Världens mysigaste vardag!

Jag älskar att kunna äta middag tillsammans i lugn och ro, att kunna sitta och göra våra underliga grimager, att duscha tillsammans, att sitta och dö se tv tillsammans, att faschineras tillsammans över hur varmt det kan vara ute trots att kvällen är här, att äta svenska jordgubbar och att älska varandra.



Tänk att kärlek kan vara så underbart.

Tack för allt du ger mig älskling, det finns inget som får mig att känna mig så levande som du!
Jag älskar dig

Ciao!

Snart blir det gatan om jag inte skärper mig

Jag undrar om jag går på ren rutin när jag får för mig att jag "bara måste ha nya kläder, underkläder, skor".  Jag tycker faktiskt att det blir patetiskt! Så nu inför jag regler för mig själv!

Om det inte kommer in några oväntade summor pengar så är detta reglerna som gäller:

* Totalförbud på klänningköp! Anledning = Äger 50 stycken
* Totalförbud på underkläder! Anledning= Äger tillräckligt
* Visst förbud på skor, specifikation INGA "finskor", undantag för lågskor


Och kläderna som inhandlas ska vara användbara, inte bara för en fest, utan det ska tänkas lite framåt.

Nu är Jerker också informerad om reglerna så han kan hjälpa mig. För bevisligen har jag, som min far just påpekade, någon slags sjukdom. Min fars uttryckte det som "shoppoholism", Jag blir faktiskt förvånad över hur mycket jag handlar. Jag behöver det ju inte ens!



Ciao!


Once upon a time

För mig är det farligt att vara ensam. Då fastnar jag framför datorn och sysselsätter mig med att titta på alla dessa internet sidor med kläder, och helt plötsligt så har man hittat en massa kläder som "man verkligen behöver" och vipps så ligger det en beställning. Jag borde typ spärra dom sidorna för att vara snäll med min plånbok...

Nej lite måste jag kika på hm..

Ciao!


Jag är sugen!

Är det möjligt att vara hungrig fast man nyss åt, eller nyss och nyss men det var ju inte ens länge sen. Frustrerande men det är väl bara att gilla läget. Kanske ska försöka hitta något nyttigt alternativ att stoppa i magen, men som vi vet, onyttigt = gott, nyttigt = mindre gott. Så vi får helt enkelt se vad som hamnar i kistan tillslut..

Impuls betällde en klänning igår från Stylebystars.




Tyckte ryggen var så läcker.

Jag har bloggtorka, för det är knappast intressant att läsa hur jag på dagarna när Jerker jobbar ligger och försöker fördriva tiden ute i solen, fastän jag egentligen hatar att ligga och sola. Så vi får se hur många inlägg jag producerar, kan hända att jag kommer på något att blogga om, who knows!

Ciao!


Jag är kär i sommaren

Middagen står på spisen och det passar utmärkt med tanke på dom två kurrande magarna som väntar på den.

Ikväll blir det att spela volleyboll. Det är sjukt roligt och lagomt ansträngande.
Orkar inte skriva mer nu, måste rädda middagen.

Ciao!

En ny teknik

Fick använda mig av en ny slags teknik när jag försökte ta mig upp ur sängen i morse, det var en blandning mellan en valross och en stelopererad 80 åring. Försökte rulla mig över till kanten och på något sätt få ned fötterna till golvet. JAag kan lova att alla dessa försök att ta sig upp med wakeboarden igår har satt sina spår. Jag har träningsvärk förtusiken överallt! Ryggen är faktiskt värst och det är en blandning av träningsvärk och allmän smärta. Men nu ska jag sluta klaga, för det är en bra dag och jag ska snart äta frukost och sedan lägga mig ute i solen tror jag.



Dagen är helt öppen och jag har inte en aning om vad jag ska hitta på, men det brukar ju lösa sig ganska bra.

Ciao!

Envis, envisare, Jag

Har varit i Hjoggböle sen efter 3 idag, och det har varit ljuvligt! Så underbart vackert ställe, sköna männsikor ( trots att alla var lite slö från gårdagen..) och sommarväder som heter duga. Jag älskar det.

Provade åka wakeboard efter övertalning, och jag lovar, hittar ni någon som gjort lika många försök som jag bara för att få sig upp så ska jag bjuda er på middag. Jag skojar inte när jag säger att jag provade 40-50 gånger! Helt otroligt så envis, arg och förbannad jag var. Men jag lyckades ta mig upp och höll mig uppe typ några sekunder innan jag satt mig på arslet igen.

 
Agerade nog mer ankare än jag var wakeboaredåkare idag, men lycklig som få är jag ändå.

Sammanfattning av helgen: Lycka, värme, kärlek, myggbett, solbränna, nässköljning ( tack wakeboarden), underbara människor och lite till lycka!

Sängen nu, måste ju hinna mysa lite innan den Underbaraste ska upp och jobba.

Ciao!

Jag brinner upp!

Jag tror att våran lägenhet måste vara den varmaste i hela Skellefteå. Jag skojar inte när jag säger att det är 28-29 grader här inne. Är det kul att vakna upp "dagen efter kvällen före" när det är så varmt att man vill krypa in i kylskåpet..

Idag är det återigen en fin sommardag. Vi vaknade nyss eftersom vi var ute och festade igår och somnade väl inte förän nångång.

Förhoppningsvis så ska vi åka till Hjoggböle idag, grilla lite, åka lite wakeboard och umgås med skönt folk!
Har försökt höra med folket men alla verkar sova fortfarande..

Sjukt bra kväll igår, tack alla! 



Ciao!

Vi är inte alls sena på att hänga på

Nu blev det spontan fest ikväll. Underbara sommar, allting är tillåtet och jag älskar det!

Ett härligt gäng med människor, cider/öl, varm sommarkväll och ett bra humör. Kan väl inte blir bättre än så.



Denna cider ska testas för första gången ikväll, alltid kul med något nytt!
Om inte annat så är etiketten läcker, hoppas bara att innehållet speglar utsidan, annars måste jag börja kalla mig själv ytlig..

Njut av sommarn och värmen nu!

Ciao!


090627

Vilken hetta! Svettas på alla de vanligaste och ovanligste ställen som går tror jag. Jag borde rent teoretiskt inte ha någon vätska kvar i kroppen efter de tre senaste dagarnas vätskaförluster. Som tur är så verkar jag ha det, för jag fungerar då fortfarande rent fysiskt.

Jerker kom hem från jobbet, åt resterna från gårdagens hemmagjorda pizza och åkte iväg igen. Vet inte om det är värmen, för mycket jobb eller för lite mat som var anledningen till hans lite smått energilösa närvaro, men jag tror minsann att jag ska lyckas få honom på bättre humör igen. Tänkte vi skulle åka till Pappa i stugan igen, där är det nog förhoppningsvis lite mer svalkande än här på bakgården. Ska ut en sväng med båten, hamnar förmodligen på någon strand och "jag säg inte om é".

Glöm inte bort att dricka i värmen nu kära läsare och vänner!
Dagens fakta: Vid extrem ansträngning i varmt klimat kan man förlora så mycket som 2-3 liter vatten i timmen.



Kvällen kommer kanske att spenderat i Hjoggböle, beror på vad älskligen min säger och om vi lyckas skaffa oss någon skjuts eller komma överrens om vem som ska köra..

Ciao!

Markus Berg

http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/article5438111.ab

En fotbolls spelare att se upp till trots att han är oerhört besviken efter gårdagens match.
Markus Berg är nutidens stjärna, han är framtiden i det Svenska landslaget, Zlatan kan slänga sig i diket för det dröjer inte länge innan han blir överkörd och förbisprungen av Berg.

Ciao!

Det är en god morgon

Lite konstigt att inte vakna upp med älsklingen i sängen men vissa är ju duktiga och tjänar pengar även på en Lördag. Han jobbar mellan 05.45-10.00 så han kommer hem om inte allt för länge vilket känns skönt. Efter en vecka när man inte hunnit få så super mycket tid tillsammans är det alltid skönt med helg då man är helt fri att göra vad man vill med sin tid. Vet inte vad helgen har att bjuda på, det enda jag vet är att jag ska spendera all tid jag kan med världens bästa Jerker.

Vaknade 07.48 och insåg att det var 23 grader ute, vilket är helt fantastiskt. Jerker var så besviken över att ha varit tvungen att jobba hela veckan när det har varit bra väder, så jag är glad att han hinner vara ute lite idag i värmen.



Gårdagens "kvällsfika" som somliga missade.. Underbart gott!



Kvällen vi åkte till Pappa i stugan och åkte ut till "våran" sommarö ute i havet!


Ciao!


Kvällsfika på gräsmattan

Visst är det fantastisk när man kan äta både frukost och "kvällsfika" ute på gräsmattan. Om man bortser från att filten var sådär härligt fuktig och att myggen var ûbersugna på vårat blod, så var det underbart att sitta ute tills nu. Vi blev sugna på marängswiss och på sommaren så får man faktiskt äta närhelst man får begär, sådetså!

Jag tror jag ska försöka locka sambon till sängen nu, han ska ju trots allt upp och jobba tidigare än jag vågar nämna ( pssst han ska upp 04.45)



Morgondagen är öppen, förslag är helt och fullt tillåtna när våran fantasi inte är så stor. Något blir det garanterat, är sugen på fest, tror dock inte att Jerker är så sugen, men vi får se..


Ciao!


Jag hatar att förlora

Så det var bra att jag inte bytt plats Molins och missade sista straffen.

Måste ändå ge beröm till det starka landslaget, grym upphämtning och en vilja som inte går att beskriva. Men en förlust är alltid en förlust, och när det dessutom gäller en finalplats blir det ännu mer svårsmält.

Nu ska jag bara vänta till J kommer ut ur duschen, sen ska vi gå iväg och handla saker till vårat fredagsmys. Marängswiss kändes lämpligt. Får se om vi sätter oss ute i trädgården och äter den, det är ju trots allt fortfarande 26 grader ute.



Ciao!


Blev kanske inte riktigt som tänkt

30 grader i luften och allting var perfekt. Pumpade upp våra kära gummibåtar och blev uppläxade av någon herre där om att vi skulle ha haft flytväst men jag sa att vi var tillräckligt korkade för att flyta, blev dock inte så populärt. Hur som helst så hoppade vi lyckliga i båtarna, konstaterade att dom inte släppte ut något vatten i dammen vilket resulterade i att vatten i älven stod mer eller mindre still. Det gick alltså segt att glida fram men det gjorde ju inte så mycket eftersom vädret var på våran sida. Vi hade helt enkelt inget att klaga på. Till... min båt började ta in vatten! Cecilia försökte övertala mig om att det bara var vattnet vi skvätt på varandra som jag hade i båten, men jag tyckte minsann att det kändes som att det blev mer och mer. Mycket riktigt, vid nordanå gick det inte länge. Min båt hade förvandlats till en pool och Cecilia hade bogserat mig en bra bit. Vid Nordanå tog vi oss till land och jag kunde äntligen hoppa ur min iskalla "pool"..

 Resulterade i


Annars har dagen varit bra och numera gillar jag inte gummibåtar länge. Gav bort den till en kille som ville ha den, konstigt nog, och jag har inte riktigt bestämt mig för om jag vill bli båtägare igen....

Hoppas eran dag i värmen varit skön!

Ciao!


Älven here we come!

Nu bär det av till älven. Gummibåten, melon, vatten och persika är packat.

Ciao!

Jag tror att mitt inre kokar

Och inte nu för att jag är arg, utan för att det är så varmt på våran innergård. 30 grader och vindstilla är inte så skönt som det låter. Nu sitter jag inne för att inte vätskan i mina tarmar och magsäck ska börja koka. Väntar på att Cecilia ska ha sovit klart, hon har jobbat natt. Sen bär det av till älven och vi gör en favorit i repris. Gummibåten och jag har blivit bra vänner.

Vet ni vad som är ganska komiskt? Är det dåligt väder, dvs regn och 13 grader, så går vi runt och klagar på det. Nu när det är tropiskt hetta, dvs strålande sol och 30 grader, så går vi runt och klagar på det. Det får mig att fundera på vilket väder vi nu egentligen vill ha. För om vi säger att en hel sommar skulle passera och vädret varit hyffsat med en snitt temperatur på ca 17-22 grader, så är vi ju inte nöjd med det.

Kanske är det så att vi bara behöver något att klaga på, att vi inte riktigt kan nöja oss med nånting alls. Och nu menar jag inte att det är "alla andra", jag är själv en av dom som klagar. Men jag tycker ändå att det är värt att fundera på.

Hoppas ni har det bra " i det alldeles för varma" vädret och att ni inte klagar riktigt lika mycket när det blir "svalare" igen..

Ciao!

Har termometern fått fnatt

Man måste ju undra, 30 grader, det kan bara inte vara sant!

Mådde inte så bra igår kväll, sjukt ont i huvudet efter att vi kom hem från att ha hälsat på Pappa och varit en sväng ut på havet. Så jag gick och la mig och vaknade inte förän nu.. Så jag har ärligt inte hunnit vara ut.

Ska göra mig lite frukost nu och gå ut och lägga mig i solen. Idag är det gummibåt på älven som gäller, och är man sugen på att hänga på så är det bara att höra av sig, vi ska åka typ 14.30.

Ciao!

Norrlänsk hetta



Dagen började med denna frukost strax efter 9 ute i det gröna, hur underbart som helst. Insåg faktiskt redan då att det skulle bli varmt idag. Om jag inte minns fel så var det 22 grader klockan 09. Dagen har spenderats på min blommiga filt, med en vattenflaska som ständigt behövt påfyllning och med svetten rinnandes. Har även hunnit med en SVETTIG inlines sväng, tror att all vätska i kroppen lämnade mig då..

Igår kväll så spontan åkte vi till Hjoggböle och hälsade på Andreas och Paulina. Och efter många om och men hade dom lyckats övertala mig om att åka bakom båten på en "gummiplatta". Jag och Andreas åkte och Paulina och Jerker satt i båten. Tror ni det tog många minuter innan jag flög av den där saken och hamnade i vattnet..
Flög av ytterligare en gång och då fick jag nog, det gör ju ont!

Bjuder på några mindre sexiga bilder på mig.
Våtdräkten var svårt att ta på, men inte i närheten av lika svår som den var att ta av..





Nu blir det matlagning, Chili con carne.

Ciao!

090625

Ska inte klaga på att det är för varmt
Ska inte klaga på att det är för varmt
Ska inte klaga på att det är för varmt

Försöker att inte klaga på att det är för varmt
Försöker att inte klaga på att det är för varmt
Försöker att inte klaga på att det är för varmt

Förlåt alla ni som jobbar, alla ni som måste sitta inne, alla ni som önskade att ni kunde få vara lediga och ligga ute i solen..

Det är för varmt!

Borde söka mig till någon badplats men hur kul är det när man är själv, inte så värst hörrudu!
Alla jobbar ju.. Paulina, hm undrar, jag ringer och kollar.

Ciao!

Svettas lite extra

Tyckte inte att det räckte att ligga i solen och svettas så nu åker inlinesen på och så tar jag mig en runda. Tänkte åka mot Erikslidsbacken, får se hur mycket ork man har.

Tänkte det är ju lika bra att svettas ännu mer när man ändå är igång, ska ta med mig en vatten flaska för säkerthetensskull. Känns som att det behövs lite extra vätsketillförsel idag.

Ciao!

Eftersökningen avbruten

Jag kan själv!

Ciao

Eftersökes

Någon som kan skriva ihop en handbok om alla tekniska prylar som finns!

Jag blir bara arg och frustrerad när jag försöker mig på sånt här.
Försöker nu tömma mobilen på bilder för att ha något att visa er, resultat = dåligt!
Försöker lägga in musik på mobilen så jag har något att lyssna på ute i solen, resultat = dåligt!



Nej ett försök till sen ger jag upp..

Ciao!


Godmorgon alla lyckliga

Idag är ännu en bra dag! Vi diskuterade det igår, varför går man in i någon slags vinterdeppresion på vintrarna och sen så fort det blir sommar så är livet helt underbart. Jag tycker att det är lite konstigt trots allt. Jag är verkligen en säsongsmänniska, jag mår som allra bäst på sommaren. Jag tycker om vintern också det är inte det, men jag blir mer nedstämd då, vilket jag inte har någon förklaring till. Kanske borde börja gå på ljusterapi på vintrarna, för jag vill alltid må lika bra som jag gör nu!



Nu ska jag göra mig frukost och gå och och lägga mig på gräsmattan, förhoppningsvis med datorn framför mig.

Ciao!

Stressigt men underbart

Just hemkommen efter en TOPPEN dag på älven, bilder kommer sen!

Nu måste jag förbereda maten, Jerkers föräldrar kommer och sen ska vi vara hundvakt



Älskar när livet är såhär bra!

Ciao!

Glida på älven

Köpte en gummibåt på Rusta igår eftersom planen är att vi ska fara och åka längst älven idag. Vädret verkar vara på våran sida vilket är ett plus. Vill dock inte ha några regnskurar som gårdagen bjöd på. Kanske borde ta och ringa Cicci och se hur långt bort hon är.



Sugen på att hänga på så är det bara att höra av sig

Ciao!


Heja Sverige!

Inte dåliga pojkarna var idag mot Serbien. En eloge till Markus Berg även om han blev grinig som en liten 4 åring mot slutet. Kul match med full fart och mycket chanser. Älskar att se de yngre killarna spela, det är inte segt som "vanliga" landslaget. Man vågar och spelar underhållande fotboll.



Nu ska jag och Älsklingen krypa i säng, för han måste ju få sig några timmars sömn innan han ska fara till jobbet. Önskar ibland att jag kunde byta med honom, det känns så orättvist när jag ligger kvar i sängen när han stiger upp där vid 05.30.. Du är bäst Jerker Lindgren!

Ciao!

Underbara sommarkvällar

Är det inte underbart när sommar värmen hälsar på, när man slipper byta om till varme än klänning bara för att klockan är med än 18, visst är det underbart att man blir så lycklig av sommaren.

Jag njuter av varje sekund!



Dagen middag blev pasta med carbonara sås, något så fruktansvärt gott var det. Enkelt och billigt, perfekt för två hungriga magar!

Snart blir det fotbollskväll med pojkarna, känner jag mig ivägen? Det kan du lita på. Men samtidigt så känns det dumt att säga åt Jerker att fara själv när jag ändå också ska se fotbollen. Nej dom får helt enkelt leva med att jag hänger med dom, jag kanske får ta på mig lite killkläder och ta på mig en keps..

Ciao!

Ute i det gröna

Trodde att det skulle vara allt för långt från lägenheten ut till gräsmattan för att internet skulle fungera, jag hade rätt..

Tack någon..

Ligger nu ute, solen har gått i moln och om inte mina väderkunskaper är allt för dålliga så börjar det snart regna. Ska nog lägga mig och skriva ihop en handlingslista och veckans middagsschema. Chiliconcarne blir det imorgon.. Men resten vet jag inte, jag hoppas att fantasin flödar idag, för det brukar vara lite knapert om ideér både från mig och älsklingen. Ingen av oss tycker om att laga mat, och när jag dessutom är kräsen och inte särskilt matglad så blir det hela inte så lätt.

Jag hade lovat att handla och fixa veckans mat eftersom Jerker jobbar hela veckan. Och det är klart jag kan göra det, måste bara slå på reservhjärnan..

Ciao!

Eko

Det ekar i plånboken, aldrig bra att gå och shoppa när man inte riktigt borde.. Nåja, jag får väl överleva ändå.
Det blev 4 plagg på GinaRean och 2 plagg på HM. Visar ev sen.

Nu borde jag springa och hämta upp all tvätt som jag tvättade igår. Har tagit upp ALLA klädsträck så jag har väl snart några arga grannar på mig som inte har någonstans att hänga sina nytvättade blöta kläder. Bäst jag springer nu..

Ciao! 

Typiskt!

Just duschat och hade tänkt hoppa i något riktigt sommrigt för att springa ned med Cecilia på Ginarean, men möts av spöregn. Det verkligen öser ned. Överväger att trotsa vädret och ta på mig något sommrigt ändå för att få sommarkänslan.



Lite smink och sommarkläder sen räknar jag med att regnet har försvunnit..

Ciao!

Måste ha jagat iväg förkylningen

Det är sant, förkylningen känns så mycket bättre. Halsen låter inte längre som en blandning av en 14 killes målbrottsröst och någon som svalt en tupp. Nu kanske jag kan börja sjunga falskt i duschen igen, det har ju inte gått de senaste dagarna, har ju haft någon röst att sjunga med.

Idag är det återigen sommar väder och jag ska nog bege mig ut snart. Måste hämta upp all tvätt som jag tvättade igår och även fara och handla, det ekar fortfarande lite i kylskåpet. Frågan är ju bara vad det ska planeras för middag till i veckan. Måste göra ett matschema, som vi pratat om länge men aldrig kommit till skott med.

Kanske ska sätta mig ned och börja med den nu, eller äta frukost kanske..

Ciao!

Volleyboll

Skrubbsår, sand i trosorna, smutsiga kroppsdelar.. Det är resultatet av volleybollen idag. Nej riktigt så hemskt var det inte. Har haft en sjukt bra kväll. Fick leta över hela stan efter en ledig plan. Nordanå var nämligen inte så lämpligt eftersom Hemsöborna utspelade sig en liten bit bort och de hade satt upp skyltar om att man helst inte skulle spela under pågående teater. Så vidare for vi till brännan, fullt med folk. Campus, folk.. Men vi frågade om dom ville möta oss så det blev match. Förlust för våran del men det var ruskigt roligt ändå. Sandern, eller ska vi säga gruset, på Campus är inte att leka med. Och efter fel val av kläder, korta shorts och t-shirt, så har jag lite ont på knän och armbågar.. Fast jag tror jag överlever. Fick skratta en hel del och det sägs ju förlänga livet så.

Nu tror jag att det är tid för John Blund att komma, för min älskling ska ju upp till jobbet imorgon. Så Godnatt alla!

Ciao!


Söndagens bravader

Måste ju bara visa Ankis, Jerkers mamma, nya hund. Dom har varit i södre Sverige och hämtat lill tjoffsen. Han är så söt så det inte går att beskriva. Man vill stoppa honom under tröjan och springa hem. Och jag är inte en hundtjusare, vilket dom flesta vet. Jag är snarare rädd och tycker att dom är äckliga. Men inte lilla Harry.. Dock är han rätt förtjust i tår så jag satt mer eller mindre med knäna vid hakan för att inte bli uppäten..









Ciao!

Tvättdag

Just startat den andra maskinen för dagen, skönt att röja undan lite eftersom tvättkorgen snart tog upp största delen av toagolvet. Nu är det bara en maskin kvar sen ryms vi nog att borsta tänderna på toaletten tillsammans igen.

Lite bilder från helgens bravader, tyvärr finns inga bilder varken från mitt naken bad, vårat underbara vollyboll spel där Jerker Sköt en boll i ansiktet på mig så käken fortfarande knakar det finns inte heller några bilder från helgens långa nätter. Ni får nöja er med det här istället



Grillat tre dagar i rad, men vi älskar det!



Båttur i det underbara midsommar vädret, tur att vi var lyckliga och på toppen humör ändå!



Vi gick in för midsommarfirandet och hade kvällen till ära fina partyhattar på oss



Solen dök upp och vi kunde inte blivit gladare



Maten avnjöts på altanen vid havet









Detta är kvaliten på allt för många av bilderna från helgen..

Avbrott i inlägget, blev uppringd av Telia för en intervju angående mitt besök där förra veckan! Kul att höra att dom bryr sig, dom ville veta hur jag kände att jag blev bemött och hur jag upplevde deras service. Ett plus till Telia blir det från mig!

Ciao!


Lunchplaner

Pratade just med Cicci, hon ska komma förbi och käka lunch med mig ute i solen. Så nu måste jag snabba mig, måste hoppa i duschen och slänga igång en maskin, tvättkorgen är överfull!

Ciao!

Äntligen några extra timmars sömn

Helgen har varit helt underbar. Började i Fredags med Midsommar i Burvik, bilder kommer förhoppningsvis senare kameran har gått sönder. Sen Lördag spelade vi vollyboll innan vi åkte därifrån. Grymt kul, tack alla som var där!

Sen lördag fortsatte vi till Pappa i stugan, åkte båt, åt gott, drack gott, grillade mashmallows och återigen blev det inte så mycket sömn.

Så nattens sömn var välbehövd!

Idag måste jag tvätta, men vem vill det när det är SOMMARVÄDER ute?
Får se hur jag gör..

Ciao!


Midsommar

Känns det som det, nja det kan jag kanske inte riktigt påstå, men precis som livet, så blir det vad man gör det till.

Nu håller jag på att packa ihop lite saker för att kunna spendera kvällen och natten i Burvik. Det blir rätt mycket folk, mest killar så därför vet jag inte om det finns några planer.. Jag hoppas på en trevlig midsommar i alla fall.



Det är lite komsikt det här. Idag är jag på bra humör, men skrivhumöret har flygit all världens väg. Jag vet inte varför, kanske att jag är bättre på att skriva när jag är lite nedstämd..

Cider, sängkläder och varma kläder är det som står på min packlista.. Undra om det är något jag glömt. När Jerker och killarna kommer så ska vi åka och handla. Jerker har redan fixat kött, men man behöver ju lite annat gott för att lyxa till midsommaraftonen.

Jag hoppas ni alla får en trevligt midsommar.

Ciao!

Idag känns det bättre

Mår betydligt bättre idag. Även om det är jobbigt när det blev som det blev igår så tror jag att det är nyttigt. Det får mig att uppskatta att jag mår bra idag. När dagarna bara flyter på så glömmer man också att uppskatta de bra dagarna.

Har just duschar och känner mig fräsch. tror jag borde göra mig lite frukost för magen kurrar ordentligt.

Ska göra mig klart nu för snart kommer Jerker hem, JIPPIE!!!!!

Ciao

Nu lägger jag ned..

Ursch mitt självförtroende, min energi och allt sånt bra verkligen bara försvann...

Tankarna äter upp mig..



Kom hem älskling!

Ciao!


Nej inte nu..

Det passar sig inte att bli mörkrädd när man ligger här själv i soffan. Antar att jag får skylla mig själv när jag ser CSI, typiskt mig. Ska jag orka sträcka mig efter dosan och byta till någon som gör att jag vågar sätta ned fötterna på golvet och släppa kudden jag håller hårt i? Jag tror inte det..

Får leva med att slänga mig från dörröppningen till sängen, i rädla att det finns något under sängen, och inte våga dra ned rullgardinen, i rädsla att någon ska sticka upp huvudet på andra sidan glaset.

Ni ser, ännu ett bevis på hur mycket jag behöver min älskling! Jag blir ju helt sinnessjuk när jag är ensam.
Tack gode gud att han kommer hem imorgon. Eller rättare sagt kommer han hem en snabbis sen ska vi ju vidare. Ska åka till Burvik och fira midsommar med ett härligt gäng människor. Jag längtar, det ska bli skönt att göra något och jag tror att om vi bara bortser från det mindre underhållande vädret så blir det nog toppen.

Ska försöka göra en tidig kväll, kommer förmodligen inte att gå som jag tänkt, får se helt enkelt. Beror på vad som erbjuds.

Ciao!

Jag hatar Cancer

Jag är besatt i realityserier, inte big brother och sånt skit utan nu snackar vi det verkliga livet. Sjukhuset, barnmorskorna och alla såna program, jag missar sällan ett program!

Såg på sjukhuset ikväll och där var lilla Viktor, sjuk i cancer.. Man har fått följa honoms kamp under många avsnitt men idag stod det i eftertexterna att han inte orkade kämpa längre. Läs hans blogg, http://denstarkastestjarnan.blogg.se/ .

Gripande, nu rinner tårarna... Det är så hemsk cancern är, bara tar underbara liv ifrån oss..

Skickar tankar till er änglar där uppe!


Tankar tankar tankar.. och en idé!

Nej vad är det här, jag sitter inne och är så uttråkad att det inte finns ord för det! Det här är mitt sommarlov, det är mina val, jag gör precis vad jag vill. Men varför sitter jag då inne och tråkar?

Jag måste ta tag i mitt liv nu. Jag lever  verkligen för kvällarna, i vanliga fall alltså när Jerker är hemma, och jag kan ju inte "slösa" bort varje dag bara för att vänta på att Jerker kommer hem. Nej nu är det hög tid att börja komma på saker att sysselsätta mig med. Jag hoppas att Jerker inte kör på måndag, för då kan jag ta bilen till skelleftehamn och hämta alla mina pysselsaker. Och då kan jag göra fotoalbum och pyssla med allt sånt som jag älskar. Måla lite kanske.

Gud vilken bra ide, det måste jag ju göra! Toppen nu har jag några dagars sysselsättning. Om jag sitter och spånar såhär kommer jag att komma på hur mycket som helst!

Nu ska jag spåna vidare på mina ideér.

Ciao!

Kvällens planer

Fortfarande lite små krasslig, men mår betydligt bättre. Orkade till och med städa den mindre rena lägenheten, studentfester tar även på lägenheterna..
Så efter att ha dumsugit, skurat och damtorkat hela lägenheten, fått lite mat i magen så känner jag mig rätt så nöjd.

Fast det är klart, lite rastlös är jag. Jag undrar vad man skulle ha gjort. Är sugen på att hälsa på Ulf, Lina och barnen, men det kanske är dumt, risken finns ju att jag smittar ned dom små trollen. Är sjukt bebissugen just nu..

Jerker är i Burträsk och är hundvakt åt föräldrarnas hund, de är nämligen i södra Sverige och hämtar en till liten buse. En liten Harry, som vi förhoppningsvis får träffa i helgen! Det är perfekt för mig som är allergisk och dessutom förkyld. Astmaspray här kommer jag!

Var nyss ut en sväng, vilket skönt väder det var!
Om det inte vorde för att jag var själv skulle jag sätta mig ute i eftermiddagssolen. Någon frivillig som vill njuta med mig?

Ciao!


Vad ska jag äta idag?

Den ständiga frågan, det är ännu svårare när man är ensam. Gud vad jag tjatar om att jag är ensam, men jag hatar det verkligen.

Tillbaka till mitt problem, vad ska jag äta till middag idag. Jerker kommer inte hem förrän imorgon bitti, så jag måste både komma på vad jag ska äta till middag och vad jag ska hitta på ikväll..

Tur att fantasin flödar..

Ciao!


Trivs inte i ensamheten

Nej nu saknar jag min älskling alltför mycket! Jag tror inte att jag är gjord för att vara ifrån honom. Sen han kom in i mitt liv så har jag blivit mycket starkare, men trots det så klarar jag inte av att vara ifrån honom.

Har sovit två nätter i Stugan och det tog minst 1,5 timmar bara för att somna.

När jag var liten, så HATADE jag att sova tillsammans med någon. Jag sov i princip aldrig i Mamma och Pappas säng, jag gillade min säng, mitt rum och tystnaden. Idag är de det värsta jag vet!
Jag måste sova med min älskling för att sova bra. När jag sover med honom är jag lugn och trygg, jag vet att vad som än händer så finns han där brevid mig!

Underbara älskling, det är sjukt hur mycket man kan älska en männsika!



Kolla in den här söta bilden på Jerker.
Det börjar vara många år sen, men han är så galet söt på bilden!
Han kommer förmodligen att slakta mig när han ser att jag lagt ut den, men det kan jag faktiskt ta!

Ciao!

Sommarkänsla

Fick årets starkaste sommarkänsla hittills igår. Jag skulle hjälpa Pappa att sjösätta båten, vilket resulterade i att vi bara skulle åka "en liten sväng". Efter ett tag frågade Pappa om jag var nöjd, och det var jag så klart inte. Så vi bestämde oss för att åka till Furugrund, till Pappas arbetskompis.

Det var så oerhört vackert, havet var i princip spegelblankt, solen gjorde sina sista timmar den dagen. Vi fick en försmak av sommaren.

Kolla in bilderna så kanske ni förstår hur underbart det var!











Kvällens finaste bild


Tack för kvällen Pappa, den behövdes!


Funderingar

Har man lite att göra så kan det sluta att man ligger och stirrar på sin tatuering..


Det trasiga är uppe till vänster på hjärtat.

Jag har länge tänkt ringa till tatueraren och be honom fixa hjärtat, eftersom det är lite trasigt i kanten, men efter att ha legat och tittat på den nu så har jag bestämt mig för att ha det såhär. Hjärtat må vara lite trasigt, men mitt hjärta är inte heller helt. Efter att mamma gick bort så föll en bit av mitt hjärta bort, föralltid. Och hjärtat jag har på min handled symboliserar detta, även om mitt hjärta inte är helt så går det att vara lycklig!

Fram till för ungefär ett halv år sedan så handlade varje dag om överlevnad, det handlade om att orka ta sig genom varje dag, ta sig ur sängen på morgonen, och försöka att inte alltid gråta sig till sömns. 
Men nu, nu handlar det inte bara om överlevnad längre, det handlar om läkning och om framtiden. Det handlar om att bli starkare för var dag som går, skapa ett liv. Leva, inte bara överleva!

Jag är glad att jag är stark. Tack alla som hjälpt mig 

Surprise

Jag och Pappa låg och myste framför tvn i Tisdags då vi hör hur det låter ute på gården. Pappa blev nyfiken och gick till hans sovrumsfönster för att kolla. Han ropade till mig och frågade om vi kände någon med motorcykel och jag svarade "Nej verkligen inte".

Hoppsan det gjorde vi visst, det var Jerker och Josef som fått för sig att göra något spontant och sen så var dom sugna på fika. Så fika fick dom och vi hade trevligt en stund. Riktigt kul med spontana grejer, jag älskar det!


Josef drog på finsmilet..

Tack för besöket pojkar, alltid kul!
Nu längtar jag till Midsommar imorgon..

Ciao!

Hemma igen

Kom nyss hem igen från två underbara dagar i stugan med Pappa. Har massor med fina bilder som jag måste lägga upp sen. Orkar dock inte göra det nu, måste ta tag i lägenheten.

Hoppas ni haft det bra!

Ciao!

Borta några dagar

Sitter och väntar på att Pappa ska komma och hämta upp mig!
Ska fara ut till stugan med honom några dagar. Ev hem Torsdag eller Fredag, vi får se.
Har dock ingen tillgång till internet, vi har inte ens rinnande vatten, men det är mitt paradis.

Ska bli skönt även om jag hatar att vara ifrån min älskling. På fredag blir det midsommarfirande, återkommer om det!

Ciao!


Jag försöker se piggare ut

Vet dock inte hur bra jag lyckas. Men nu är jag påklädd och lite maskara har fått hamna på ögonfransarna. Känner mig lite fräshare, dock är hjärnan fortfarande för stor på skallbenet, men jag överlever nog.

Tänkte försöka hinna springa in på stan nu, jag som är tjej borde ju älska att gå på stan, men även här skiljer jag mig från mängden, tycker inte alls om att traska runt där. Speciellt inte själv. Det känns ju som om hela världen stirrar!



Ska bara in på Telia och byta till kontantkort Max 25, har halebop nu, men efter att många av vännerna bytt och J så blir det billigast att ha Telia.

Ska även passa på att lämna igen en underklänning som jag köpte och hade tänkt ha under min sexy nurse klänning, vi var utklädda på skolan sista veckan, men jag hittade en annan i spets som passade bättre. Så det blir bra 300 kr tillbaka till den ekande börsen.

Det här går ju inte, här kan jag ju inte sitta, Pappa ska ju faktiskt hämta upp mig snart!

Ciao!

Slöa dagar

Idag har jag inte åstadkommit något alls. Har bara hinnit städa lite, duschat, och ätit frukost. Jag känner mig absolut inte så kry. Tänken var att jag skulle springa ned på stan, måste lämna igen en underklänning, byta till telia max 25, och köpa ipren, alvedon och sinova forta mot min förkylning , men inte ens det har jag orkat göra.

Jag borde nog klä på mig och se om det gör mig piggare! Måste göra mina ärenden.

Känner mig som världens sämsta flickvän när jag ligger här hemma, sjuk och inte gör något. Jag borde egentligen damsuga hela lägenheten och damtorka. Men orken finns inte idag.


Det här borde vara jag idag, tyvärr så är det inte så..

Ciao!

Jag älskar livet

Idag är förkylningen möjligen lite värre. Har sovit i ungegär 12 timmar, och känner mig ändå inte utvilad. Halsen gör tokont, och hjärnan känns för stor för skallen. Men vet ni vad, jag mår bra ändå, jag är lycklig. Jag har allt, och mer än jag någonsin vågat drömma om.

Fick en mycket fin kommentar av en anonym läsare på mitt förra inlägg och det är väldigt kul att få kommentarer, av er som jag känner men också av alla er andra som läser. Att få höra att det jag skriver är bra, att man fastnar i det, att det är gripande, för då känner jag att det finns en mening med det jag skriver.

Jag ska vara ärlig, jag började skriva enbart för min egen skull, för att lätta mitt hjärta och min hjärna. Och när ni skriver så fina kommentarer om hur kul det är att läsa mina inlägg eller att man fastnar i det jag skriver, så blir jag så varm innuti. Det känns bra att jag kan ge er något!

Tack!

Hjälp jag är beroende

Ja det är sant, jag som aldrig provat varken snus eller att röka i hela mitt liv är beroende.

Jag provade bara en gång sen var jag fast! Jag tänkte att det inte skulle vara så farligt, jag skulle ju bara prova..

The sims 3...

Ciao!

Fantastiska älskade människa!

Ligger i soffan och känner mig allt utom pigg, tror att febern också har smugit sig på nu, den som jag hade tänkt klara mig utan! Fast vad gör det egentligen när man är förlovad med den bästa killen i världen? Jerker tyckte att jag såg hängig ut och sprang ut eftermiddagen. Han gick nämligen och köpte hallon, blåbär och vitchoklad.

Jag förstår nog inte riktigt hur lycklig jag är som har hittat någon som honom. Någon som verkligen bryr sig!

Jag vet att du hatar att jag sitter vid min dator hela tiden, och att jag ska blogga om allt som händer, men jag vet även att du älskar dig trots allt mina brister, trots att jag inte alltid är på bra humör eller alltid går runt tillfixad och snyggt klädd.
Det är därför jag älskar dig!

Tack för att du står ut med Alla mina sidor!

Nu ska jag mysa med min,bara min, älskling, som står i köket och förbereder vårat favorit bärgodis!



Ciao!

Underbar middag





Thaiwook med kyckling.
Underbart gott, starkt och mättande!

Ikväll blir det myskväll med världens finaste

Tack Pappa!


Jag har nog inte berättat för er om det underbart vackra kortet jag fick av Pappa på studenten



Såhär står det, om ni har svårt att läsa. Pappa tyckte själv han han skrivit fult, men det är textens innehåll som räknas!
"Grattis min dotter lilla
du med din stora vilja
Med målen sedan länge satta
så trägen att en far knappt fatta
Nu har du kommit ända hit
tack vare obegripligt flit
Lycka till med fortsättningen på din färd
att inom medicinen bli lärd"


Hur underbar är inte min Pappa, bästa som finns!

Tack Pappa, tack för att du alltid finns där för mig!
Tänk om alla hade någon som dig i sitt liv.
Du är en förebild.

Älskar dig!

Erkänn att ni blir lite avundsjuka





Som den sko och klädtoken jag är så är detta helt underbart! Tack Jerker för att du lät mig köpa den.

Det är faktiskt riktigt bra att skriva här på bloggen, det gör att man ser allt ur ett annat perspektiv, man inser hur mycket man har och nu pratar jag inte bara om kläder. Man uppskattar alla i ens närhet, alla som finns där och man uppskattar också alla materiella ting man har. Jag tycker att det är intressant hur vi som växt upp under relativt bra omständigheter, aldrig riktigt inser hur pass bra vi har det innan något drastiskt händer.

Kanske man borde sätta sig ned och jämföra sitt liv med andras, det vi gör dagligen enbart för att tycka synd om oss själva, vi ser på de rika och kändisarna och tänker "åh tänk om jag hade det så bra". Men är det inte tid för oss att inse hur bra vårat liv är? titta på alla andra i världen, majoriteten av alla som lever på denna jord har det sämre än dig! Uppskatta det du har, och gör det idag!

Du har ansvar över ditt eget liv!


Lugn och avslappnad

Fotbadet, duschen och ansiktsmasken gjorde sitt. Är sjukt lugn och härligt rofylld nu, nästan så att förkylningen också blev lite bättre. Tror dock att det kan vara en inbillning men jag känner mig iallafall inte lika hängig.


Fötterna fick lite lyx!



Har man inget fotbad så tar man skurhinken, tvättar ur den, fyller den med hett vatten och lite badsalt och vipps så har man en lyxigt fotbad!

Jag känner mig fortfarande lite slö och hängig och hade hoppats att det skulle bli bättre under dagen så att jag kunde ta tag i de proppfulla väskorna med mina kläder som står i hallen. Jag hoppas att jag orkar ta tag i dem under kvällen, Jerker förtjänar inte att bo i en röra av mina kläder.

Borde dessutom hitta på något att äta till middag, ursch vad vi blivit dåliga på att planera middagarna!
Någon som har något bra middagstips så tar jag gärna emot förslag?

Ciao!

Just to be sure!


Att vara ensam sätter igång tankar

Jag börjar tänka när jag blir ensam, funderar, grubblar, bollar ideér med mig själv och är alltmänt påhittig.

Hur bra det än kan vara att tänka och komma på lösningar på saker och ting så kan det vara jobbigt att grubbla. Man hittar på problem som inte ens finns enbart för att få något att lösa. Det är intressant att fundera över sitt liv ibland. Vissa dagar så finner man bara jobbiga saker och en massa problem som man måste ta tag i, andra dagar kan livet kännas så lätt och problemfritt. Idag är en mittemellan dag, med det så menar jag att allt är toppen. Jag gillar att fundera men man måste ändå komma ihåg att njuta av livet.

Nu tänkte jag passa på att unna mig själv lite lyx. Det blir fotbad, ansiktsmask och sen en varm skön dusch.
Om ni har riktigt (o)tur så kanske jag lägger ut en bild..

Ciao!

En lycklig sjukling

Vaknade av att Pappa ringde och väckte mig och jag fick knappt fram nått ljud, fick tillslut fram tillräckligt för att pappa skulle förstå att jag var sjuk och hade tappat rösten.

Känner mig ungefär såhär idag


Halsen känns som att jag ätit ett äpple men glömt svälja det, det sitter fast där halvvägs.
Tror dock inte att jag har feber, peppar peppar ta i trä!, och hoppas att jag klarar mig utan att få det också.

Idag är första dagen på mitt sommarlov, eller det var ju egentligen i fredags, men dagen efter studenten så sov jag nog mest. Så idag räknar jag som första dagen. Känns lite underligt när alla andra är jobbet, vissa första dagen på sitt sommarjobb och andra är på sitt jobb och bara väntar på att få semester. Men här ligget jag i soffan, filten är uppdragen, har inte hoppat ut pyjamasen och det lär jag inte göra inom de närmaste timmarna. Skulle dock njuta mer om jag inte var sjuk, men nu har jag klagat tillräckligt. Jag ska vara glad för det jag har ändå.

Tror att jag ska ta och göra mig lite frukost, kanske blir det leverpastej idag med, det är ju så gott!
Sen hade jag tänkt prova spela The Sims 3 som världens bästa pojkvän har fixat, dock måste jag låna hans dator för vi har inte provat lägga in det på min laptop ännu.

Jag hoppas att ni alla har en bra dag, oavsett om ni är lediga som mig, jobbar och längtar efter semestern eller jobbar eran första dag på ert sommarjobb.

Ciao!

En hel sommar utan planer

Eftersom jag inte är riktigt som alla andra så ska jag inte jobba i sommar, inte en endaste dag! Galet och korkat tycker säkert ni, underbart tycker jag!

Jag är fri!



Tänkte nog åka lite i Pappas båt



Någon som har något kul inplanerat i sommar?

Inga fler djupa inlägg ikväll

Jag tror jag gjort min del av sådana inlägg de senaste dagarna, tror inte att det är det ni vill läsa, fast jag kan säga att det är skönt att skriva, för jag tror att ni förstår mig lite bättre när ni läst dem.

Nu har killarna sett klart filmen, tack gode gud!
Jag har suttit med laptopen i knät och jag har inte sett särskilt mycket, men jag kan ändå summera den, VÄRDELÖS!
Så ett tips till allmänheten, se den inte! Jag förstår inte hur många skit filmer det kan finnas. Hur kan någon vilja producera filmer som dessa? Jag förstår uppriktigt inte. Men det kanske finns någon ute i denna stora värld som tycker att dessa filmer är bra. Om någon sett den och tycker att den är se värd, så snälla kommentera och säg vad som var bra!

Hoppas alla har haft en trevlig kväll, komiskt nog så har alla jag pratat med varit minst lika uttråkade som mig!
Är det kanske vädret som har den inverkan på oss?

Ciao!

Jag har blivit en tänkare

Eller det vore en lögn att säga att jag blivit det, jag har nog alltid varit en tänkare!

Jag är inte världens mest pratglada människa, jag är relativt blyg när jag träffar nya människor, jag är nog en knepig människa. En människa som folk helst tar avstånd ifrån. För jag tror att jag är väldigt svår att komma nära, jag har svårt att släppa människor nära i rädslan att förlora dem.

Jag är en sådan människa som inte har särskillt många vänner, inte särskillt bred umgängeskrets, inte har det bredaste sociala nätverket. Men vet ni vad? Jag har allt jag behöver, jag har pojkvän som betyder allt för mig, vänner som står mig mycket nära, familj och släkt som alltid ställer upp. Vad mer kan man begära!

Jag är nog en unik prick, inte riktigt som alla andra, men vem har sagt att det är fel?
Jag har under många år undrat varför folk inte vill umgås med mig, varför vännerna bara försvann i och med mammas sjukdom, varför jag inte kunde vara som "alla andra tonåringar". Men vet ni vad! Jag är stark, jag är frisk och jag kan älska.

Det är allt jag kan begära av mig själv!

Mina innersta tankar kan vara rätt djupa ibland, detta är en liten del av mig..

Inte helt övertygad!

Jerker, Lars och Granlund kom just hem med en film som jag verkligen inte tror på. Tack gode gud för att jag är lite krasslig så att jag inte orkar protestera! Får se hur länge jag orkar sitta här och blunda! För filmer verkar bara vidrig, inget innehåll och enbart ursch..





Nej jag ska nog sitta med min laptop i knän och hoppas att någon av er har något att prata med mig om, för annars finns risken att jag går och sover snart, utan att vara trött..

Jag är uttråkad och rastlös!

Jag tror minsann att jag ska ta och skriva brev till personer som betytt mycket i mitt liv, det känns som att det är bättre att spendera sin tid på det än att se en värdelös film. Gud vad jag är smart, brev till värdefulla och inflytelserika människor som finns eller har funnits i min omgivning.

Ciao!


Himmlen öppnade sig just

Nej inte var det Gud som kom ned med några kloka ord, utan det har spöregnat nu ett tag. Helt sanlöstmycket faktiskt!

Jag tycker att regn är fashinerande, det är tråkigt eftersom man inte kan göra något utomhus, men samtidigt så är det mysigt att sitta inne tillsammans. Bäst av allt är när man är i stugan på sommaren, sitter på altanen under en filt tillsammans med någon man älskar och hör hur regnet dånar mot plåttaket! Det är, hur konsigt det än låter, en stor del av sommaren. Det får mig att minnas barndomen, alla sommrar vi spenderat i vårat paradis. Stugan är det mest rofyllda stället i världen. Man får vara sig själv där, alla känner alla i byn, det är underbar miljö och det finns inga måsten.

Jag ska åka till stugan på tisdag kväll. Det blir skönt, träffa pappa, som bor där över sommaren, och bara njuta av lite enkelhet. Inget rinnande vatten, duscha ute i det fria med uppkokat vatten som man häller över sig med en skopa. Finns det något bättre?

Ciao

Tankar..

Nyser, hostar och har ont i halsen. Hoppas att det är övergående, för vem orkar ligga och vara sjuk nu. Livet leker ju och man vill kunde göra precis som man vill. Fast ska vädret ändå vara så här tråkigt så...

Har hunnit vara till Skelleftehamn nu och mer eller mindre tömt garderoberna..
Det känns så fruktansvärt konstigt, som Jerker sa när han såg att jag tyckte att det blev jobbigt " Du flyttar inte ifrån Pappa" mitt svar blev då " Nej jag vet men det känns som att jag flyttar ifrån Mamma...."

Den tanken är konstig och jobbig. Det känns som att jag lämnar stora delar av mitt liv bakom mig, att jag lämnar det tunga och sorgliga som hänt där hemma, men samtidigt så finns det så mycket kärlek i det huset, så mycket minnen.
Jag försöker övertala mig själv om att det bara är huset jag flyttar ifrån, inte minnerna, för dom kommer att finnas kvar, föralltid!

Jag tror någonstans att jag är rädd att glömma. Rädd att glömma våran familj, allt vi gjorde tillsammans, vi var trots allt en väldigt tajt familj, en familj som alltid åt middag tillsammans, hade mysiga stunder rätt ofta. Och nu känns det så långt borta. Johan är i Asien, jag bor i stan, pappa är i stugan och mamma tittar på oss från himlen..

Vi är fortfarande väldigt tajta, men saker och ting har förändrats, Mamma finns inte kvar..



Nej Ursch... Måste sluta.....

Ciao!

Godmorgon, klockan är kvart i 3...

Ursch, jag och Jerker borde nog lagt oss tidigare igår. Vaknade nyss och har endast hunnit äta frukost.
Skamligt faktiskt, man kan ju inte sova bort sitt liv. Men jag fick min leverpastej macka imorse i alla fall vilket känns bra.


Idag är det tråkigt väder, sjukt tråkigt faktiskt. Jag kan inte förstå varför den svenska sommaren alltid ska innebära mesta dels regn. Ingen blir ju lycklig av det ändå! Nej nu tycker jag att vädergudarna får styra upp det här. För jag, som inte riktigt är som alla andra, ska ju inte jobba i sommar, och då vore det kanske lite roligare om det var sol och varmt istället för det här tråkvädret.

Vad gör man av en dag som bara bjuder på regn regn och 13 grader?
Jo, man sysselsätter sig med inomhusaktiviteter så klart.
Planen är att vi ska åka en sväng till Skelleftehamn och tömma min garderob.. eller rättare sagt mina garderober. Har ju tre dubbel garderober i Skelleftehamn hos Pappa. Det är sjukt vad man har mycket kläder! Egentligen borde man skämmas. Äger 48 klänningar, en himla massa kjolar, och resterande kläder måste jag nog inte nämna. Och ändå har man mage att säga att "jag inte har några kläder att ha på dig". Pinsamt faktiskt.....

Om det inte blir bio ikväll så ska vi också försöka hinna åka en sväng förbi kroksjön och hämta upp lite saker som blev kvar efter studentbjudningen.

Ciao!

Myskväll med riktiga stjärnor!

Väntar på att Cecilia ska dra härifrån snart för att senare komma tillbaka hit med en bonuskompis och se på film!
Det blir mysigt, vi har hyrt Pathology och Turn it up, första är en Thriller så Cicci kommer att gömma sig under soffan & den andra är en dansfilm, då kanske hon kommer fram från sitt gömställe!





Hoppas ni har en trevlig kväll. Blir förmodligen inga fler inlägg ikväll, eller vi får se föresten..
Har blivit mer eller mindre beroende.
Jerker & Cecilia gör narr av mig och mitt bloggande!

Ciao!

Middagsmys


Min skäggiga snygging!







Cicci befann sig under köksbordet, fråga mig inte varför....

Nu ska vi hyra film, porrfilm, kärleksfilm, skräckis eller komedi, vi är lite oense...

Ciao!

I´ve got sunshine


Min älskade lila kofta!

Börjar känna mig lite uttråkad här, sitter fortfarande och väntar på att J ska komma hem.
Vi måste ju hinna åka och handla innan Cicci kommer hit, har ju bjudit henne på den kulinariska middagen idag.
Men tacos kan väl aldrig vara fel?

Nu ska jag nog skriva en handlingslista så jag är klar när Baby kommer hem.

Ciao!

Studentbjudningen

Kom på att jag borde tacka alla som kom och uppvaktade mig på min student!
Tack alla som var utanför kyrkan och tog emot mig och alla som kom till bjudningen i Kroksjön.

Studenten var en av de dagar jag verkligen gruvat mig för, eftersom jag visste att det skulle bli känslosamt att inte ha Mamma där, men tack vare allt stöd från er så blev det en underbar dag ändå. Jag vet att Mamma på något sätt fanns med och att hon är oerhört stolt över mig.

Mamma var alltid min stöttepelare, den jag vände mig till med killproblem, kompisproblem och alla tjejsaker.
När mamma blev sjukare och sjukare så kom jag allt närmare Pappa, och när hon tillslut gick bort så har han tagit både Mamma och Pappa rollen. Han är oerhört betydelsefull för mig.

Han är den som mot min vilja tvingade iväg mig till skolan det första halv året när det enda jag ville var att lägga mig ned och försvinna, han är den som pratat med mig om mens killar och sex, han är den Pappa som alla andra är avundsjuka på. Den Pappa jag är stolt över att ha. Den Pappa som alltid har ställt upp oavsett vad det handlar om.



Min Pappa är bäst!
Våran relation är speciell, den är stark och oersättlig, jag tror att det är få tjejer som har en så stark relation till sin Pappa som jag har.

Jag älskar dig Pappa, tack för all den styrka du gett mig!


Sommar eller vänta nu

Jag är förvirrad, almanackan på står att det är 13 Juni idag, alltså mitten på juni. Och jag har ingen sommar känsla alls!
Det är alldeles för kallt och grått ute. Nej jag tror att det är dags för Idas sommarvisa, jag tror det skulle göra susen.

Spelade just in när jag sjöng min sommarvisa, men jag är för oteknisk för att kunna lägga ut den tydligen, så ni
kan inte lyssna på den..

Du ska inte tro det blir sommar

ifall inte nå´n sätter fart

på sommarn och gör lite somrigt,

då kommer blommorna snart.

Jag gör så att blommorna blommar,

jag gör hela kohagen grön,

och nu så har sommaren kommit

för jag har just tagit bort snön.



Det kanske är det jag ska spendera min sommar till, att bli mer tekniskt!
Fast nej vänta nu, det lät inte alls som en rolig sommarsyssla, jag tar tillbaka det.
Sommaren ska spenderas med älskade  och underbara nära, sol, bad, tälta, bilturer, glass och massor av skratt!
Jag ser framemot en fri sommar där jag själv bestämmer vad jag vill och ska göra.

Sitter nu och väntar på att min älskling ska komma hem, han skulle göra något med sin x-box..

Sen drar vi en sväng till Skelleftehamn!

Frukost

Kylskåpen har gått på reserven och det har varit en konstig vecka men massa fester och lite mat.

Så nu är älsklingen påväg ned till Ica och ska köpa något att äta till frukost. Leverpastej till mig! Yippie


Bestämde just att det blir en sväng till Skelleftehamn, och tömma mina garderober, nu efter frukosten.
Kvällen är dock fortfarande öppen, skulle väl gissa att det lutar mot en prommenad tillsammans och mys i soffan.


Middagen blir något i denna stil

Ciao!


Finns det något bättre?

Jag tror faktiskt inte att det finns något bättre än att vakna upp brevid en varmkropp, full av kärlek!
Känna den andra personens hjärtslag, alla små rörelser.
Slå upp ögonen till "godmorgon älskling"

Ligger fortfarande kvar i sängen och har inte bestämt dagens planer.
Kanske blir det joypeak, lite besviken över vädret dock..
Hade tänkt bjuda två personer på middag idag, dock fick jag veta att dom var upptagna, så det sket sig.
Någon annan som är sugen på kycklingtacos med mig och min älskling?

Någon annan som är sugen på att hitta på något ikväll så är jag och Jerker på!
Hör av er! ;)

Ciao!


I´ve got it!

Jag kom på vad jag ska göra, med hjälp( eller rättare sagt så insåg någon att inlines nu var dumt),
jag ska ju självklart lägga mig och läsa Jenna Jamesson bok - Att älska som en porrstjärna.

Det måste ju vara lite underhållande om inte annat. Återkommer med en bokrecention senare!
 

Något galet

Ibland får jag för mig att bara göra något galet.
Ta bilen och dra iväg någon stans och vara borta nån dag.
Bara ta med sig det allra nödvändigaste och det måste så klart vara spontant.

Planeringsgalen som jag är så brukar jag alltid planera allt i minsta detalj,
för jag är livrädd att något ska gå fel. Men vadå, man lever bara en gång!
Kontrollfreak är vad jag är. Jag önskar att jag kunde släppa det och göra något galet!

Fast jag tycker att jag varit duktig och följt mina inre tankar om en sommar helt utan planer.
Inte en dag med jobb. Bara göra precis det jag vill och känner för.
Så om någon ska göra nått roligt i sommar, hör av er, jag är garanterat på!

Måste komma på något spontant galet nu. Återkommer!

Jag är uttråkad, rastlös och pigg

Dålig kombination. Vad i hela gör man nu?

Ser hockey utan att ha den kanalen?
Går och lägger sig utan att vara det mista trött?
Sitter här och slösurfar?
Drar ut en sväng på inlines bland alla onyktra människor?

Nej jag vet verkligen inte vad jag ska hitta på.
Funderar på att köra ett litet träningspass..

Kanske inte var så dumt i alla fall, lite träning är ju aldrig fel

Ciao!

Nu då?

Klockan är ju bara barnet, jag är pigg och har inget att göra?
Ingen som kan hitta på något åt mig?

Mitt lyckopiller

Hur kan en enda människas ord, närvaro och värme göra såna underverk?

Har ju som ni förmodligen förstått på de tidigare inläggen haft en dålig dag,
varit ledsen och nere.
 När Jerker kom in genom dörren insåg jag att jag inte alls har något
att vara ledsen över. Jag har allt jag behöver, jag har världens bästa pojkvän som
älskar mig lika mycket som jag älskar honom.

En pojkvän som alltid ställer upp.
Som säger sakerna som jag behöver höra
Som tror på mig
Som älskar mig
Som ger mig allt jag behöver.

Tack vare honom är jag lycklig.

Jerker imponerar på mig.
Mamma dog i slutet av Augusti 06, tre månader senare började jag och Jerker småflörta med varandra
Och enda sen den dagen har han varit min drivkraft och min styrka.
Att han vågade gå in i ett förhållade med en 16 årig liten flicka som just förlorat sin mamma, som svängde från att vara
glad till att vara deprimerad inom loppet av några minuter är imponerande.

Jag är så lycklig för att jag har honom.

Jag älskar dig föralltid!
Du är mitt hopp


Idag stannar jag inne..

Idag är det mjukiskläder som gäller.
Orkar varken fixa hår, smink eller någon annan klädsel.

Älskar min rosa kofta, från H&M
Linnet är från min älskade pojkvän, han tyckte att jag förtjänade det någon vecka
här i våras. ( Du är bäst!!!! )


Dålig dag

Har en dålig dag, spenderat hela dagen åt att tänka och släppa lös lite känslor..

Ska duscha och fräscha upp mig lite, hoppas att det kan hjälpa
För jag vill inte känna så här...


Confused..

Borde enbart var lycklig och glad men jag har en jobbig känsla i kroppen.
Vet inte om det är för att det känns konstigt att gå ut skolan, om det är för att det var jobbigt att gå ut utan att
mamma fanns där.. eller om det bara är min ångest som smyger sig på helt oinbjudet.

Vad det än är så hatar jag det.
Det gör ont..


Fan..


Kul..

Hur kan det inte finnas ett enda foto som ser normalt ut på mig från igår....
Åh, det känns mindre kul.
Fast jag borde kanske inte vara så förvånad.

Ni får alltså förmodligen inte se något foto...

Ciao!

Sommarlov eller arbetslös..

Jag tycker själv att det låter bättre att säga att jag har sommalov, eftersom jag tog studenten igår och inte ska jobba i sommar så är jag ju rent teoretiskt arbetslös, men samtidigt så ska jag mest troligt plugga vidare till hösten, och få borde jag ha rätt att kalla det för sommarlov.

Jag tror jag gör så, det låter bättre att säga att jag har sommarlov än att jag är arbetslös!

Ikväll var en trevlig kväll, vi började här i lägenheten med klassen och det var sjukt roligt. Vi skrattade mycket och stämningen var verkligen på TOPP! Det var kul eftersom vi har tre tuffa år..

Tack för en underbar dag/kväll. Man kommer att minnas dagen föralltid!

Förhoppningsvis lyckas jag lägga in lite bilder från kvällen senare.

Vad som händer i helgen vet jag faktiskt inte, måste städa lägenheten men annars är inget annat planerat så det är bara ni hör av er om ni är sugna att hitta på något.

Ciao!

Världens bästa dag!

För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit studeeeenten, FY FAN VAD VI ÄR BRA!!!

Har skrikit mig hes bakom traktorn de senaste timmarna, och då beger vi oss vidare!

Inte inlägg ikväll som ni förstår!

CIAO!!!!

Lagar mat nu

Det är sant, klockan är snart 01.00 och jag sitter uppe och lagar mat, kycklingen är i ugnen.
Och nej, jag är inte hungrig, utan det är till studentmiddagen imorgon.

FÖR JAG TAR NÄMLIGEN STUDENTEN IMORGON, OCH DAGEN ÄR MIN!!

.....

Kyckligen är klar nu så det är bäst jag hoppar i säng, ska ju snart upp och ta champangefrukost!

Ciao!


Hektiska dagar

Skulle gissa att Cecilia kommer och hämtar upp mig ungefär när som helst.
Vi ska hem till Camilla med klassen och grilla & klä våran skrinda som vi ska åka imorgon!



Jag hoppas att ni andra som inte ska ta studenten inte sitter hemma och möglar, men om ni gör så kommentera gärna ;) Det är lite tråkigt att skriva utan att få någon respons!

Ciao! Nu drar jag och lever studentlivet..


Nu sprutar lyckotårarna, igen...

När jag hörde mitt, Cicci och Paulinas namn ropas upp höll jag nog på att svimma. Det kunde inte vara sant, det var på skakiga ben jag tog mig till scenen för att ta emot stipendiumet. Vi lyckades alltså få stipendiumet för "de bästa innovativa ideérna med anknytning till teknik eller naturvetenskap" Från bolidenfonden.



Vi fick 3000;- att dela på, men för mig handlar det absolut inte om det!
Jag är så stolt och lycklig och gaaaah.

Efter vi mottagit stipendiumet så satte jag mig ned, gav våran handledare en stor tackkram för all hjälp, och sen bara sprutade tårarna, länge...

Vilken känsla säger jag bara, det gör nästan ont i kroppen av lycka!

Nu måste jag lugna ned mig, eller prata med någon, för jag måste ju se helt tokig ut som springer runt här och skratta/gråter/skriker!

TACK ALLA SOM HJÄLPT OSS!
Ett speciellt tack till Eva som stöttat och trott på oss

Idag avslutar jag inte med Ciao som vanligt utan HURRA HURRA HURRA!!!!!!

Som jag lovat

Dagens klänning kommer från Thailand!
Älskar klänningar och äger 48 st, svar ja, jag tycker också att det är lite sjukt!



Lite svårt att ta en bra bild, men nu ser nog ändå..

Ciao!


En morgon i mitt underbara men underliga liv

Älskar att sminka mig!
Här är jag osminkad men det är pågång, böjer ögonfransarna!


Frukost efter att sminkningen är klar så klart ;)


Lägger ev in en bild på klänningen jag har på mig idag, ska ju trots allt på stipendieutdelning!

Jag är på toppen humör idag!!!


Ciao!

Pirrigt i magen

Dagen före studenten, känns overkligt, konstigt men underbart!
Idag klockan 11.30 ska  klassen träffa våra älskade mentorer, Eva grå och Eva brun.
Känns sorgligt att säga hejdå för det är verkligen två superfina människor.
Men jag antar att det tillhör..

Efter vi fikat tillsammans så är det stipendieutdelning klockan 13.00, vilket pirrar lite extra i magen.
Det är bara att hålla tummarna....

Jag kan inte förstå att jag, lilla jag, ska ta studenten imorgon!
Att jag redan gått 12 år i skolan. Att jag klarat 29 kurser på gymnasiet med betyg som jag aldrig trodde jag skulle klara av  att få och som jag är stolt och nöjd över!

Ikväll ska vi träffas och klä skrindan och äta tillsammans med klassen, dessutom ska jag hinna göra pastasalladen med kyckling. Gaaah idag är en fullproppad dag och det pirrar verkligen i kistan!

Jag hoppas alla får en bra dag, vädret ser ju i alla fall väldigt lovande ut!


YIPPIEEE! ;)

Ciao!


Jag är en nyttig människa, oftast!

Kan ju faktiskt inte låta bli att summera de sista dagarnas extrema kost!
Observera att så här äter jag inte i vanliga fall


Måndagens Frukost på sängen


Måndagens middag


Dagens "frukost" kl 14.00 ute i solen

Tack för några toppen dagar med nyttig och hälsosam mat hjärtat!

Ciao!


Livet som student

Är underbart men lite fattigt, alltså pengafattigt. Men jag trivs!
Hur skulle jag annars kunna vara så "dum" att jag hoppas på sjuksköteskelinjen direkt efter ha blivit klar undersköterska!
Klart att det är jobbigt att vara student med allt vad det innebär, men har man ett mål och vet vars man vill i livet så kan man inte ge upp.

Man får offra en hel del och vänner sviker åt alla håll. Men jag vet att när jag är klar så kommer jag att vara stolt, lyckligt och allt som betyder något kommer att finnas kvar!

Jag är så tacksam för att jag vet vad jag vill. Det är skönt, skrämmande ibland så klart, men det är så tryggt att veta vars man siktar. Jag siktar mot stjärnorna. Ni då?

Lite hjärnrensning bara...

Ciao!

Tack för några mysiga dagar vännen

Denna bild får nog sammanfatta dessa 4 dygn! Du är en fin vän som förtjänar det bästa.
Tack för att du står vid min sida. Älskar dig!



Ciao!

Sommar, sol och lyckliga dagar

Cecilia och jag har legat och pratat i sängen ett tag. Jag dock göra oss lite frukost nu och lägga oss ute i det gröna och äta!

Hoppas ni njuter av värmen, för det ä bäst man tar tillvara på dagarna.

Inga planer inför kvällen, får se vad det blir. Härligt känsla att inte ha några måsten!!!

Ciao!

Vi gillar det!

Ha ha...

Känn dig träffad!

Ciao!

Vi är duktiga på det här

Spendera tid till att bara njuta och umgås är vi faktiskt helt sjukt bra på. Ikväll har jag och Cecilia pratat om allt mellan himmel och jord. Sex, relationer,skolan, filmer, verkligen allt. Det är så skönt att ha någon tjejkompis som man kan prata med, det är trots allt lite annorlunda att prata med sin pojkvän. Han är trots allt en kille..

Jag tror att man behöver både och, killar ser ofta saker och ting ur ett annat perspektiv än vi tjejer gör och det kan vara både intressant och lärorikt! Är glad att jag har både tjejer och killar i min omgivning,jag tror att alla behöver det.

Tisdag imorgon, vilket innebär att det endast är två dagar kvar till vi tar studenten, vi har klarat 29 kursen, tre år. Jag är imponerad & stolt, dessutom väldigt lycklig.

Jag är imponerad över att jag klarat mig så långt som jag faktiskt kommit idag. Jag står här idag, med nära underbara kompisar som förtjänar allt i världen, min stjärna till pojkvän som får stå ut med det mesta, och förstås också min familj.
Om ni alla bara förstod hur mycket ni betyder i mitt liv! Ni har hjälp mig genom de tuffa tiderna och funnits där och skrattat tillsammans med mig under de bra tiderna. Jag uppskattar mitt liv och är tacksam för att jag har det så bra.


Tack till alla som funnits där och hjälpt mig dit jag är idag!

Ciao!

Ändrade planer

Eftersom gårdagen inte blev som vi hade tänkt så kommer det inte att bli någon klassfest ikväll. Kvällen kommer istället spenderas med Cecilia och bara mysa framför Tv med 3 filmer. American pie Beta house, Wild child, How she move hyrde vi på hemmakväll så vi hoppas på en hel del skratt.

Vi satt just här i soffan och konstaterade att vi spenderat ungefär 3 dygn tillsammans, dvs även sovit tillsammans, utan att vara det minsta less på varandra. Jag är nästan lite imponerad! :)

Jag känner mig nöjd med att kvällen blir lugn, kände inte riktigt för att festa ikväll också.

Så jag hoppas att filmerna blir bra. Vi ska i alla fall mysa!



Kommentera gärna om ni läser. Det är alltid kul att läsa, oavsett vem ni är och om ni väljer att vara anonyma eller inte

Ciao!

Morgon efter dag två

Jag vaknade runt 11 och "råkade" väcka Cecilia ungefär i samma veva! Sen har vi legat i sängen tills nu, ätit frukost här dessutom!

Idag blir en lugn dag, ska förmodligen träna en sväng sen blir det Pommes!!! ;)
Har snittat på ungärfär två måltider per dag den senaste veckan.. Dåligt dåligt!!

Träningen får jag ta tag i ordentligt nästa vecka. Fast jag tänkte hinna åka lite inlines när Cecilia ändå ska på Reko och rehabträna!


Ciao!!


Kroppen är inte gjord för detta

Ligger nu i sängen och filosoferar med Cecilia. Andra dagen på våran tredagar är nästan avklarad. Kvällen blev långt ifrån det vi hade tänkt oss men lyckliga ligger vi ändå här och fnittrar i kapp.

Gårdagen avslutades inte föränn vid 5 på morgonen, så detta är trots allt en tidig kväll.
Vad morgondagen har att bjuda på vet vi inte, men förhoppningsvis lite mat i magen i alla fall.

Nu ska vi fnittra lite till innan John Blund kommer.

Ciao!


Nu påbörjar jag min tredagars

Jag antar att Cecilia kommer att ringa när som helt nu. Och då beger jag mig till henne och ska även spendera natten där i hennes mysiga trånga säng. Så mig kommer ni förmodligen inte höra av förrän imorgon. Förhoppningsvis hinner jag ta lite bilder som jag kan visa er sen!

Jag hoppas ni också har en underbar helg. Och är ni innehär och läser så lämna gärna kommentarer, det är alltid kul att läsa :)

Ciao!

väntans tider

Sitter nu och väntar på att Cecilia ska ringa. Hon lovade att hämta upp mig eftersom våran bil är med min älskling i Burträsk. Vi ska hem till henne och göra oss klara inför kvällen. Sminka oss och fixa håret. Jag har verkligen längtat efter att få sminka mig, med mycket smink, det man inte gör varje dag precis. Och bara festpiffa upp mig.

Jag tror att jag ska prova en alternativ klänning nu. Jag köpte en enbart för ikväll, men jag är inte hundra så jag ska testa en annan klänning nu som jag köpte på årets Thailands resa.


Hade tråkigt en kväll i veckan och sminkade mig lite.

Ciao!

Utseendefixerad dag

Naglarna är fixade. Inte riktigt nöjd eftersom jag klippte ned dem förra veckan så är de för korta för min smak. Men nu är de i alla fall dekorerade och jag hoppas det duger till kvällens festligheter!

Värdelös bild men jag hoppas ni ser konceptet.
Det är franskmanikyr med en mörkgrön sten samt en ljusare grön.
Jag hoppas att det passar till kvällens klänning.

Slänger även in en bild på min underbara tatuering som jag fick av min pojkvän i födelsedagspresent.


Ni får ursäkta kvaliten på bilderna. Jag försöker lära mig både min nya mobil och min laptop, och eftersom jag inte är guds underbarn så har jag det lite svårt med tekniken.

Nu ska jag hoppa in i duschen och raka benen och snygga till mig lite.
Känner mig oerhört taggad inför kvällen.

Ciao!

Godmorgon alla lyckliga studenter, och alla andra förståss!

Vaknade med ett leende på läpparna nyss. Livet är verkligen underbart just nu. Studenten är bara 5 dagar bort, jag är lyckligare än jag någonsin varit, jag känner mig stark och jag älskar livet. Mycket av detta tack vare en viss älskad pojkvän. (tack älskling!)
 
Idag börjar festandet. Dock inte student firande utan ikväll så är det fest på Soo Shim klubben, har gymkort där, och Cecilia & Paulina lyckades om att komma. Så det är kvällens planer. Ska förfesta lite hos Cecilia först där jag även ska spendera natten! Har inte dragit upp rullgardinen än så jag vet inte vad det är för väder, hoppas jag inte fryser ihjäl i mina bara ben och öppna skor. Eh, nu är det sommar och om det så ska vara 5 grader ute idag så blir det inga stumpbyxor.

Nej nu kanske jag borde ta mig upp ur sängen och måla naglarna, franskmanikyr blir det med lite diamanter på. Jag kanske hinner lägga ut en bild senare.

Jag överlevde natten utan min älskling, även om det verkligen ekar i lägenheten och i mitt lilla hjärta när han är borta. Tur att det inte är så länge kvar till tisdag. Längtar efter honom!


Hoppas alla får en underbar helg.

Ciao!


Ska jag blogga? Ja, Varför inte!

Har fastnat för alla dessa tusentals bloggar som finns ute, men när jag köpte mig en ny laptop förra veckan slog det mig. Varför inte göra en egen. Inte av anledningen att jag hoppas få 1000tals läsare, utan för att jag älskar att skriva och jag vet att det hjälper att få ut tankar och händelser ur systemet.

Vem är då jag? Mycket bra fråga. Har funderat på det ikväll. Hur beskriver man sig själv. Är folk ens intresserade.
Evelina heter jag i allfall. Är intresserad av att se vad livet har att erbjuda efter att ha gått igenom en hel del tuffa saker på mina 19 år på jorden. För att summera det hela, min mamma blev diagnostierad med cancer, en hjärntumör, när jag var 10 år gammal, i maj 2000 operarerades hon första gången. Denna sjukdom bar med sig mycket smärta till vår familj. Efter nästan 10 operationer, cellgiftsbehandling och strålning orkade hennes kropp tillslut inte kämpa längre. Den 27 Augusti 2007 somnade hon in. Hon lämnade oss inte bara med sorg och saknad utan även med många underbara minnen och med mycket lärdom och kärlek.
 
Jag går ut gymnasiet nu till veckan, avslutar en utbildning som gör att jag är undersköterska direkt. Men varför nöja sig med det när livet har mer att erbjuda. Har därför sökt in till sjuksköterskelinjen i Skellefteå till hösten, och hoppas så klart att jag kommer in. Det är faktiskt lite spännande.

Nej nu ska jag nog ta och runda av inlägget innan jag skrämmt bort alla potentiella läsare.
Jag hoppas detta blir en plats för mig där jag kan rensa mitt huvud.

Nu väntar sängen, ensam ikväll vilken känns tomt.


Vad är bättre än denna kärlek? Älska dig!
Ciao!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0