Full av kärlek

Tack livet för ännu en bra dag, tack för att jag får ha kärlek i mitt liv, för att jag får vara frisk och för att jag får vara lycklig. Tack för att det finns människor som ger mig allt jag behöver, tack för pappa, Jerker och Johan, tack för en underbar stor och fluffig säng. Tack för att jag får finnas till!

Ciao

I´ve never felt this way before

Lite bilder från en av de bästa dagarna i mitt liv. Lycklig blir jag när jag tänker tillbaka på allt skratt.



En vacker Lisa med senap i ansiktet





Här badade vi..



Kirunas kyrka, jag kunde inte låta bli att vara lite oseriös..



Utsikten från Luossavaara



Resultat av spelet Trodde du ja



Ännu ett resultat av spelet..



Den också..



Spelet som förgyllde helgen






Här äter Banne ett rått ägg, orsak trodde du ja spelet!



Kartongleken, vi var 4 stycken som klarade sista nivån, det vill säga endast fötterna i golvet och man ska plocka upp en platt pappersbit som ligger på golvet men Munnen! Stolt är jag :)



Påväg ned i gruvan, men en vanlig buss, vilket jag inte hade förväntat mig



Världens vackraste lilla tjej var på besök



Jag hade få minnen från min förra besök i kiruna, detta var ett av dom



Fotade himlen på vägen hem

Tack alla!

Ciao


Lite hjärtesorg men ändå full av lycka

Vilken helg det har varit, jag minns inte när jag skrattade så mycket i så många dagar i rad sist!
 
Vi har varit riktiga turister tillsammans med Lisa, som kommer från Uppsala och aldrig varit så långt norrut. Vi har besökt LK AB gruvan, vilket var en upplevelse. 310 meter ned under markytan! Sen har vi hunnit med att bada i en bäck i Jukkas, varit upp på toppen av luossavaara och tittat ut över hela Kiruna, varit och tittat på kirunas kyrka samt på Jukkas kyrka, vi har hunnit kolla på Kirunas otroligt utbud av affärer ( 4 klädbutiker är väl mycket.. ). Och jag får ju inte glömma bort att berätta att vi bott på Kolletivet Blå trappan.

Vi var 4 tjejer och en kille som bodde tillsammans hemma hos mina barndoms vänner, och vi har inte helt oväntat skrattat och skojat hela helgen. Och mitt i våra otroligt seriösa samtal kom vi på att vi bodde på Kollektivet Blå trappan.

Jag minns verkligen inte sist jag hade så kul, gjorde så mycket på en helg, mådde så bra!

Så tack alla som varit där och förgyllt min helg.

Jag lyssnar på Tracy Chapman för att inte sakna min lilla underbara vän Lisa som jag träffade i helgen. Jag som är väldigt återhållsam när jag träffar nya människor har mött någon som alltid kommer att finnas i mitt hjärta. Hon är den vänligaste och vackraste människan jag någonsin träffat! Jag Jerker och Lisa satt uppe till 04.40 kvällen innan vi skulle åka och bara pratade. Vi ville inte gå och lägga oss för vi förstod att det innebar att vi inte skulle träffa varandra på hur länge som helst. Det föll tillochmed tårar från mina ögon när vi lämnat av henne på flygplatsen..

Ciao!


Våran årliga bilutflykt

Första året jag och Jerker var tillsammans så flög vi ned till Stockholm, spenderade en vecka där och körde sedan bil hem. Jag har überförkyld och detta satte sina spår. Jag var helt döv på ena örat och hörde dåligt med det andra. Bilfärden hem kunde slutat i katastof, men vi klarade oss.

Andra året så åkte vi till Göteborg. Bilade först ned till Eskilstuna och sov där en natt för att fortsätta till Götet och spendera några nätter där på hotell. Det var sommarens varmaste vecka, vi snackare 31 grader när vi steg upp på morgonen. Vi glömde slå på aircondition och höll ett tag på att avlida, men jag lovar att vi blev lyckliga när jag hittade "the magic button". Bodde på ett super mysigt hotell en liten bit utanför centrala göteborg. Hade en stor pool på hotellet som vi tog minst ett dagligt dopp i.

Nu det tredje året så var budgeten inte lika stor så vi hade inte tänkt göra något alls. Men efter många om och men så lyckades Sandra övertala oss om att komma upp till Kiruna. Så här sitter vi nu och det är helt underbart! Fryser lite, men jag antar att det är så det ska vara här uppe..

Nu ska jag göra annat kul!

Ciao!


Vad är det för en dag, är det en vanlig dag, Nej det är ingen vanliga dag..

.. För det är världens bästa pojkväns födelsedag hurra hurra hurra!

Väckte honom med frukost på sängen och skönsång, vilket uppskattades. Han fick sin andra present vilket var ett silver armband, det matchar halsbandet han fick ifjol när han fyllde 20.

Igår var vi i Burträsk och hade födelsedagskalas med Jerkers släkt. Det gick smidigt och snabbt, som vanlig med Lindgrenssläkten. Han fick då lite pengar, så det blir äntligen en ny radioantenn, eftersom våran lossnade i vintras och sedan dess har vi bara kunnat lyssnat på radio i centrala Skellefteå, utanför blir det bara spaaaaak. Han fick också en klocka av mig, eller rättare sagt så hade jag gjort ett kort med en självritad klocka, tänkte vi kunde gå på stan tillsammans sen så får han välja vilken han vill ha.

Idag tar vi det ganska lugnt, allting är färdigbakat till kalaset med min släkt imorgon, och packade till Kiruna gjorde vi igår kväll. Så idag ska vi bara göra några små ärenden, bland annat en sväng på systemet..

Klockan 3 idag ska vi hämta upp Farmor och åka till stugan, där vi imorgon då ska ha kalas. Sedan stannar vi där tills på Torsdag då vi fortsätter våran Norrlandstripp. Det känns lite komiskt, för våra semester resor brukar innebära att man åker söder ut, men inte i år. I år blir det att åka till kiruna, till mina underbara barndomsvänner. 25 års kalas ska vi hinna med under tiden vi är där och det känns riktigt roligt.

Dom vi ska åka till har också stugan i Renholmen, så vi barn har umgåtts varenda sommar så länge jag kan minnas. Och varje höst när dom skulle åka hem så sa dom alltid "kom upp till Kiruna i vinter och hälsa på" och vi svarade alltid " Ja det kanske vi ska göra". En enda gång har vi fått tummen ur, och det är garanterat 10 år sedan och det enda jag minns från det besöket är att vi ritade med kritor på vägen och en godisaffär. Så det är nog hög tid att åka dit och förnya och skapa lite fler minnen. Ska bli otroligt roligt, undrar bara hur varma kläder man behöver packa med sig..

Hade tänkt ladda upp lite bilder men efter som min telefon fuckar så får jag vänta med det. Risken är att jag "råkar kasta något ömtåligt i väggen" om annars..

Ciao!


I hemlighetens namn

Nu får ni inte skvallra för min baby. För jag smet för ett tag sen upp ur sängen för att fixa lite inför hans födelsedag. Bara en sak kvar nu att fixa, och som ni förstår kan jag tyvärr inte säga vad det är ännu. Men det kommer, jag lovar!

Bäst jag fortsätter så jag lyckas hålla honom inne i sovrummet medans jag utför mina hemliga saker här ute..



Ciao!

Veronica Maggio

Herregud så bra, tyvärr kom vi lite sent och fick stå lite för långt bak vilket gjorde att hon såg ut som en liten plutt på en enorm scen. Tur att hennes sång tog upp resten av scenen. Enormt duktigt, var lite skeptisk ifall hon skulle kunna sjunga live, och för er som inte såg henne kan jag ju bara berätta att det kunde hon!

Jag är helt ivrigt, ville bara ha mer och mer och mer..
Precis som hon sa att " jag önskar att jag kunde ha gjort fem skivor så att jag kunde stå här föralltid" Jag skulle stått kvar och lyssnat på varenda sång, så för mig hade hon gärnat fått sjunga alla gången två gånger!



Tack för en minnesvärd stund!

Ciao!


090718

Fullt upp med bakning, för förövrigt går åt pipsvängen. För alla ni som funderat, det är INTE smart att glömma mjölet när man ska försöka göra citronmuffins!

Eftersom vi är hundvakt också så spenderar jag tid i köket svärandes och Jerker springer runt och jagar en valp som försöker äta upp både oss och alla materiella saker som finns..

Ciao!

Födelsedagsbakning

Nu blir det snickerskakor, citronmuffins, kladdkaka. Underbara födelsedagar!

Orkar inte skriva mer nu, hade en överrasknings fest för baby igår. Berättar mer sen.

Ciao!

No more horrormovies

Rädd som ett litet barn som just blivit vittne till något fruktansvärt. Antar att man får skylla sig själv när man väljer att titta på alltför spännande saker den enda gången man är själv. Måste nästan skratta åt mig själv. Blev så mörkrädd att jag inte vågade röra mig ur fläcken, höll på att kissa på mig av rädsla men vågade inte ta mig till toaletten, vågade inte gå och låsa dörren av rädsla för att det skulle stå någon utanför och rycka upp dörren eller om jag lyckats låsa så skulle jag säkert ha låst in mig med något äckel!

Har dock lugnat ned mig en aning nu, vilket är skönt. Men jag skickade för säkerhetensskull ett sms till älsklingen " Mörkrädd som ett litet barn, kommer du inte hem snart? Puss" Hoppas att han tycker tillräckligt synd om mig för att knata sig hemåt. För jag vill hemskt gärna ha någon nära nu, som kan skydda mig från alla monster under sängen!!






Ciao!

You don't know what you got till you're missing it a lot

Nu överdriver jag, vilket händer rätt ofta. Tycker bara att det är intressant hur "blind" man kan bli. Hur man kan sluta se vad man har runt omkring sig, det är precis som att det man är van att ha, det slutar man uppskatta. Och förstår ni hur fel det är. För faktum är nog ändå det att det vi är van att ha, är det vi borde uppskatta allra mest.

Jerker åkte på repning runt 19 och han var nyss hem och slängde av gitarren för att dra vidare på trästocks. Hade planerat att följa med, inte för att det är min musiksmak, men för att han ska få njuta av det han tycker är bra. Mitt huvud tyckte dock något helt annat. Så det fick bli soffan med mysfilten istället. Vilket inte är fy skam, men jag känner mig lite ensam. Fast jag tror det är bra att känna sig ensam, då uppskattar man när han kommer hem och väcker mig där runt 01.30 inatt.



Lägg till en grön / brun / vit filt så har ni mig just nu!

Ciao!


Kreativa skapelser

Jerker är och repar och med tanke på att han fyller år på Måndag, och det inte är helt lätt att hålla hemligheter när man bor på 69 kvadrat, så nu måste jag passa på. Ska fixa min födelsedagspresent åt honom. Jag tycker att det är lite jobbigt att inte kunna ge honom allt jag vill. Fast innerst inne så vet jag att han blir nöjd med allt jag ger honom. Men han förtjänar hela världen, och vad gör man då, jag kan inte plocka ned himlen till honom, jag kan inte ge honom en motorcykel, jag kan inte ge honom en totalrenoverad bil, även om jag vill. En sak kan jag lova honom, och det är att jag ska med allt jag har försöka ge honom allt jag kan. För jag kan ge honom kärlek, lycka, glädje och ännu mera kärlek. Och det tänker jag aldrig sluta göra. Han förtjänar allt!

Jag älskar dig föralltid Kent Erik Jerker Lindgren!

Ciao!


Harry, the hairy boy

Längtar efter sin matte och husse tror jag, vi har försökt lugna ned honom men han bara gnäller och grinar. Antar att det gör oss till dåliga hundvakter. Jag är mycket bättre med barn. Dom förstår jag mig på och dom är jag inte rädd för heller. Tur att Jerker är proffs och vet hur man hanterar dom håriga rackarna. Dom är söta, men det är nog inget för mig.

Hoppas dom kommer och dricker kaffe snart så han slipper känna sig övergiven. Det skär nästan i hjärtat, likt ett barnskrik.

Ska gå och hjälpa älsklingen nu, fast om jag inte hör fel så är det tyst...

Ciao!

Oskar har hälsat på

Eller kanske var det åskan, mycket möjligt. Hur som helst har det dånat här och jag och älskligen bestämde oss för att ligga i sängen och spela lite kort under tiden, hur mysigt som helst. Kvalitetstid kallar jag det för, underbart!

Nu sitter jag och kikar på recept inför älskligens födelsedag. Han fyller ju år på Måndag och på ska det firars med hans släkt i Burträsk och på Tisdagen så ska vi fira tillsammans med min släkt i Renholmen. Så det blir till att baka en hel del. Hoppas att alla blir nöjda med Citronmuffins, kladdkaka, snickerskakor och köpta kex.

Jag blir då iallafall alldeles hungrig när jag tänker på allt fika. Ska snart åka och inhandla allting men Jerkers föräldrar ville att vi skulle sitta hundvakt medan dom åkte och handlade, så våran handling får vänta. Och det gör oss ingenting när vi får mysa med en liten hårig busig boll. Man får några sylvassa tänder inkilade i fingrar och underarmar och det råker några tår, men vad gör det!



Lilla Sir pongo gallahad.

Måste nog gömma undan lite sakere här innan busen kommer.

Ciao!

Morgon efter fest

Och jag är inte det minsta bakis, vilket jag uppskattar. Hade dock hoppats på bättre väder så vi kunde åka till stranden, men man kan ju inte få allt. Kanske borde passa på att veckohandla och baka lite inför älsklingens födelsedag. Snickerskakor, muffins och där tog min fantasi slut. Hoppas min sovande sambo har mer ideér.

Idag är den 5 dagen i rad som vi får norran, och det tackar vi för, utan att vi har något abonemang. Och hur härligt är inte det, vi kan ju bara hoppas att det fortsätter såhär. För det är faktiskt härligt att läsa norran till frukosten, det är en lagom start på dagen.



Ciao!

Mellanlandning

Har varit på en död förfest.... Sorry alla men det var segt som ***!

Hemma nu tvärt vet ej om det blir utgång, det andra från förfesten har gått ut, men kanske inte redan. faktum är ju att man inte går ut kloclan 23....'

Kankske blir det max sen sängen, how knows?!

Ciao!

Kreativitet

Tror faktiskt att jag ska ta fram den ådran igen och skapa lite. Älsklingen fyller ju trots allt år den 20 Juli. Och eftersom han följer min blogg kan jag inte ens skvallra för er.

Jag har inte idétorka men det gör inte särskillt mycket. Är ändå inte särskillt sugen på att dela med mig av vårat liv just nu..

Ciao!

Puh..

Ont i huvudet av en viss brukaren tjat, lite negg för att jag jobbar två dagar på hela sommaren och då råkar det helt  plötsligt bli finväder..Hungrig är jag också!

Kanske är bäst att jag kastar ihop en kycklingwook innan jag skrämmer iväg någon med mitt dåliga humör.

Ciao!

090714

Himmlen är klarblå och det är sol, självklart så ska jag på jobbet snart, men "jag är inte bitter"...

Igår när jag om hem så var Jens här, Jerkers gammla klasskompis, så vi satt och pratade till närmare 23. Då tyckte jag att vi skulle gå och sova och Jerker som varit ledig var ju förståss inte det minsta trött. Tvingade med honom till sängen och då fick vi för oss att spela lite kort.. Så där låg vi i sängen och spelade 500 och från ingenstans så säger älsklingen
" eh, borde inte det här anses som förspel..."



Underbart mysigt var det att ligga i sängen med den bästa var det iallafall, det är det bästa jag vet. Att ligga i sängen med Jerker, då vet jag att det är vi, jag känner trygghet, jag känner all kärlek som finns mellan oss och jag älskar livet!


Ciao!


A hard work work..

Äntligen hemma från en slööö dag på jobbet. Det är så fantastisk hur det kan vara så jobbigt att sitta och göra ingenting. Tur att dom sista timmarna flöt på lite bätte med lite middagslagning, rast och tandborstning. Känner hur hela jag vill dit imorgon klockan 9..

Helgen i stugan har varit hur bra som helst. Jag älskar Renholmen, det är så fridfullt, förutom när det är blueskväll, som det "råkade" vara nu i Fredags. Tyvärr finns inga bilder av förklarliga skäl, men nakenbad, alkohol, beach succer, mygg, kärlek, mat och onyktra pensionärer får sammanfatta helgen tillsammans med lite bilder.



Superhjälten Lars på Beach fotbollen i Boviken



Grillning med Kirunaborna i stugan innan blueskvällen



Efterrätt, marinerade jordgubbar och hemmagjord yougurt/limeglass



Behöver inte ens fråga vem som vann, visst Älskling!



Pannkaka á la Margit, godare än den ser ut kan jag lova




Vinnare, one more time..



Soluppgången påväg hem från fest i Boviken



Bilbingo i Måttsund. Skinnfotölj i bagaget, Sandra är stjärnan!



Cheesdoodles!



Nästan vinnare..



Bilbingo utan vinst

Ciao!

Hemma en kortsväng

Just duschat och ska strax köra till jobbet. Hann vara hemma en timma iallafall. Jag är inte speciellt sugen på att jobba och om det beror på lathet eller att nervositet vet jag inte. Ska bli spännande att se vem man ska jobba med idag och imorgon, eftersom det påverkar mitt humör..

Nu måste jag göra mig klar, så jag inte kommer försent.

Uppdatering kommer sen, bilder och sådant från helgen i stugan!

Ciao!


Lyckligare än lyckligast!

Fick just veta att jag blivit antagen till sjuksköterske programmet i skellefteå. Jag är så lycklig att jag inte vet vars jag ska ta vägen! Efter allt slit så klarade jag det, jag är så nöjd över mig själv.

Nog med det. Nu ska jag och älskligen åka till Pappa i stugan och vi blir borta hela helgen. Kommer hem söndag.

Ciao!


Bildbomb


Stadsfesten



Födelsedagskortet






Onsdagens middag



Såhär spenderas dagen..



Ciao!



Station 8

Var ju på kalas igår som jag berättade, och herregud jag har ju glömt lägga upp bilderna på födelsedagskortet som jag gjorde. Gör det strax.

Efter kalaset så åkte vi på förfest med massa härliga människor, lite segt i början men sen mjuknade stämmningen upp. Efter alldeles tillräckligt alkohol intag så gick vi till station 8. De hade säsongsstart för sin Sommarosdag, och när vi kom dit kändes det inte allt för lovande. Men efter bara typ 20 minuter började folket rulla in och det blev rätt mycket folk. Vi dansade nog i typ 2 timmar. Drack för mycket alkohol ute, käkade på Max, fick komplimanger för mina bröst, och gick hem utan skor. Somnade där efter 5 någon gång och det kändes i kroppen när man vaknade imorse.

Duktiga jag var dock inte den som var mest bakis av oss tre så jag klev upp och gjorde varma mackor åt killarna, gud så snäll jag är! Mackorna satt precis där dom skulle och nu sitter jag här, Jerker och Josef spelar tvspel.

Borde nog duscha snart, känner mig inte fräschast i världen..

Ciao!

Ångest

Insåg just att jag skrivit ett inlägg i fyllan, aldrig bra! Men jag anser det faktiskt lite komiskt, tur att man somnade innan klockan 6 i morse..

Vet ni vad som är det sjukaste? Att jag inte är bakis! Jag förstår verkligen inte hur detta är möjligt. För det kan hända att jag var alldeles tillräckligt förfriskad när jag gick in på Station 8, och ändå slank det ned en drink, en öl och en tequila..



Nu ska jag göra varma mackor åt Jerker och Josef, vissa sov på soffan för att det var för långt till Nyckelgatan..

Ciao!

Fylleinlägg, typ

jadu, kvällen har varot toppen! Sjukt bra kväll, för mycket alkohol, och underbara männsikor. Måste analysera kvällen, men inte nu.

Sängen

Ciao1

Försöker skapa sommarkänslor

Jag och Jerker satt mest inne och tittade på varandra runt lunch idag så då insåg vi att det inte var särskilt sommrig, så vi gick och köpte glass. Det finns ju knappast mycket som är mer sommrigt än glass. Så en Cornetto jordgubb slank ned i kistan. Hann även köpa en sminkväska, vilket verkligen behövdes så det får inte ens räknas till mitt shoppingförbud, och världens äckligaste tuggummin. Läkerols Cactus, usch blä och fy! Jerker stoppade in det i munnen, tuggade två gånger och blev typ grön i ansiktet så det hamnade i närmaste rabatt!

Nu ska jag ta och ta fram den kreativa sidan inom mig och försöka pyssla ihop ett Födelsedagskort åt Lina som fyller år idag. Om jag blir nöjd med det, det vill säga att det går att titta på utan att skratta, så kanske jag lägger ut det här.



Efter kalaset blir det eventuellt fest. Granlund ringde när vi satt och käkade glass på torget och frågade om vi var sugna på att festa ikväll, och det är klart vi är. Så kanske blir det så att vi slutar denna kväll i en buske någon stans i denna stora stad..

Ciao!

Sommaren eftersökes

Blir lite frustrerad här. 12 grader och mulet / regn är inte riktigt det jag vill se på morgonen. Det känns som att humöret genast sjukner ett snäppt när man med stora förhoppningar hoppar ur sänger och drar upp rullgardinen.

På morron när jag vaknar och drar upp min rullgardin
så kanske regnet bara öser ner.
Då blundar jag och nynnar på en melodi
som handlar om det bästa jag vet.


Sommar, sommar och sol,
havet och vinden och doft av kaprifol.
Sommar, sommar och sol,
en himmel så blå som viol.

Om inte annat så påminner den mig om Hajk på tv när vi var små och oskyldiga och jag blir alldeles varmt inombords. Vilket underbart program! Jag tycker någon av tvkanalerna borde förstå det och sluta visa massa såpor, ge oss Hajk tillbaka!



Jag ska faktiskt ta och sätta mig och äta nu med Älskligen och sjunga lite " Sommar sommar och sol..."

Ciao!


Nattligt humor

Jag och älskligen sitter vid var sin dator i vardagsrummet då jag får för mig att vara lite roligt.
Slog på Spotify och Byz- Do you wanna fuck..
Jerkers min då, den är ovärdelig!

Godnatt

Ciao!

Pepptalk

Måste försöka peppa upp mig själv nu. Jag tror bestämt att jag är en väder människa, när det är bra väder så mår jag på topp och när det är regn och rusk så blir det mycket tyngre. Varför det är så vet jag faktiskt inte, tycker själv att det är jobbigt. Jag spekulerar ifall det kan bero på att man sysselsätter sig med mer saker när det är bra väder ute, att jag behöver aktiv stimulans för att må bra. Jag tror att det får bli min slutsats, för jag hittar ingen annan orsak.

Blir lite frustrerar när man försöker styra ihop något i veckan, någon kul inomhus aktivitet och sen är alla andra opeppade. Jag är sugen på att dra på boda borg på tordag. Blir förmodligen inte av, men nästan vecka. Då far jag, varje sig någon vill med eller inte. Jag vill och efter livets alla prövningar så vet jag att jag kan klara allt jag bara vill.

Vårat volleyboll lirande som vi mer eller mindre fastnat i går ju inte att göra när det regnar. Det är så mycket som inte går när det regnar. Och hur kul är det egentligen att sitta inne.. Nej jag föredrar utomhus aktiviteter, i alla dess former faktiskt.

Onsdag imorgon, ska på kalas, och jag har såklart glömt ringa och fråga vilken tid vi ska komma. Måste göra det när jag vaknar imorgon. Åh dumma jag, eller kan man kanske ringa nu, eller sover dom.. Hm, småbarnsföräldrar. Nej jag tror att jag ska ge det ett försök.

Ciao!

Krigsspel

Försökte vara häftig och spela tvspel med killarna, men när vi började spela krigsspel så gav jag upp relativt fort. Jag förstår inte riktigt det roliga i att springa runt och skjuta ihjäl varandra. Och nu menar jag inte att det förstör oss och att det är dåligt, absolut inte, men jag förstår bara inte hur det kan anses underhållande. Jag börjar må illa, för jag blir typ "åksjuk" av allt snurrande och skjutande. Får helt enkelt acceptera att jag inte är kille, och att jag inte är en tvspelsnörd, jag har iallafall gett det ett försök.

Tacka vet jag Crash Bandicoot, det är min typ av tvspel, barnsliga men underhållande..


Jag antar att jag får nöja mig med snickerskakorna och jag kan lova er, dom smakar helt underbart! Inte en enda nyttig sak innehåller dom, och jag antar att det kanske är därför som dom är så fruktansvärt goda. Det har slinkit ned både en, två och tre. Tur att jag gjorde dom små iallafall, då kan man äta några fler..

Vad ska man sysselsätta sig med när det regnar ute och pojkarna inte anser att tvspel blir urtråkigt lika fort som jag gör.. Borde förmodligen röra på fläsket, men hur lockande känns det när det är 9 grader ute och regnar.. Nej detta får bli min ursäkt idag. Jag är en dåligt människa, borde ta mig i kragen och slänga mig ut på inlinsen åtminstone 2 gånger mer i veckan än vad jag gör. Nog trackat på mig själv

Ciao!

Tankar som berör

Ibland händer små saker som får en att tänka på allt som var förut. En liten kommentar och alla tankar är igång. Det är inget negativt det är inte det jag menar. Det är bara lite känslosamt, lite känslor som rörs upp till ytan och saknaden kommer krypande.

Det finns vänner som jag hade under min uppäxt som av olika anledningar mer eller mindre försvunnit ur mitt liv. Jag är fullt medveten om att det mestadels är mitt fel. Att det jag gjorde och allt som hände i mitt liv skrämmde bort dem. Men jag kan inte låta bli att sakna dom. Jag vill egentligen bara säga tack till dom, ni har hjälp till att ta mig dit jag är idag och ni förgyllde verkligen min barndom. Ni kommer föralltid att finnas i mitt hjärta.

Det är speciellt en person, som jag umgicks med så mycket att de flesta man pratar med är chockade över att vi inte umgås längre. Jag tycker att det är tråkigt, för jag har så många underbara minnen från denna underbara människa.

Sommaren i spanien, äldre franska pojkar, konstiga glassar, tält och alkoholfri öl
Tälta på gården och vakna upp av att grannens hund vaktar oss
Sola med aluminiumfolie för att det kanske skulle göra oss lite brunare
Det finns så mycket, så mycket i mitt hjärta, som jag låter stanna kvar där.

Tack för allt T!




Ciao

Frustration


Har nog suttit alldeles för länge och försökt att fixa med bloggen, blir aldrig riktigt nöjd med designen. Men nu har jag fått till en som jag åtminstone är nöjd med för tillfället. Hur ska man kunna förstå sig på all denna teknik, kodmallar hit och stilmallar dit..

Har även hunnit vara en sväng på stan med baby. Några dvd skivor, läppglans, en kul bok och den planerade födelsedagspresenten fick följa med hem.

Nu luktar det underbart här hemma, Jerker står i köket och lagar tacogratäng vilket är typ världens godaste!
Bilder kommer sen om jag kommer ihåg att fota innan vi slänger i oss maten.

Ska försöka hinna baka snickerskakor ikväll, får se om det går så bra, för jag tror att vi skulle umgås med Jerkers vänner också. Det som lever får se helt enkelt.

Ciao!

Tvspel

Pojkvännen är lite små irriterad just nu. Har just spöat honom i tvspel, och det är han som kallar sig rutinerad..
Fightingspel var tydligen min grej, street fighting 4. Kanske borde bli en tvspelsnörd i alla fall. Tål att tänkas över.



Just blivit inbjuden till spotify, eller Jerker snarare sagt. Tack snälla Jakob, du är en ängel!

Ska snart ned på stan och handla födelsedagspresent, hoppas fantasin börjar flöda när vi går dit, för just nu står det väldigt stilla.

Ciao!


Du gör mig lyckligast



Att ligga nära dig och höra ditt hjärta slå, hårt och snabbt som det alltid gör
Att känna din kroppsvärme tätt intill mig, även om det ofta blir för varmt
Att känna dina underbara läppar mot mig
Att vakna på morgonen och veta att du ligger där brevid mig, även om vi oftast vaknar på var sin sida av sängen
Att älska dig, så mycket att det inte finns ord
Det är därför jag lever.

Jag är lycklig tack vare dig!

Ciao!

Syrebrist i hjärnan

Jerker kom just på att jag inte gått utanför våran lägenhets dörr sen vi kom hem från statsfesten natten mot söndag. Antar att det är dåligt, så nu ska vi nog ta oss en liten prommenad ute i regnet. Sommarvärmen bara försvann?

Kanske skjuter på veckohandlingen till imorgon, vi får se.

Ciao!

Lite tom i hjärtat idag

Vet inte varför, det känns bara så, en sådan dag helt enkelt. Tur att man har världens bästa sambo som försöker göra allt lite bättre.

Middagen har just hamnat i magen, var inte på äthumör så 4 köttbullar och lite makaroner. Antar att hungern är tillbaka när jag vaknar imorgon. Annars skulle jag helt klart bli förvånad.



Tur att älsklingen alltid är duktig på att äta, då känns det alltid som att det finns en mening med att laga mat. Fast jag ska inte ta åt mig äran idag, för jag gjorde inget som hade med middagen att göra. Tack för maten!

Orkar inte blogga nu.

Besvikelsen finns kvar

Ciao!

Regnig innedag

Choklad/vanilj muffins och kaffe ( bubbelvatten för oss icke kaffedrickare) till frukost. Det är inte varje dag.

Nu är städningen avklarad och vi överväger om vi ska unna oss lite tvspel. Om det blir Guitar Hero eller Castle craschers får vi se, kanske hinner vi med båda två. Finns ändå inga planer för dagen förutom att åka och veckohandla. Det är det smartaste som vi gör, sparar pengar och tid.

Fredag morgon ska vi åka till Pappsen i stugan, underbart skönt!

Ciao!


Zzzz

Vi hade myskväll här igår, såg Ice Age 2, som passade våran hurmor perfekt. Efter det var ingen av oss sugen på att gå och sova.. Vad gör man då om inte spelar lite Gitarr Hero. Oturligt nog så förlorade jag nog mot proffset, men han var inte överlägsen, antar att jag får glädja mig åt det. Det jag vill komma fram till är att kvällen blev långt, eller inte lång men vi somnade sent.

Vaknade 09.05 av att Jerkers mobil plingade och vi båda ville dra täcket över huvudet. Men tji fick vi, det var hans föräldrar som ville ha kaffe. Så upp och hoppa, slängde in några bullar i ugnen och drog igång kaffet. Nu står det dukat och fint på bordet och när som helst så ringer det på dörren.

När dom farit så blir det nog att städa, dammsugning, dammtorkning och lite skurning kan vara nödvändigt efter helgens bravader. Till råga på allt så kastade Jerker mina nya gjorda fördrinkar över hela köket. Vi snackar, bord, duk, golv, väggar, överallt! 8 dl sprite och sprit är kladdigt, tro mig!




Resten av dagen är öppen, det är ju älsklingens första semesterdag så något kul ska vi nog kunna hit på. Annars njuter vi av livet och av varandra. Det är underbart!

Ciao!


Funderar

Fortfarande inte åstadkommit något idag, vi njuter av att vara bakis, och bara ligga och mysa med varandra. Duschade nyss, så lite fräschare känner man sig iallafall. Ska nog snart göra varma mackor och sätta oss och se Ice Age 2. Det är aldrig fel med barnfilmer och lite skön humor.




Man ska aldrig sluta förvånas heller.. Lite besviken.

Orkar nog inte blogga mer ikväll, så ha en bra kväll. Nu har jag tänkt mysa med världens bästa, underbaraste, och mest älskade människa! Tänk att kärleken kan vara så fin trots att man mår illa från gårdagen.

Ciao!


Vilodag

Idag händer det inte mycket här hemma, och det gör mig verkligen ingenting. Jag och älsklingen ligger och slötittar på tv och vi är nöjda över att ha åstadkommit något överhuvudtaget idag. Vi vaknade i morse och det såg mindre vackert ut här hemma. Det var flaskor, burkar, glas, och chips överallt. Men det gick förvånadsvärt bra att få bort allting, så jag ska inte klaga. För med en så trevlig kväll som vi hade igår så kan man inte klaga på lite stök dagen efter.

Varmamackor och Ice Age 2 är kvällens planer, och lite kärleksmys i soffan så klart. Kan hända att gårdagens överblivna chips även slinker ner.

Ciao!

Snurrigt värre

Alkohol gör en snurrig, karusellerna som jag sedan åkte gjorde sitt. Hemgång efter det. Är ändå nöjd med helgen, har varit kul och det är ett underbart härligt gäng människor. Kunde inte varit bättre.

Nu väntar vi på Andreas och Paulina som är och köper bakismat som vi ska äta här tillsammans. Perfekt slut på en perfekt helg. Nu börjar Jerkers semester och jag ser fram emot att kunna spendera all tid tillsammans, nu slipper jag leva bara för kvällar och helger. Nu är alla dagar våra dagar. Jag älskar det!

Kul att träffa annat folk ute på stadsfesten också, jag måste ju säga att jag och Elin var rikigt karusellåkare, rutinerade och vi skrek inte alls hela tiden. Om någon påstår det så vore det ju en lögn..



Att jag överlevde denna är ett under i sig..



Snurr snurr snurr

Ciao!

Nu är humöret på topp!

Jerker har kommit hem, hunnit mysa och nu känns saknaden långt borta. Underbara människa!

Det blir grillning här till att börja med ikväll. Vet ej vilka som kommer men det får bli en överraskning, alltid lika kul. Jag börjar vara rätt så hunrig så jag längtar efter fläskfilen som ligger i honungsmarinad, och potatisklyftorna med rotfrukter, min egen vitlöksröra.




Föresten, ni måste bara prova göra min röra, den passar till det mesta, grillat, parisare, på pizza.

Jag kör aldrig efter exakta mått, men ungefär så här:
* 1 liten burk cream fraich, fungerar bra med turkisk eller grekisktyougurt också.
* Nästan en hel fetaost
* Salt
* Peppar
* Vitlöksklyftor 1-2

Börja med att mosa fetaosten med en gaffel.
Blanda sedan ned det i cream fraichen
Tillsätt sedan vitlöken, saltet och pepparn efter smak

Njut!

Ciao!


Skinande rent, nästan

Orkade inte städa helt klart inatt, städade trots allt ändå till 02. Så när jag steg i morse så var det bara att ta tag i saken igen. Kändes inte så hemskt som det kanske låter. Och hur tråkigt jag än tycker det är att städa så var det ju för ett gott syfte. Vill ju att det ska se hyffsat ut ikväll när vi får främmande, eller främmande och främmande föresten, vänner är inte främmande. Gud vad jag är taggad på kvällen. Är rädd att jag kanske är lite för taggad..

Har inte bestämt vad jag ska ha på mig ikväll. Vill känna mig festklädd men inte för uppklädd, om ni förstår vad jag menar.

Här är några av alternativen

Jag älskar ryggen på detta linne, är skuret lite lägre, kanske det och en hög svart kjol.


Denna är också ett alternativ, älskar färgen trots att den inet är så färgglad, det är något med den som jag bara älskar.

Funderar också på en hög svart kjol med en vit skjorta i stoppad, lite uppknäppt för att inte kännas som en lärare. Borde vara lämpligt om jag piffar upp det lite med färgglada och roliga smycken och smink.

Gud hur svårt ska det vara..

Ciao!


Klirr i kassan

Blev annat än att städa, Tack för att du frågade Erik. Har spontan varit en sväng till piteå havsbad..

Så det blir att städa nu istället, känns väl mindre opeppande men pengar är alltid pengar. Det är egentligen inte så mycket att städa, måste bara slänga in alla kläder, som ligger här och där i hela lägenheten , i garderoben.
Bäst jag tar tag i det innan solen går upp. Måste ju hinna sova några timmar också, det är trots allt party imorgon och jag är peppad till tusen! Härliga männsikor kan man aldrig få för mycket av.

Ciao!

Erik Hassle

Jag nämde ju tidigare att jag hoppades att det skulle höras hit om jag öppnade fönstret, det gjorde det faktiskt, helt ok. Eftersom jag inte är riktigt som alla andra så nöjde jag mig inte med det. Sprang ut i kjol och tjocktröja och slängde på mig inlinesen, lite närmare kunde dom ju ta mig. Kändes säkrare att åka inlines än att gå, konstigt nog. Så jag åkte en liten sväng bort till hemköp och där hördes det perfekt. Hann höra, hurtful och en till låt, så jag är mer än nöjd. Gud så smart jag är, nu har jag sparat pengar till imorgon, och dessutom fått höra lite från stjärnan. Jag är nöjd och det är bäst jag börjar städa igen om vi överhuvutaget ska kunna ta hit folk imorgon, vill ju inte skämmas.



          +


            =


Ciao!

Hela Skellefteå skriker stadsfest!

Jag tycker att det är lite komiskt hur hela Skellefteå förvandlas under 5 dagar varje år. Det är som att det finns ett enda tillfälle då hela Skellefteå blir lyckliga, träffas och umgås, dricker alldeles för mycket alkohol, äter mat i vita tält och är man inte där så finns man inte. Själv tycker jag att det är lite överdrivet..
 
Jag ska göra min debut imorgon, min första kväll på stadsfesten. För det här med mycket folk, som dessutom är onyktra, har aldrig riktigt varit min grej. Men även jag kan ändra på mig, eller åtminstone ge det ett försök. Saken är den att jag tycker att det är för dyrt, för mycket folk på för liten yta och för mycket alkohol i rörelse. Jag låter säker som antistadsfesten, men misstolka mig inte. Det är faktikst inte stadsfesten i sig som det grundar i. Jag tycker bara att det är så intressant att vi gör det till världens största sak. Inte konstigt att dom bara fortsätter att höja priset, 400 kronor för en dag, bara i inträde är ju rent utav vansinnigt. Men så länge vi fortsätter att blåsa upp det och fortsätter att acceptera priset så kommer dom att fortsätta att höja.

Trots allt min kritik på stadsfesten och på oss människor så är jag peppad inför morgondagen. Som det ser ut nu så blir det förfest här, vilket jag förbereder för genom städning, och jag hoppas att alla vi pratat med kan komma. Det skulle vara riktigt roligt. Lite blandade människor från olika stället, det är alltid kul med nytt folk! Och jag står fast vid att det alltid är förfesten som är det mest underhållande och minnesvärda från partykvällarna. Då är alla lagomt onyktra, stämningen är på topp och som vi alla vet brukar det ju gå utför under kvällens gång..


Denna ska provas imorgon, hade ju höga förhoppningar på cidern förra helgen, men rabarbern gjorde att den fick en mycket osmaklig eftersmak. Hoppas på denna istället då, lite skeptisk dock eftersom det är 7,0, men hoppet är det sista som lämnar människor.

Nu måste jag nog avrunda min bibel till inlägg innan ni somnar av tristess. Jag måste bara få tillägga att alla ni som är på Stadsfesten ikväll, snälla ni njut av att lyssna till Erik Hassles underbara musik och stämma! Jag är avundsjuk, men man kan ju inte få allt.

Ciao! 

Mätt som en plätt

Precis, så bra är min humor idag. Har just ätit uppstekta plättar till middag, det var kanske ingen super fredagsmiddag, men med mormors hemmagjorda hallonsylt blev det en helt okej middag. Är man ensam så orkar man inte ställa sig och laga värsta festmåltiden.

Dumma fluga som flyger runt här och irriterar mig, kan det bero på att jag vädrat för att det varit 29 grader här inne i snart två veckor..  Hur som helst så sitter den och gottar sig på resterna av min middag, kanske att den äter ihjäl sig så jag slipper jaga den, det vore hur bra som helst.

Nu ska jag titta lite på tvn innan jag drar igång och städar.

Ciao!


Mina sämre sidor

Jag är nog sämst på att ta tag i saker. Eller egentligen inte, det handlar nog mest bara om städning, jag skjuter på det och skjuter på det och skjuter på det tills det inte är möjligt längre! Har inte städat idag för att jag hatar ju att vara själv på kvällarna, så då tänkte jag att jag skulle lämna stäningen till ikväll så jag kan hålla mig sysselsätt med något. Men hur kul är det egentligen, att städa hela lägenheten på en fredag när jag egentligen vill gå på stadsfesten och lyssna på Hassle!



Jag försöker övertala mig själv att om jag bara går ut eller öppnar fönsterna så kommer jag att kunna höra honom, och det är ju faktiskt inte helt omöjligt där vi bor, I hope!

Ciao!

Sova lite till

Har för ett litet tag sen kommit hem efter att ha suttit barnvakt till 00 och sedan skjutsade jag tre härliga gubbar, varav en var min kära far till stugan, fick sova typ 5 timmar, och skulle sedan köra honom till jobbet. Så nu ska jag försöka få mig lite välförtjänad sömn innan jag ska städa och fixa här hemma.

Hörs om några timmar.

Ciao!

Äntligen inte sysslolös

Har ärligt talat inte gjort något nyttigt överhuvutaget idag, det känns så hemsk att säga för det är mitt eget fel. Hur som helst har jag hunnit tvätta lite, känns som det ändå bra jag gör på dagarna, och varit ute i solen en stund.

Så nu har jag fått klaga av mig lite..

Jag ska snart iväg till Emma och Felix, ska vara barnvakt åt dom små trollen ikväll/natt så att Ulf och Lina kan gå på Stadsfesten. Känns inte ens jobbigt att vara barnvakt för dom ger så mycket tillbaka dom små söta. Som Emma (snart 5 år) sa igår när vi åkte från vitbergsbadet : " Vet du Evelina, jag tycker om alla mina vänner, precis som dom är, jag tycker till och med om dig". Hade lite svårt att hålla mig för skratt, men hon är bara för söt! Dessutom blir dom alltid överlyckliga när dom ser mig och då känner jag mig alltid så uppskattad och älskad, vilket är så energigivande.

Nu måste jag göra mig klar, hade lovat att komma runt 4.

Efter jag varit barnvakt så ska jag vara så vänlig och skjutsa hem min älskade far till stugan, och dessutom skjutsa honom till jobbet imorgon, så det blir att spendera natten i stugan. Men vad gör man inte för sin Pappa. Han har trots allt ställt upp för mig oändligt många gånger, och jag har nog kanske inte alltid visat hur mycket det har betytt. Tack för allt Pappa, det finns bara en som du!

Ciao!

Ding dong!

Låg i sängen och var nästan vaken, låg och smådrömde lite men var ändå halvvaken, när det nyss plingade på dörren. Jag blir lika chockad varje gång det är någon som plingar på dörren. För det är i princip aldrig hit någon och om det mot förmodan skulle vara det så är det planerat och vi vet att personen ska komma. Nu var det i och för sig bara våran granna som frågade om hon skulle kunna få köra några maskiner nu trots att jag skrivit upp mig på tvättlistan. Och självklart fick hon det, jag tänkte att jag hinner köra mina två maskiner efter henne, vad gör man inte för trevliga grannar. För det är dom verkligen, riktigt toppen!



Nu ska jag försöka att för en gångs skull njuta av mig själv, alltså försöka uppskatta ensamheten, önska mig lycka till!

Ciao!


Sand, sand å älskade sand

Du finns i mina skrubbsår, i min hårbotten, i mina trosor, i shortsfickorna, ja du finns överallt! Helt underbart är det faktiskt, det är inte skönt, det är inte det jag menar. Men det är underbart att kunna få sand överallt, att kunna röra sig fritt, att kunna njuta av sommaren och av vänner.

Underbara liv!

Gud vilket positivt inlägg, jag är verkligen på topp humör. Kanske borde gå och duscha av mig all sand som jag nu har överallt och gudvetvars, för jag tror inte att jag är särskilt mysig att gosa med för tillfället. Så hopp in i duschen!

Bjuder på en student bild bara för att det gör mig lycklig


Ciao!

Nu ska jag chocka er lite!

Tro det eller ej, jag ska spela volleyboll ikväll. Va vad säger ni? Har ni hört det förut dom senaste veckorna? Är det verkligen möjligt? Jag kan bara tala om för er att det är galet kul, man får röra på döfläsket lite, man får umgås med vänner och det är allmänt underbart när man kan vara ute på sommarkvällarna!

Ska kila ned och hämta ut min klänning som kommit till Ica torget, ska försöka ragga med mig en snygging som sitter här halvnaken.

Ciao!

Vitbergsbadet

Tack och lov har jag hittat mig en sysselsättning idag, börjar ju som sagt vara rastlös. Trodde aldrig att jag skulle tycka att det var så tråkigt att vara "ledig själv". Men jag tror inte riktigt att jag kan njuta av att vara ensam, det är inte min styrka precis. Så jag blev glad när Lina frågade om jag ville följa henne och barnen och bada idag. Underbara små älsklingar, sol, värme och bad, det är klart jag vill det.
 


Vet ni vad jag har tänkt på, hur oerhört beroende vi är av andra människor. Hur mycket i vårat liv som hänger på andra människor, hur mycket som vi betyder för människor i vår omgivning. Tänk efter själv, du har garanterat en person i ditt liv som du berättar hemligtheter för, en person som du skrattar tillsammans med, en person som du kan lätta ditt hjärta hos/gråta, en person som du oftast stör dig på men av någon anledning ändå vill ha kvar i ditt liv, en person som alltid ställer upp, en person som du inte behöver säga något till för att han/hon förstår ändå.

Jag tycker att det är intressant hur vi människor fungerar.
Nu har jag funderat klart för stunden så det är bäst jag springer iväg och packar bikinin och det där som är viktigt idag.

Jag hoppas ni får en helt underbart fin dag, för det har jag tänkt ha.

Ciao!


RSS 2.0