intala mig själv om att jag gjorde rätt, jag tänkte på mitt eget bästa.

Jag vill inte att ni påverkas av mitt sätt att tänka kring vaccinationen av den nya influensan. Även om jag personligen inte hade tagit sprutan om jag inte varit i riskgruppen pga min astma, så tror jag faktiskt att det är värt det. Jag tror att biverkningarna är lindriga jämtemot att drabbas av influensan, så det jag vill säga till er är att ni ska göra det som känns rätt för er, och inte lyssna på alla andra.

Hoppas ni får en trevlig dag :)

Påminnelse till mig själv

Bjöd min älskade far på middag, sedan gjorde jag ett besök till en vän. Att mysa med henne och barnen gör mig full av kärlek. Lillen somnade i mitt knä när jag kliade honom på ryggen, mitt hjärta blir alldeles varmt. Känner att jag fått ut det mesta av denna dag så det kanske är dax att krypa ned i sängen. Denna dag får bli en påminnelse till mig själv om att livet ofta blir vad man själv gör det till. Har man en dålig dag, se till att bryta tankarna med människor som ger dig något. Människor som kan ge dig lite energi.

Känner att magen kurrar lite, kanske ska göra lite te ( Ja Lisa, jag försöker..) och hårdbrömackor. Får se om energin orkar till det eller om det blir raka vägen till sängen.

Uppdatering efter sprutan, armen gör ont och det ser ut som jag opererat in en pingisboll under huden..

Godnatt underbara ni, kul att ni kommenterar också. Ni gör mina dagar lite bättre


Nöff nöff

Jag lovar er att om ni har bråttom, lätt fryser eller inte trivs i köer, så prova inte att gå och vaccinera er direkt när mottaningen öppnar. Var där i morse klockan 10.04, fick köa utomhus tillsammans med resten av riskgruppen. Så det var jag och massor av pensionärer samt några gravida. Klockan 12.03 fick jag passera dörren in, alltså nästan exakt två timmar senare. Inomhus fick jag köa en halvtimma till, sedan tog det 20 sekunder och jag var vaccinerad och klar. Så nu hoppas jag att jag slipper få knorr, för med tanke på att jag inte var klädd för att stå utomhus, att jag missade lunchen eftersom min föreläsning började 13, och att jag förmodligen kommer att vakna upp med feber och ond arm i morgon. Knorren kan jag väl ändå få slippa nu..

Har ni vaccinerat er, och om ni inte har det, har ni tänkt det?


Extra nackstöd

Efter ett glas kall oboy, ett glas juice och tre hårdmackor senare så känner jag mig lite mer tillfreds. Tyvärr börjar huvudet påminna mig om att det finns, duknar och värker. Så jag ska ligga här i soffan, nyduschad och insmord i så mycket hudkräm att jag känns som en barnrumpa, ett litet tag till. Måste se klart America got talent sen ska jag inviga min nya kudde som jag köpte på Ikea. En ergonomisk kudde (se bild här nedanför, tagen från ikeas hemsida) som ska stödja nacken extra mycket, ska ge den ett försök. Jag känner att min nacke inte får tillräckligt mycket stöd när jag ligger på sidan. Så jag återkommer med en kommentar senare.

Godnatt kära ni



Min bättre hälft

Lite gladare blev jag nu när baby ringde och hjälpte mig att justera så jag fick in kanal 5 igen, vilket innebär att jag kan lägga mig i soffan och se Desperate housewives, med ett glasspaket i knät så kommer det nog att kännas lite bättre. Tack för hjälpen baby!

Förlåt om jag är negativ just nu, men ett misslyckande för mig är så stor. Jag vill så gärna lyckas, jag vill lyckas för min skull för mina älskade underabara föräldrars skull och för min älsklings skull. Jag vill så mycket, och när det blir fel blir jag så arg på mig själv. Men jag lovar att jag snart är tillbaka på banan igen. Jag måste bara få vara arg och besviken tills det gått över. Jag hoppas att ni inte tycker illa om mig för det. Sen måste jag tacka för erat stöd. Era fina ord värmer alltid i mitt hjärta. Jag uppskattar att jag har er.

Nu ska jag kika på lite julklappar.

I´m not made to be alone



Jag känner mig som den lilla hunden i den här Alvedonreklamen, så om någon vill agera den vita snälla beskyddande så är ni mer än välkomna att göra det.


The road is bumpy right now..

Tji fick jag för det förra inlägget. Orkade aldrig med en promenad, har legat i soffan under täcket i mjukiskläder hela dagen. Känner inte för att göra något annat heller. Så varför tvinga mig själv till det. Jag tänker nog tillåta mig själv lite tycka-att-livet-kunde-varit-bättre-idag-känsla och samla krafter till den nya kursen som starar imorgon. Någon som har något bra tips på hur jag ska få hjärnan att ställa om från att kugga på tentan till att känna att jag klarar nästa kurs? Just nu känns det som att jag tagit mig vatten över huvudet och jag funderar om jag verkligen är kapabel till det här? Jag kanske borde göra något annat av mitt liv? Kan man ge upp en dröm..

Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting, orkar inte laga mat heller så det får bli microvärmda piroger. Kanske orkar jag med en promenad ikväll, tror det vore bra för mig.

Någon som har något kul att berätta som kan göra mitt humör lite bättre? Snälla ring,smsa eller skriv det här.

Jag vill att min andra halva ska komma hem, han lyckas alltid få mig på bättre humör. Ska nog ringa honom snart och få lite upplyftande ord och lite kärlek.

Stor kram från någon som inte känner sig så stor idag..

Utvilad

Tack för sovmorgon, en härlig nattsömn och en ledig dag från skolan. Efter misslyckandet igår så var detta välbehövligt. Imorgon påbörjar vi en ny kurs, och tro mig när jag säger att jag gruvar mig. Men man ska inte oroa sig i onödan. Så jag tänker njuta av dagen och sen ta nya tag imorgon. Ska ut och gå en promenad nu, ska bli skönt. Rensa hjärnan lite, det behövs ibland. Och det är inget som rensar lika bra som en långpromenad.


Pappa, du är en stjärna!

Jag har världens bästa Pappa, skickade ett sms om min besvikelse. Han ringer upp och nu kan jag skratta åt eländet, skratta åt det hela och inse att livet går vidare. Att man måste få göra misstag. Jag får göra misstag!

Tack Pappa för att du finns. Du är ger mig så mycket, så mycket kärlek styrka och lycka. Jag trodde inte att man kunde ha sin Pappa som en av sina bästa vänner, men det har jag. De senaste åren har gjort oss så tajta att inget kan komma mellan oss. Jag kan inte tacka dig tillräcklig. Jag älskar dig!

Jag klarade det inte...

Första tentan gjord, första tentan misslyckad. Kuggade på det första jag gör på högskolan. Känner mig som ett stort misslyckande hela jag. Att detta är mitt första underkända sak som jag någonsin gjort gör inte saken lättare. Jag trodde jag kunde det, och här sitter jag nu. Med tårar trillande och jag vet inte om jag mest är arg eller om jag är besviken.

Har jag styrkan?

When times get hard you just have to fight harder!

Detta får bli denna helgs sista inlägg. Jag är besviken, ja besviken är nog det ord jag måste använda idag. Jag är arg, irriterad, känner mig nedtryckt. Men mest av allt är jag besviken. Så bloggen är inget ställe för mig att prata om detta, så jag hoppas någon annan orkar lyssna idag istället.

Jag hoppas att ni haft en trevlig helg, min har också varit det. I det stora hela har det faktiskt det, så jag ska inte bara lyfta fram de dåliga sakerna, det vore inte rätt. Jag hade en fin fredagkväll med vänner idol och en hel del bilkörande. Resan till Ikea med Ronny på lördagen var också riktigt kul, han är en fin människa och vän. Ska visa er lite av köpen från Ikea också. Men inte idag.

Måste plugga lite till, tentan är ju imorgon och det känns inte det minsta bra. Det värsta är att det inte känns bättre för att jag pluggar, känner mig bara så osäker. Tvivlar på mig själv och det kan ingen kunskap i världen göra bättre..

Skulle uppskatta lite kommentarer idag, känner att jag måste sysselsätta mig med något idag för att orka. Tack!


RSS 2.0